Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Potrebuju pujcit penize a protoze jsem v Solusu (registr dluzniku) za nejake spozdene platby v radech par tisic korun ktere jsem ale vsechny davno doplatil tak mi nevysla pujcka u Celetemu.
Predpokladam ze to bude to same i techto spolecnosti napr. home credit atd...
Poradte mi prosim kde bych si mohl pujcit. Nutne ty penize potrebuju a jsem si na sto procent jist ze je mam z ceho hradit ale kvuli par nezaplacenym telefonu z minuleho roku me brzdi ten solus.
Potrebuju ale neco normalniho ne provident kde mi daji 50 000kc a chteji po me dvojnasobek...
Jednu radu pro Vás mám, ale nebude se líbit: zapomeňte na to, že si "potřebujete" půjčit. S velmi vysokou pravděpodobností si půjčit nepotřebujete. Jen něco chcete a chcete to hned, odmítáte se byť jen na chvíli uskromnit. Pár měsíců (možná jen týdnů) vydržte, našetřete si a pak si pořiďte. Když si nebudete pořád půjčovat a pořád jen splácet půjčky, časem si toho budete moci pořídit víc (protože úroky z půjček žerou hrozně).
To bude těžké, sám také potřebuji nějaké peníze(ne na dárky pro rejpaly) a protože v nové práci pracuji teprve druhým měsícem, tak jsem zkoušel také cetelem apod. Tam samozřejmě bez šance. Tak jsem si řekl, že prohledám web. Když pominu půjčky zajištěné nemovitostí(to nejde neb mám hypotéku), když pominu, že mi nějakej dobrodruh poslal bianco směnku, poslal jsem nějakej formulář online, za dva dny mi přišla SMS že má půjčka byla schválena a že mám zavolat na bezplatnou linku. Ta opravdu byla bezplatná a tam mi řekli, zavolejte na 906... a tam si jen rychle domluvíte schůzku přímo s obchodní zástupkyní co přijede a sepíše s vámi smlouvu. Když jsem po ukončení hovoru projel to číslo googlem, tak jsou to podvodníci. tak jsem tam ani nevolal. No s tím solusem to budete mít těžké, když vám někdo půjčí, tak to budou jen nějací lichváři. Pokud vám tu někdo poradí něco dobrého, rád se poučím a využiji také, ale jsem skeptický...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.