Nejste přihlášen/a.
dobry vecer, tra pi me jedna vec., mam vedle sebe v lavici kamaradku ale strasne me stve - ona neni zrovna enjhubenejsi a porad o nekom rika ze pribral nebo ze ma osklivou plet...mam trosku i problem se zaclenit do nejake party bojim se aby me nepom,ouvali a nerekli si ze jsme vterks, prosim poradte... jak se mam chovat? ja jsem trosku samotar ale ve tride skoro nikoho nemam, uz jsem ais proslula jako a co jenom strida sousedy vazne nevim co mam delat... dekuju
Dobrý večer. Ber to tak, že jsme každý "nějaký". Těch pomlouvačných si nemá cenu všímat a mezi ty ostatní se snadno zařadíš, když si budeš více věřit a nebudeš se trápit tím, že Tě nekdo pomluví. Ať pomluví, když mu to není hloupé a na víc se nezmůže. Ty buď kamarádská, usměvavá a férová a nestraň se kolektivu. Chovej se přirozeně, buď zkrátka sama sebou. Začleníš se bez obav, věř si a nestůj stranou, když to nechceš...Jen se zbytečně stresuješ. Bude to dobré, uvidíš!
Ahoj Lindaf
Já mám něco podobného, nejsem sice samotář, ale mám problém rozumět některým lidem v jejich chování. Taky mám obavu, jak se začlením, až půjdu na VŠ. Nemám rád, když někdo někoho pomlouvá, nebo si dělají z druhých, předmět posměchu.Já jsem na poradnu taky zadal otázku "Jak se začlenit" Dobře mi poradila Martina, ale i Amadeus, že působím jako arogantní kluk. Bavil jsem se o tom s partou kluků a i oni řekli, že to tak někdy vypadá, ale oni mě už znají, tak vědí, že to tak není, ale jen působí, ale aspon vím, jak se snažit, aby to tak nebylo, rádcům tímto ještě jednou děkuji.
Já mám kamarádů, díky skautu dost.Tam se zažije legrace, držíme partu holek i kluků, ted třeba před Vánocemi
jsme pekli cukroví, bylo tam tolik legrace. Děláme výlety s mrnaty,holky i kluci dohromady, sice ted je pro mě důležitější škola, ale stejně čas si udělám a letím mezi partu. Nemáš nějaký kroužek, nějaké zájmy, kde bys poznala, jiné kámošky? Víš, rádce Martina mi napsala, že stačí uplně jeden dobrý kamarád, než deset blbců a má pravdu. Najdi si jinde kamarádky,chovej se normálně, hlavně bud veselá, budeš se těšit potom na jejich setkání a ve škole kašly na nějaké drby, pomluvy.Jsi samotář, ale bavit se dá taky. Nebo si najdi jen jednu kamarádku, která ti bude rozumět a podnikejte něco jen spolu. Nemusí to být spolužačka, ale třeba holka, tam kde bydlíš, nebo v nějakém kroužku.
Hele, určitě ti tady na poradně ještě někdo poradí, a pak dej vědět, já už musím letět. Ahoj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.