Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vede vykaz prace

Od: alexa2002* odpovědí: 4 změna:

Nase neziskova organizace ma strukturu: reditel, jeho zastupci, podrizeni. Kdo z nich ma povinnost vest mesicni vykaz pracovnich hodin za zamestnance?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Myslím, že záleží na organizačním řádu a vnitřních směrnicích. Na mém odboru si pracovníci zapisovali příchod a odchod a já jsem výkaz kontrolovala a podepisovala za celý měsíc a předala k založení do mzdové účtárny. *cteni*

danch*
hodnocení

0x

Kdo ho povede je věcí ředitele, ale kontrolovat (podepisovat) musí buď ředitel, nebo jím pověřená osoba.

antara

To se říďa u Mittala namaká, než zkontroluje 6 000 píchaček, to mu teda nezávidím :)

danch*

Otázka byla položena na neziskovku. Nevím o tom, že by A Mittal byl neziskovou organizací. Ale ani v neziskovkách ředitel nekontroluje fyzicky, pouze nese zodpovědnost, podepisuje. To ředitelé dělávají, že podepisují dokumenty, které zpracovali jimi pověřené osoby. Ale jak už jsem napsal, může to dělat i jen ředitelem pověřená osoba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]