Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabost, únava, bolest hlavy, špatná orientac

Od: kangaroo* odpovědí: 16 změna:

Mám posledních pár dní dost divný stavy. Celý se cítim unavený a slabo, ale takhle moc jsem ještě nebyl, oči se mi klíží a bolí mě dost v zadní části hlavy a mám problémy s koordinací těla, kdybych udělal prudký pohyb do jiného směru strany, tak si připadám jako kdybych na chvíli ztratil vědomí a jakoby zavrávorám jako opilí a nemluvim kdybych zavřel oči a měl zustat stát tak minutu nebo přitom zvednout ještě jednu nohu a bolí mě břicho na zvracení a mám třes celého těla a i dolních končetin. Pracuju jakokdy jindy a občas mám migrény, ale toto je jiný jako kdybych snad byl po otřesu mozku, ale žádný úder do hlavy nebyl. Projevy jsou jako kdybych delší dobu nejedl a pak třeba sportoval a měl hlad, ale mnohem horší. Zažil jste to někdo?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Toto jsou všechno příznaky při cukrovce.Zvlášť ten třes končetin.

kangaroo*
hodnocení

No ještě tohle. Opravdu to vypadá na cukrovku? Břicho mě bolí hlavně po jídle těsně pod tím trojuhelníkem, kde začíná břicho.

jumba

Já vám klidně můžu říct, že máte na mozku nádor. Příznaky to mu nasvědčují*ee*.

Tak a máte zase jednu nemoc navíc. Stojí vám to za to se nervovat, místo abyste šel k lékaři? Tady vám můžeme vyjmenovat jakoukoliv nemoc co mají podobné příznaky. Jen budete pěkně podělaný strachem a nic se nevyřeší. Jen v tomto případě asi neurolog.*bezim*

kangaroo*
hodnocení

Ještě mě napadá jedna věc. Minulý týden jsem snědl celý pytlík pistácií u TV a až nakonec po rozvícení jsem zjistil že jsou dost přespražené do hněda a tak je možné že je to ten důsledek bolení břicha + určitě tam byli ti cando baterie nebo jak se jmenujou a ty zautočili na hlavu. Průjem sem taky měl a zvracení jsem silou vůle překonal. Jinak zítra navštívim obvodního doktora.

Tak dejte prosím, sem na poradnu vědět, jak jste u lékaře pochodil.*mala*

danch*

Tak s tím souhlasím, každý píše tu nemoc, s kterou má zkušenost a měla podobné příznaky :). Viz já ten ústřel :)

des*

Břicho bolí pod mečíkem při vředové chorobě,ale není při ni motolice.To je spíš nějaká otrava.

hodnocení

0x

Toto by by měla být otázka pro neurologa. Každopádně by to chtělo lékaře a podrobnější vyšetření. *mala* Asi až po svátcích. Že?

kangaroo*
hodnocení

Právě tak. Chtěl jsem aspoň zjistit jak závažný to může být. Jestli se to někomu stalo.

jumba

Od Babkazov je ta nejlepší rada.*palec**palec*

Jen bych to nenechával až po svátcích. Neurolog vás vezme vždycky. Až sebou někde fláknete a budete mít rozbitou hlavu, přinejmenším, tak pak to může být horší. Co vám je, nevím a hádat ani nebudu, může to být od prkotiny, až po vážnou nemoc. Svátky si můžete pěkně podělat.

tonda27*
hodnocení

0x

Jde vám předklonit hlava - to znamená, dáte bradu až ke krku a nebo vám to bolest( ztuhnutí) v zátylku nedovolí?

kangaroo*
hodnocení

Jo bradu na hrud dám.

tonda27*
hodnocení

0x

Tak to můžete vyloučit klíšťovou encefalitýdu, na kterou ty příznaky pasovaly:) Víc vám ale neporadím, každopádně bych si zašel i na pohotovost a nenechával bych to po svátcích.

hodnocení

0x

"Kangaroo" a nemáte k tomu ještě náhodou průjem? Takhle mizerně mi bylo při salmonele...

lui*
hodnocení

0x

Bacha na to. To může být borelióza. Dojděte si k doktorovi. To by nemusela být sranda. Kamarád měl podobné příznaky. Bolesti kloubů únavu, bolesti hlavy, slabo.

danch*
hodnocení

0x

Akutní ústřel krční páteře. Vaše cesta by měla vést za rehabilitačním lékařem, popřípadě neurologem. Měl byste dostat krční límec, léky na snížení svalového napětí a na bolest.

Konečnou dg ale může stanovit jen lékař po prohlídce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]