Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sms holce

Od: petiq* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,chodil jsem na do tanečních na jarní kurz a tam sem se seznámil s jednou holkou,která se mi líbí.Chatuje me spolu a včera jsem se byl podívat na věnček podzimního kurzu a byla tam ta holka taky a taky jsem sní tancoval dva tance a ona mi potom druhym tanci řekla že si musí jít sednout že ji padají šaty a tak jsem jí poděkoval za tanec.
Nakonci tanečních když jsem šel domu tak jsem jí napsal ještě sms že moc děkuju za ty dva tance.Co myslíte jak asi reagovala na tuhle sms když ji přišla,mohla cítit že se mi líbí a že kní něco citím.
Na tu sms,ale už neodpověděla.
A ještě co myslíte je dobre ji třeba nikdy poslat smsku a jakou.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wallkysek*
hodnocení

0x

Hoj, zřejmě by si toho všimnou měla, protože každej by ty dva tance bral jako normálku a neděkoval by smskama. Jak reagovala? to je těžký odhadnout, mohla reagovat mnoha způsoby, rozhodně bys neměl věšet hlavu, protože ti neodpověděla. Někdy bys jí sms poslat mohl, pozvi ji někam ;)

danch*
hodnocení

0x

Ahoj, pokud spolu chatujete, mohl by jste jí šikovně naznačit, že je vám v její společnosti dobře a že by jste ji rád třeba vídal častěji.

Jak reagovala na vaši děkovnou sms...?

Protože na ni neodpověděla, je víc možností - buď prostě odpovědět nechtěla, a tady mohou být důvody různé - stydí se, nechce s vámi smskovat, nebo čeká na další kontakt, nebo tu sms nepovažuje za důležitou...

V každém případě bych se snažil o komunikaci a zjistil, jak na tom vlastně jsem. Nebuďte moc aktivní, aby jste ji neodradil, ale chovejte se tak, aby mohla váš zájem poznat. Slušné chování, pozornost, "gentlemanství", to ještě žádnou ženu nikdy neurazilo.

hodnocení

0x

" Petinq"...;)... Je ti jasné, jak jí muselo být trapné, když na svých tanečních musela říct klukovi, který se jí třeba líbil, že jí padají šaty? Třeba má strach, že to budeš říkat dál? Co její kamarádky, budou se jí smát? ...Dej jí šanci!Stydí se! Pozvi jí na pizzu. O šatech a SMS nemluv, ať se necítí trapně.

doplněno 17.12.11 19:38:

Napiš jí SMS, ale ne o tanečních. Jen tak, že se ti líbí, chtěl bys jí vidět.

jarahosek*
hodnocení

0x

Já si troufnu říci, že pokud není "divná", že ji tvá SMS potěšila. Ale zase to moc nepřeháněj. Zaprvé ušetříš, zadruhé bavit se po SMSkách je sice u mladých normální, ale moc to nikam nevede. Takže jí napiš na chatu, že bys rád, kdybyste se viděli, že kdykoli ji vidíš, rozbuší se ti srdce jak blázen...:) No tak to už jsem asi přehnal:) Ne, normálka jí někam pozvi a bavte se na živo, je to určitě lepší. Hlavně jí nezvi do kina:) A jestli do této chvíle nic netušila(jakože asi jo) tak jakmile jí navrhneš schůzku v restauraci, tak jí to bude jasné. Dle odpovědi hned uvidíš, jak na tom jsi. Pokud nemáš love na restauračku, pozvi jí třeba na zimák na bruslení, užijete si legraci, vyblázníte se a pak u horké čokolády z automatu(na tu snad máš, ne:) ) můžete klábosit, nakonec ji doprovodíš až domů a ještě budeš za galantního, že měla doprovod a ochranu...

hodnocení

0x

Určitě jí budeš posílat vánoční přání. K tomu připiš, že Ti s ní na tom Věnečku bylo fajn, pěkně sis s ní zatancoval a zeptej se jí, zda si to zase na nějaké akci nezopakujete. Že bys něco vybral a pak ji pozval, pokud by měla zájem.

A uvidíš, co ona na to. Na takovýhle přímý a nevtíravý dotaz by Ti odpovědět měla. A budeš vědět, na čem jsi.;)Jaga.

hodnocení

0x

Ahoj. Nevěšte hlavu, slečna byla plná jiných dojmů zřejmě a z Vaší sms nemusela vycítit Váš bližší zájem o její osobu. Mohla to brát jen jako zdvořilé poděkování a to je všechno. Třeba si říká právě to, jesltli se Vám líbí, tak se určitě ještě ozvete. Tak to neváhejte udělat. Pošlete jí sms, zeptejte se jí, jak se má a zda by si nechtěla s Vámi někam vyjít. Že byste mohli zajít třeba do kina, nebo ať dá sama návrh, kam by chtěla zajít. Uvidíte, zda odpoví a jak zareaguje na Vaše pozvání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]