Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat: Asi 2 roky beru HA (Bellaru), trošku začla zlobit,tak jsem se rozhodla ju změnit. Moje doktorka mně dopořučila HA,která se bere vlastně pořád (na jednom platíčku je 28 prášků). Ted ješte dobírám tu starou HA (tu klasickou),na každém příbalovém letáčku nebo na internetu to uvádí jinak.
Zítra doberu poslední HA(bellaru) a až dostanu menzes tak v ten den si beru prášek (tam kde je 1? nebo začínam těmi bilými? A pak u je budu brát denně a pořád .? Předem vám děkuji za odpoved.
Taky bych si vždycvky přečetla leták
Začněte těmi, kterých je tam víc. Ty berete první tři týdny cyklu a ty zbylé tam jsou proto, abyste po menses nezapomněla zase navázat. Nenapsala jste název, ale podle všeho "ty bílé" neobsahují žádnou účinnou látku. Takže ty prosím až poslední týden
Mirelle název HA. z příbalového letáčku není to úplně jasné,nemám z těmito práškama zkušenosti,
Tak když začnu v den menzesu ("jedničkou") doberu 24 žlutých a pak hned půjdu na ty čtyři bilé ,které zbyly. A menzes další bych měla mět kdy teda? At se pak v tom nějak orientuju,jeto přece jen změna než ta klasická HA. děkuju.
Tak dle letáku na internetu je nejlepší začít brát Mirelle hned po skončení braní předchozí antikoncepce. Takže hned den po poslední pilulce Bellary byste měla vzít první pilulku Mirelle označenou číslem 1. Po dobrání žlutých berete hned ty bílé a v té době byste měla dostat menses. Potom bez pauzy navážete znovu dalším balením.
Pokud teď navážete rovnou bez pauzy, dle mého skromného úsudku MS tentokrát mít nebudete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.