Nejste přihlášen/a.
víte já nekouřím,jen jsem to zkoušel,můžou mít 2 vykouřené cigarety (ne za sebou) nejaký větší negativní vliv na zdraví?
Spíše aby nebyl ten negativní vliv na zdraví to, že se neubráníš a ve své slabosti si vezmeš další. :D
Ne, určitě ne. Myslím, že se nemusíte bát, když věříte tomu, že se ovládnete a tu myšlenku vzít si cigaretu, odmítnete. Nemoci jsou až u závisláků. Je to stejné jako na počítači - když někdo hraje půl hodiny, je závislák a ničí tím sám sebe?
Nechtěla bych zpochybňovat onu stránku nebo-li něčí názor, ale myslím, že to tak nebude. Jak už jsem říkala - pokud v tom nebudete pokračovat, jste volný.
To je zvláštní. Možná pak podle toho, kolik vám je let, jaké máte problémy, nemoci. Nic není v životě pevně stanovené.
Já tam četl věcí a kdybych měl všemu věřit... vážně to má tak nepatrný vliv, jako když jdeš 10 minut po chodníku kolem kolony aut. To pročistíš za den, dva.
Jasně, ale ber to jako dobrou zkušenost. Pokud začneš kouřit /třeba 2-3 roky/ bude se to čistit i 10 let a těch peněz co bys ušetřil...
Lepší nemít žádnou. Je tro humus. Kdybys viděl jak ti to zaneřádí vnitřnosti. Představ si trubku do komína..tak bys to měl uvnitř. Kdo jednou začal /a je inteligentní/ snaží se celý život přestat. Bohužel často marně. Už to skoro nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.