Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocit prázdna v žaludku

Od: hybernibras odpovědí: 14 změna:

Dobrý večer, jde cítít strašný pocit v žaludku ze hladu, dokonce i kručení v něm, ale doopravdy nemáte na nic chuť? Nejedla jsem skoro celý den, a přesto nemám hlad, vlastně mám, nevím jak bych to popsala... V žaludku cítím hlad, ale když se mi jakékoliv jídlo objeví na mysli, je mi špatně. Jsem zdravá, všechno, koho by napadlo něco jako potřeštěná dieta, tak mu mohu s klidným držením těla říct: ne. :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

2x

těhotenství :D

hybernibras
hodnocení

Ačkoliv jste mi vůbec neporadil, přesto dám bod, protože takhle večer jsem se dlouho nezasmála. *smich**ua*

hybernibras
hodnocení

neporadil/a, teď se snažím rozluštit jestli jsem to uvedla správně či ne. *bzum*

moxa*

No, jsem žena, pokud jde o tohle :)

A jsem v prvním trimestru těhotenství, a vámi popisovaný pocit prožívám už nekolik měsíců - nic příjemného.

Ale myslela jsem to jako vtípek a jsem ráda, že jste se aspoň zasmála *smich*.

cinematic*
hodnocení

1x

A já bych si zase udělal poctivou polívku, takovej domácí slepičí nebo kuřecí vývar, to je medicína... ;)

doplněno 16.12.11 22:24:

A s nudlema!

hybernibras
hodnocení

Hmm, dnes večer asi nic nebudu vařit, a jak to tak vypadá, ráno bude vypadlý proud. :D

clawler
16.12.11 20:52
hodnocení

0x

Nervy

claire*
hodnocení

0x

Ale jo, asi chápu, jaký pocit myslíte. Stane se. Zkuste se napít mléka, umixujte si koktejl, dejte si prostě něco. Není to jen o chuti, jíst musíte, tak si něco snězte nebo vypijte. Třeba na Vás jen něco leze, to přejde ;)

hybernibras
16.12.11 22:19
hodnocení

Děkuju.

Mně při takovém pocitu pomohlo sníst aspoň půlku banánu. Vyrovná se cukr v krvi a uleví se Vám.

hybernibras
hodnocení

Wow, to je náhoda! Zrovna před chvíli jsem se přemluvila a vzala jsem si alespoň to, ale uběhla celkem dlouhá chvíle, než aby mi to mohlo pomoct. :( Ale děkuju.

sargo*
hodnocení

0x

Tohle není normální...? *smich*

Většinou ten pocit zmizí, když se člověk dá do jídla - ideáln příležitost dát si něco zdravého, když už nehoní mlsná *smich*

A nebo to bude chřipka... *mala*

ludak*
hodnocení

0x

Nejlepší na chuť k jídlu je práce.Nepracuju-nejím.Pracuju-žeru

Myslim že je to i logický

hodnocení

0x

Když jsem se přestěhovala do současného bytu, cítila jsem se v těch prostorách velice dobře. Jen jsem nemohla jíst. Tak jsem to řešila tak, ža jsem to večer vzala na procházce se psem, kolem hladového okénka a něco si koupila. Do ruky, co jsem snědla dříve, než jsem došla domů. Gyros, hranolky, housku s něčím, hamburger. Pak to odeznělo samo. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]