Nejste přihlášen/a.
Nebyl jsme spolu moc dlouho "jen" 6 měsícu a pak najednou se mi začala vyhýbat, když jsem jí volal nezvedala to, na sms neodpovídá. Začala se chovat divně cokov jsem jí řekl tak mi odpověděla, hnusně nebo jenom hmm. Já asi týden mě ignorovala, myslel jsem, že se jí neco stalo a já jsem jí napsal sms, že jestli mi nenapíše do pátku, tak potom mě už nezajímá. Věděl jsem se, že potom mi napíše. Ale udělal jsem tu největší chybu. Sice semnou mluvila, ale bylo naní vidět, že se jí nechce. A pak po týdnu jsem udělal další chybu nepřemýšlel jsem a rozešel jsem se s ní, protože jsem si říkal, že to bude tak lepší, ale mílil jsem se.. Uvědomil jsem si co jsem udělal a šel jsem chlastat. Chlastal jsem asi 3 tydny. Až jí kámoš řekl o tom co vyvádím. Přemlouvala mě abych už nepil. Já jsem jí řekl, že jsem nikdy s ní nemel rozcházet. Ona ta řekla, že by ráda zachranila naš vztah. Řekli jsme si, že si promluvíme, ale ona vážně neměla čas kvůly práci. Denně jsem jí psal sms na dobrou noc. Tak jsme si promluvily až za týden a já místo toho abych jsem se jí omluvil byl jsem arogantní. Řekla mi, že mě nechce. Těď jsem si uvědomil, že jí vážne miluji a chtěl bych s ní být do konce života, už se nechci chovat k ní tak jak jsem se choval. Ale nevim jak na to. před měsícem se odstěhovala do jinýho města kvůly práci o tom jsem věděl, o tom mi říkala ještě když jsme byly spolu. Nevim jak ona, ale já jí miluju a už to vím. Jelikož se těď za ní nedostanu nejdřív tak za 2 měsíce. Tak jsem si říkal, že buď počkám 2 měsíce a za všechno se omluvím a budu doufat, že mě pořád miluje. Nebo jsem si říkal, že na vánoce jí rozdělím básničku na části a po hodině jí to budu posílat. Od vánoc bych jí denně psal, a doufal, že si uvědomí, že jí miluju a zavolá mi alespoň přes skype. Já už to bez ní nevydrží strašně se mi po ní styská a musím na ní pořád myslet. Všechno je moje chyba, prostě jsem to podělal. Těď nevim co dělat. Když za ní nemůžu ani jet Já ani nevim kde bydlí. Já vlastně nevim na 100% ani město kam se odstěhovala. Nevim jestli jí mám psát, ale si říkám, že na mě bude ještě víc naštvaná. Nebo jestli mám počkat doufat, že si nikoho nenajde a pak prohledat celí město a tam jí překvapit. Prosím Vás o radu co mám udělat. Nemá někdo nápad jak jí získat na dálku?
A už ti bylo aspoň třináct? Raději aspoň dochoď základku. Vyřiď paní učitelce, že potřebuješ doučování z ČJ. Alkohol a děvčata si nech na později.
Nech to být, jak to je. Pohnojil jsi, co jsi mohl a jak to chceš teď slepovat dohromady? Mohu Ti jen říci, že bych v žádném případě ochlastu a navíc arogantního, zpátky nepřijala. I když se tomu dívka zpočátku zdála přístupná, ta Tvoje arogance /místo omluvy a květin/ to určitě završila.
A podle toho, jak používáš češtinu si myslím, že Tvé básničky plné hrubek nebudou pro tu dívku také nijak zajímavé a přitažlivé.
Nech to být a až se trochu pochlapíš, vyrosteš, zmoudříš a pochopíš, třeba si pak dokážeš vybudovat hodnotný vztah. Zatím na to opravdu nemáš. Jaga.
Jestli chcete váš vztah zachránit, je-li co zachraňovat, netlačte příliš na pilu, to ženy nemají rády.
Napiše sms nebo mail ve smyslu toho že jí máte rád, nechcete ji ztratit a dejte jí čas na odpověď. Nevyžadujte rychlou reakci, neklaďte žádné podmínky a ultimáta.
Bude to určitě těžké, vydžet, ale pokud tu ženu budete bombardovat sms, prosit, slibovat, můžete vše pokazit docela, začne vás nesnášet.
Zmíním se i o té špatné variantě - rozchod. To je velmi bolestná záležitost, ale bohužel mezi lidmi zcela běžná. Povídejte si o tom s kamarády, s lidmi kterým věříte. A nakonec - každá bolest jednou přebolí, to sice není žádná rada ani útěcha, ale platí to.
Na zacatku jste ji dal ultimatum, coz byla hruba chyba. S tim daleko nedojdete, a misto omluvy jste to jeste vic ponicil. Ona za sebou evidentne spalila mosty, jasne rekla, ze Vas nechce - a Vy ji chcete pronasledovat, prohledavat mesto, slidit, zda si nekoho nenasla, denne ji stihal smskami. No, to bych Vam pekne podekovala.
Svym chovanim jste ji utvrdil v tom, ze s Vami byt nechce - a to byste mel tolerovat nade vse. Pokud ji budete obtezovat sms, volanim atd, muze jeste vice zahorknout - anebo Vas ma porad rada. Jenze - to chovani pred rozchodem napovida, ze vznikl nejaky problem (mozna jste ji prestal bavit, mozna zjistila, ze ji vztah nevyhovuje), a zakoncila to rozchodem.
Muzete ji posilat basnicky, ale zda to vyjde, to Vam zde nikdo nerekne. Nevime, zda Vas slecna ma porad rada, nebo uz o Vas nechce ani slyset... rozhodne nedoporucuji prekvapivou navstevu. Mohlo by to mit prave opacny ucinek, nez zamyslite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.