Nejste přihlášen/a.
Ahojky.
Na tohle téma je tady určítě víc otázek, ale taky moc stránek, než to najít. Takže -
Jsem necelé 4 týdny po víkonu mini, všechno jsem dodržovala jak jsem měla,až do včera. S přítelem jsem měla sex, jenže jaksi víc než jsem chtěla. Tím myslím že nešlo o žádné náznaky vniknutí...
Dneska odpoledne jsem začala špinit, zatím ne nijak moc, ale pořádně mě to děsí.
Je hodně pravděpodobné, že bych z toho mohla mít nějaký problém, nebo je to normální, či je možné že to nemá žádnou souvislost, a nastupuje mi MS?
Na netu jsem na tohle téma skoukla pěkných pár příspěvků, a dočetla jsem se kdeco - od striktního dodržování šestinedělí, po styk hned po skončení krvácení. Tak nevím.
Samozřejmě,že by se správně šestinedělí mělo dodržovat,ale ruku na srdce,kdo ho dodržuje přesně?Myslím,že opravdu málokdo,zvláště v dnešní době,domnívám se,že lidé nejsou tak důslední a zásadoví jako byli dříve.Takže k vašemu dotazu:zcela jistě nemusíte mít z ničeho obavy,zkrátka a dobře,"hupli jste na to,až se hory zelenaly",a jelikož vaše pohlavní ústrojí po takovém zákroku ještě není zahojené,tak jste zkrátka začala špinit,nechte to zahojit,a myslete na své zdraví,potažmo na děti,které jistě budete v budoucnu chtít,a co kdyby vám lékař řekl,že už to jaksi nejde?Budete celý život nešťastná,věřte tomu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.