Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Converse nebo Pepe Jeans?

Od: taska odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, vybírám zrovna nějakou tašku k vánocům a nemůžu se rozhodnout mezi těmito:

pepe-jeans.cz/...

A nebo

blackcomb.cz/...

1) Jsou obě originály? (vyhazovat totiž stovky korun za fake se mi nechce)

2) Která z těch dvou je "lepší"značka (Converse nebo Pepe Jeans)

3) Která se VÁM líbí víc?

Děkuji za rady. Hezký den

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

1) ano, dle ceny i stranek to budou originaly

2) lepsi... tezko rici, ale osobne bych byla pro vice provarenou Converse:)

3) Converse:) tu znacku mam radeji

olaf71*
hodnocení

1x

co to je za značky, neznám, asi to bude nějaký shit

mari2*

Tak to bych vás typovala na ten typ člověka "čím víc proužků,tím víc adidas" *smich*..

Zmiňované značky jsou opravdu známé a žádnej "shit" ;)

olaf71*

přesně tak, mám rád proužky. Možná že jsem v životě měl víc věcí od Adidasu, než Ty jsi viděla.;)

mari2*

Tak za prvé: Nevím kdo vám dovolil mi tykat! Nepřeji si to..

A za druhé-možná máte pravdu.Já si na adidas nepotrpím a nepotřebuju si dokazovat nic tím,že lidé na první pohled poznají,že mám značkové věci-jako bych všem říkala "já na to mám" *smich*..

Myslím,že se oblékám kvalitně. Nejsem příznivcem výšivek na prsou s názvem značky,kterou právě nosím-bohatě mi to stačí na lístečku*hi*..

olaf71*

za to tykání se omlouvám, netušil jsem, že se to nesmí

antara

Ty náš dobra zakaznik, moc ti to slušet ty theplaky ABIBAS.

mari2*
hodnocení

1x

Já bych šla do converse..

konvalinka1
hodnocení

0x

1. Originály budou určitě obě dvě, dle www bych se toho nebála. plus za to že nesháníte tyto značky např. na Aukru, které se živí jakožto prostředník podporou prodeje padělků :)

2. Lepší není ani ta, ani ta, záleží na obdarovávaném.. zřejmé že se jedná o muže, pokud je tak trochu šampon a má rád značky, volila bych Pepe jeans, pro pohodáře určitě tu Converse. Záleží na zbytku oblečení a vkusu.

3. Hezké jsou obě dvě, možná bych ale volila černou Pepe jeans, a to pouze z důvodu praktičnosti - bílá by byla hned špinavá.

Určitě napište, pro jakou jste se nakonec rozhodla...

Hezké Vánoce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]