Dobrý den. Potřebovala bych poradit. V pátek nám s přítelem selhala ochrana, v sobotu jsem dostala menstruaci a vzala si první hormonální antikoncepci. Jak velká je možnost, že jsem těhotná? Menstruace trvala obvyklé 4dny, žádně příznaky na sobě nepozotuji, ale bojím se.
Tedy prý "nikdy neříkej nikdy", ale tady je pravděpodobnost takřka nulová. Vajíčko, uvolněné k oplodnění, bylo zlikvidováno (menstruace). Pokud budete normálně brát HA a chránit se po dobu prvního cyklu ještě kondomem, bude to v pohodě.
Děkuji Vám, zlepšili jste mi náladu. Udělám si raději za pár dnů test a dám vědět jak jsem dopadla Děkuji!
dery*
Za pár dnů je to na nic - těhotenství se projeví na testu nejdříve po dvou týdnech, u někoho i za dýl. Pokud chcete mit jistotu, tak minimalne 3 týdny vydržte.
Ale skutečně buďte bez obav. Žena je opravdu před menstruací neplodná (navíc když je to tak těsně před mensesem, jako jste to měla vy).
Já před měsícem a kousek měla escapelle, a asi mi to rozhodilo cyklus, protože jsem ji dostala dřív, ale před dvěmi dny mi menstruace skončila a dnes jsem jí dostala znovu. Jak je to možné? :/
cocinkamichalka*
Tělu chvíli trvá, než si na HA zvykne... Neměla by to být ale klasická menstruace, ale spíš takové "špinění".
krkovicka*
Z osobních zkušeností potvrzuji, ze přechod mezi praskama jiné antinkoncepce nebo i jejím začátkem jsem krvacela “spinila “ měsíc v kuse...s přestávkami.Jaky pisou jiní..“neż si tělo zvykne “
stres muze hlavne zapricinovat rozhazeny cyklus a v tom vy jste zarucene.Udelejte test znovu,ted uz by bylo jasne,nebo navstivte Gyn.a hlavne se nenervzújte.
martinaa*
Nepanikařte, opravdu to může být způsobeno HA. Když jsem HA měnila, neměla jsem menses tři měsíce a pak přišel dvakrát za sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.