Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za povahu?

Od: jecky odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Neptejte se proč ale potřebuji zjistit typ a charakter člověka který se zachová v dané situaci takto(označen jako x):

Modelová situace...(Druhý účastník označen jako C)

C:Chtěl bych už chodit do práce(např:místo školy), vydělávat peníze.

X:Na co ty potřebuješ penize? Máš počítač,jídlo to je všechno co k životu potřebuješ a stejně nikde nechodíš a nejezdíš..

(ano osoba C je častečný introvert)

C:Nevím třeba abych si koupil auto...

X:Ty,naco

C:A na co ho máš ty?

X:Tak ja mám kámoše holku a jezdim za něma(vychvalovaní) a jezdím na dovolené např...do práce

Další situace:

X:Podaš mi ten inzerát na ten inzertní server?-ptal se asi potřetí a vždycky na to zapoměl...

C:Jo klidně...

X:Tak to nafotim a dej mi to tam...

O něco později...bylo asi 9 večer ..

C:Tak mi dej ty fotky a ja to tam dám.

X:Ne ted ne, zítra

C:Ne ted mám na to čas.Tak mi dej ty fotky a ja ti podám ten inzerát..

Nereaguje...5 min

C:Dáš mi ty fotky? Nebo ti to neudělam..

X:Tak ne mito je jedno ted mám jiné starosti...(domlouvat se na večerní pařbu)

Chtěl bych se zeptat o jaký charakter nebo charakterovou vadu se jedná u osoby X a C.Prosím at se vyjadřují jen ti co tomu rozumí a k věci.Potřebuji to k jedné úloze..

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Z tohodle chcete posuzovat charakter nebo jeho vady?

sargo*
hodnocení

0x

Teda chtít hledat argumenty pro domácí spory na webu, to už je smutný. C není jen trochu introvert, ale taky trochu zoufalec :-D

hodnocení

0x

X

To jsou dva typičtí puberťáci... z toho se časem dostanou.

martinaa*
hodnocení

0x

C je puberťák, co rád ukazuje, co má a dává najevo převahu. I tím, že si diktuje podmínky.

X je závistivý:)

dzordz*
hodnocení

0x

Asi jsem to nenapsal dostatečně jasně, ale jak chcete ze dvou krátkých úryvků vůbec něco posuzovat?

Vždyť takovejch a podobnejch rozhovorů sou desítky denně a vůbec o ničem nevypovídaj, viz třeba

P: Hmm furt hledám mobil s 8mpix, gps, os, usb, bt, kalendářem, kartou.. na netu lidi v diskuzích akorát píšou kraviny, už mě to nebaví číst.

D: Tyvole, prej telefon.. můj z toho všeho má akorát kalendář a jaký je to dělo.

P: Vlep si.

Nebo třeba

S: Jsi minule zas pěkně kecal, že se to nerestartuje, když ten restart po aktualizaci odložím, v noci se mi to zas restartovalo.

D: Máš to rozbitý.

P: Má no, mu to říkám furt.

A nebo

P: Tak ale dělejte sakra, nebudu na vás čekat celej den.

D: Jo, hned tam budu..

S: Počkej, ještě něco dokončím.

D (po čtvrt hodině): No už du.

S: Víte co, já na to kašlu, jdu dělat něco jinýho.

D: Dej si loket.

P: Fakt že jo.

Teď by mě zajímalo, jakej má kdo charakter, traumata z dětství, vlohy a nadání pro zaměstnání a tvůrčí činnost *ee*

bruk600*
hodnocení

0x

Je třeba se obrátit na psychologa.Ten bude mít na vše odborné názvy. Co na tom, že jeho učené žvásty nikomu nepomohou. Čest vzácným vyjímkám.*bzum* Jinak lidské jednání nelze jednoduše zařadit pod nějaké slovíčko a čekat, že to bude mít obecnou platnost. Dovolím tvrdit, že celá tato modelová situace je na nic a vyvozovat z tohoto něco nemá smysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]