Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to podkožní tuk?

Od: slm odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

moje otázka je krátka a snad stručná.Už před pár dny jsem si všimla,že se mi objevila nějaka bůlka na tříslech.Nechci zbytečně panikařit,co by to mohlo být. Může to být třeba "podkožní tuk"? a nevíte někdo který doktor by mi to vyšetřil?:) Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zajít na kožní, tedy pokud to nebolí... často vstává že je takto uzavřený zahnisaný váček od kořínku chloupku...

Otázka jak moc je o velké, barevné a bolavé...

Doktorem nic nezkazíte, raději malé nedorozumění než později velká škoda...

slm
hodnocení

No právě,že to nebolí (díky bohu) a na pohled to taky nejde vidět,jen je to cítít,a je to velikostí o něco větší než hrášek :)

hodnocení

1x

Vůbec netuším, jak to vypadá, ale ještě mě napadlo, že jestli je to cítit jen na pohmat pod kůží a je to na třísle, tak by to mohla být jen vystouplá uzlina.. Dle mě nejrychlejší, pokud to pro jistotu ukážete klidně jen Vaší obvoďačce a ta Vás případně někam pošle... jistota je jistota.. ;)

nu*
hodnocení

0x

na chirurgii, lidem se občas pod kůží dělají takové tukové čočky, chirirgické vyjmutí je otázkou 4 minut a příapadný rozbor trvá cca 2 týdny

drejdl*
hodnocení

0x

Jde s největší pravděpodobností o uzlinu. Tříselná krajina je na uzliny bohatá a tyto uzliny náležejí k oblasti malé pánve. Při jakékoli afekci v této ob lasti se může objevit v třísle uzlina - jmenuje se Cloquetova.

Doporučuji zajít na gyn.vyš., event. začít sedimentací a CRP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]