Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, jde cítít strašný pocit v žaludku ze hladu, dokonce i kručení v něm, ale doopravdy nemáte na nic chuť? Nejedla jsem skoro celý den, a přesto nemám hlad, vlastně mám, nevím jak bych to popsala... V žaludku cítím hlad, ale když se mi jakékoliv jídlo objeví na mysli, je mi špatně. Jsem zdravá, všechno, koho by napadlo něco jako potřeštěná dieta, tak mu mohu s klidným držením těla říct: ne.
Ačkoliv jste mi vůbec neporadil, přesto dám bod, protože takhle večer jsem se dlouho nezasmála.
Ale jo, asi chápu, jaký pocit myslíte. Stane se. Zkuste se napít mléka, umixujte si koktejl, dejte si prostě něco. Není to jen o chuti, jíst musíte, tak si něco snězte nebo vypijte. Třeba na Vás jen něco leze, to přejde
Když jsem se přestěhovala do současného bytu, cítila jsem se v těch prostorách velice dobře. Jen jsem nemohla jíst. Tak jsem to řešila tak, ža jsem to večer vzala na procházce se psem, kolem hladového okénka a něco si koupila. Do ruky, co jsem snědla dříve, než jsem došla domů. Gyros, hranolky, housku s něčím, hamburger. Pak to odeznělo samo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.