Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuju pujcit ale jsem v solusu

Od: aupol odpovědí: 5 změna:

Dobry den

Potrebuju pujcit penize a protoze jsem v Solusu (registr dluzniku) za nejake spozdene platby v radech par tisic korun ktere jsem ale vsechny davno doplatil tak mi nevysla pujcka u Celetemu.

Predpokladam ze to bude to same i techto spolecnosti napr. home credit atd...

Poradte mi prosim kde bych si mohl pujcit. Nutne ty penize potrebuju a jsem si na sto procent jist ze je mam z ceho hradit ale kvuli par nezaplacenym telefonu z minuleho roku me brzdi ten solus.

Potrebuju ale neco normalniho ne provident kde mi daji 50 000kc a chteji po me dvojnasobek...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

3x

Jednu radu pro Vás mám, ale nebude se líbit: zapomeňte na to, že si "potřebujete" půjčit. S velmi vysokou pravděpodobností si půjčit nepotřebujete. Jen něco chcete a chcete to hned, odmítáte se byť jen na chvíli uskromnit. Pár měsíců (možná jen týdnů) vydržte, našetřete si a pak si pořiďte. Když si nebudete pořád půjčovat a pořád jen splácet půjčky, časem si toho budete moci pořídit víc (protože úroky z půjček žerou hrozně).

hodnocení

2x
Pro "Aupol" ;)Když máte půjčku z čeho hradit,/ vaše slova/ tak je to výborné, nepotřebujete žádnou další půjčku. *hej* Zaplaťte první splátky za telefon, který jak píšete, ještě dlužíte. Musíte si trochu utáhnout opasek, třeba přestat telefonovat. SMS, můžete posílat zdarma, přes internet. Je až s podivem, že dříve lidé neměli "Mobil", a přežili do dnešní doby. Telefon, dříve byla pevná linka, používala se třeba na buzení dětí do školy a telefonovalo se s rozumem. Nikdy se nestalo, že by účet za telefon přesáhl 2.000,-Kč. Dnes běžně platí lidé účty za telefon, za měsíc 5.000,-Kč. / nemyslímpodnikatelé./ Znám hodně lidí, co nemají peníze na zaplacení složenek, ale klidně zavolá telefonem k sousedce, zda je doma a může k ní zajít na kávu? Přitom sousedka bydlí, jen dva domy vedle. Platí si za internet na mobilu 1200,- Kč měsíčně, nepotřebuje ho, má doma PC. Protože nezaplatí fakturu za telefon, jednou dvakrát, tak jí telefon zablokují. Nevadí, koupí si kartu na jinou společnost a vesele telefonuje dál. Někteří lidé si vůbec neváží svých peněz, klidně je vyhazují oknem. Tady se dá také uspořit. *cert*Musíte si říct, nikdo nepůjčuje peníze, musím vyjít s tím, co mám. *cert* To nás učila maminka, jsem ráda, že jsem to i já, mohla naučit své děti. doplněno 16.12.11 22:54:Cetelem, je velmi dobrá společnost, která vám půjčí, když něco potřebujete koupit. Vlastní zkušenost. Potřebujete lednici, telefon,PC, cokoliv. Když se zavážete, že půjčku splatíte do 7 měsíců, nedáte společnosti ani haléř navíc. Musíte, ale splácet poctivě, každý měsíc, podle smlouvy. Dále si nesmíte otevřít kartu, kterou vám nabídnou na 30.000,- Kč a utratit je. Protože, pak máte problém, když nesplácíte a dlužný kruh je hotový.

jarahosek*
hodnocení

0x

To bude těžké, sám také potřebuji nějaké peníze(ne na dárky pro rejpaly) a protože v nové práci pracuji teprve druhým měsícem, tak jsem zkoušel také cetelem apod. Tam samozřejmě bez šance. Tak jsem si řekl, že prohledám web. Když pominu půjčky zajištěné nemovitostí(to nejde neb mám hypotéku), když pominu, že mi nějakej dobrodruh poslal bianco směnku, poslal jsem nějakej formulář online, za dva dny mi přišla SMS že má půjčka byla schválena a že mám zavolat na bezplatnou linku. Ta opravdu byla bezplatná a tam mi řekli, zavolejte na 906... a tam si jen rychle domluvíte schůzku přímo s obchodní zástupkyní co přijede a sepíše s vámi smlouvu. Když jsem po ukončení hovoru projel to číslo googlem, tak jsou to podvodníci. tak jsem tam ani nevolal. No s tím solusem to budete mít těžké, když vám někdo půjčí, tak to budou jen nějací lichváři. Pokud vám tu někdo poradí něco dobrého, rád se poučím a využiji také, ale jsem skeptický...

buss
hodnocení

0x

Vážený, právě proto, že jste v RD tak si nebankovní společnosti tu možnost, riziko vám půjčit nechají pěkně zaplatit. Tam nepočítejte s nějakou úměrnou rpsn a na to tvrdě doplatíte.. Na trhu je jich dost. Pak je ještě možnost např. s autem zpětný úvěr. Nepočítejte se slušným úrokem.

vlaku*
hodnocení

0x

Ze Solusu se každý o vás dozví, že jste chudák bez peněz. Z čeho se každý dozví, kolik mají nakradeno poslanci a vládní činitelé?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]