Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevomat zkušenosti?

Od: miri735* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se s vámi poradit kdo má zkušennosti s též portálovou firmou. Chtěl bych také využít této služby, ale nejsem si jistý jestli to je bezpečné? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolicek*
hodnocení

0x

Slevomat mam moc rad. Je to jeden z prvnich slevovych portalu a nikdy jsem s nimi nemel problem a to tam nakupuji tak dve az tri veci mesicne. Navic kdyz jednou firma, na kterou prodavali kupony v prubehu akce krachla, tak poslal Slevomat vsem zpet penize, coz mi prislo skoro samozrejme, ale byl jsem rad, ze to tak funguje. Za sebe mohu urcite jen doporucit. Vybiraji si vzdy pomerne dukladne, co budou nabizet, aby byli klienti spokojeni *tanec*

zvedavyskritek*
hodnocení

0x

Také vřele doporučuji, mám jen samé dobré zkušenosti! ZS

hodnocení

0x

Dobrý den, ačkoliv nemám s podobnými transakcemi příliš velké zkušenosti, se Slevomatem jsem nadmíru spokojená. Většinou jsem vybrala nějakou mňamku pro radost dětem s rodinami /bezvadné tataráky, či stůl plný masa/. Také jsem koupila k padesátinám víkendový pobyt v zámeckém hotelu a obdarovaní byli velice spokojeni. Podařilo se mi v pohodě vždycky všechno objednat, zaplatit a zboží dostat prostřednictvím voucherů. Pokud budou finance, hodlám v rozumné míře pokračovat. Je to myslím, slušná firma a najdou se tam opravdu zajímavé nabídky. *frajer*Jaga.

lidus*
hodnocení

0x

Já jsem nedůvěřivá a podezíravá ale dcera nakupuje hodně a často , od večeře pro dva, přes solnou jeskyni, fotoknihy...Je zatím spokojená.

hodnocení

0x

Zkušenosti se slevomatem jen pozitivní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]