Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nitroděložní tělísko - od jakého věku

Od: papaloli* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,od kolika let je možné aplikovat nitroděložní tělísko. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Myslím, že věk je vedlejší - spíše se obecně doporučuje pro ženy, které už rodily; ale není to nezbytnou podmínkou. Nelze zevšeobecnit, je to spíš otázka konkrétní pacientky pro konkrétního gynekologa, který zná její celkový stav :)

hodnocení

0x

Nitroděložní tělísko Mirena se dává na 4 roky. Po zavedení se musí po měsíci na kontrolu, zda tělísko je dobře zavedené.

doplněno 16.12.11 05:22:

Po dohodě s lékařem se dává i slečnám co ještě nemají děti.

doplněno 16.12.11 05:25:

Lékařka zaváděla Mirenu v 17 ti letech.

kuku
hodnocení

0x

Mně můj gynekolog tělísko nedoporučil (je mi 25 let, děti nemám, ale do budoucna plánuji). Řekl mi, že jestli o něj stojím, tak mi ho zavede, ale že kdyby se jednalo o jeho ženu, tak že jí to zakáže, neboť ej pak velké riziko, že děti nebudete moci mít, že po dětech je pro, ale před ne.

sargo*

To je nesmysl, buď je praštěný nebo muselo dojít k nějakému nedorozumění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]