Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem ledová královna?

Od: ledovakralovna odpovědí: 27 změna:

Už jsem vážně zoufalá - potkala jsem kluka, celkem to jiskřilo, scházeli jsme se přes měsíc, nic jsme si neslibovali, nic jsme od sebe nechtěli, jen nám spolu bylo dobře, chápu, že pro starší ročníky to bude nemorální, ale po každé jsme se spolu vyspali, dohoda byla taková, že nebude ten druhý spát s nikým jiným. Šlo o sex, o to si pokecat, nebýt sám/ sama. Psali jsme si stovky esemesek denně a najednou ticho po pěšině. Deset dnů bez komunikace. Nejím, nespím, hubnu. Zamilovala jsem se? Možná! Nechápu, proč ten obrat.

Kontaktovala jsem ho sama, jestli nedáme rychlý sex, byl na firemním večírku a pak musel rozvést lidi. Uraženě jsem neodpověděla nic. Vím, že ze začátku chtěl víc, ptal se mi na vztahy. Chtěl podniknout i víc krom sexu. Jenže já prostě nedávám najevo emoce. V životě (krom včerejška) jsem mu nenapsala první, v životě jsem neplánovala, aby jsme se viděli, vždy se musel na setkání ptát on, kdy se uvidíme. Neřekla jsem, že se na něj těším, maximálně když mi říkal, že se těší, až se uvidíme, jsem řekla - já taky. Nevyvinula jsem žádnou aktivitu mu dát najevo, že mi na něm záleží a teď telefon i facebook mlčí, i když je připojený. Ledová královna. Kamarádka říká, že působím chladně, nedávám najevo zájem, asi ano, mám takový strach, že se spálím, že najevo nedávám nic.

Jsem labilnější povahy, po třech letech k sobě zas někoho pustím a skončí to takhle. Možná se vám to bude zdát zcestné, ale vážně můj život nemá smysl. Už jednou jsem si na život sáhla, teď před Vánocema mi tyto myšlenky napadají znovu, ovšem nemohla bych to našim udělat. Tenkrát si prošli peklem.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bože bože holka... v první řadě pusť z hlavy ty kraviny kolem sebevraždy a to jednou pro vždy. Život je tak nááádhernej!

Chvilku jsi bez jeho snahy tě získat a kontaktovat a už jsi na dně. Jak asi muselo být jemu, když jsi mu nikdy nic nedala najevo, žádné city, schůzky nic? Aspoň víš jaké to je. Tak otevři své srdce, řekni mu na rovinu co si myslíš a mějte se rádi. Už nemáš co ztratit. A když tě nebude chtít? Jsou jiní, lepší a čekají jich zástupy! Jen se nebát ukázat jaká jsi. Držím palce.

hodnocení

1x

Nechci Vás zranit, ale Vy jste nějak zapomněla, že i druhý člověk má své city a pocity. A svět se nikdy nebude točit podle Vás. Pokud z Vašeho přítele vyprchal zájem o Vaší osobu, pak se s tím musíte smířit a poprat. Dolézání a urážlivost Vám ho zpět nevrátí. Nehrajte si na něco, co nejste, když ve skutečnosti jste človíček citlivý a jen ze strachu dáváte najevo svůj chlad.Nemáte důvod brát si život a ubližovat tak ostatním. Udělejte si pořádek nejdříve sama v sobě, třeba s pomocí psychiatra. Člověk občas potřebuje udělat generální úklid ve svém nitru, než se vrhne do nějakého vztahu. Váš život smysl má, jen se ho musíte naučit zvládat s lepším nadhledem.

petula00*
hodnocení

1x

Jak vidno,slečna si myslí,že vše půjde dle jejích not.

kdokoliv*
hodnocení

0x

Milá ledová královno, po přečtení tvého příspěvku si kladu otázku, proč? Každý v životě projde určitým zklamáním, které má za úkol se svým způsobem postupně připravovat na život a najít své přednosti a také partnera, a toho nelze bez zkušeností docílit. Věřím, že jsi příjemné děvče, které jak píšeš je "chladnější" ale o to právě jde = možná, že právě to je tvojí předností a někomu důležitému to bude imponovat a to je sakra důvod proč jít dál a hledat.

myse*
hodnocení

0x

Ahoj. Hned ze začátku - NA SEBEVRAŽDU ZAPOMEŇ! Žádný kluk za to nestojí, věř mi!

Víš, zkus mu napsat něco jako že ho chceš vidět, že se ti stýská, že ti chybí... a vynechej ze zprávy slovo sex. Jestli k němu něco cítíš -a vypadá to že jo, tak se snaž oživit citovou stránku, ne jenom tu tělesnou.

Zkus zařídit, abyste se někde potkali, když neodpovídá. Zeptej se ho na to, řekni mu, že ti chybí společné chvíle s ním, že se ti o něm zdá... Neboj se otevřít - nemáš co ztratit!

amadeus*
hodnocení

0x

Úplně ho chápu. Od takových žen ruce pryč. Když žena nejeví zájem, pak i kamarádsví (s benefity) stojí za prd, přitom je to ten nejlepší typ vztahu mezi mužem a ženou, ale když jeden začne mít pocit, že se musí neustále doprošovat, tak to nestojí za nic. Navíc labilní sebevražedkyně? Opravdu nelituji lidí, co se pokusili a nedotáhli to do konce. Tímhle bych se moc nevytahoval.

Do hlavy tomu mladíkovi nevidím, ale být v jeho kůži, také bych ztratil zájem... na druhou stranu bych vám o tom pravděpodobně i řekl, ale to je individuální. Smysl svému životu dává člověk sám. Pokud ten váš žádný nemá, není to chyba okolního světa.

ledovakralovna
hodnocení

Jo takže milej zlatej se najednou rozhodl, že má taky city a že já teda evidentně ne, tudíž na mě kašle? Nedolejzám, kontaktovala jsem ho pouze včera, ale mám chuť mu odpoledne napsat a zeptat se ho na rovinu, ovšem pokud se na mě vykašle, budou to vážně parádní Vánoce.

S tím životem nejde jen o něj, ale o všechno, jakmile se tohle stane, jak jsem řekla, nejím, nespím, hubnu..za těch deset dní mám dole 2,5 kila, jela jsem na červený diplom ve škole, ale najednou zkoušky nezvládám a nezajímají mě.

Psychiatr psycholog..jo, kvalita...nechaj vác kecat, ptaj se jestli masturbujete a podobný kktoiny a pak řeknou přijďte, za týden/ čtrnáct dnůl/ nechoďte...nemá to smysl

martinaa*

Pokud jsem to dobre pochopila, on chtel prvne mozna i nejaky vztah, ale kdyz nevidel zadnou odezvu, tak bere jen ten sex. Tudiz na nej nemate zadne vztahove "pravo", je naprosto svobodny a muze si delat, co chce. Jaké "jestli se na me vykasle?" On s Vami nechodi, a sex Vam nedava zadnou zaruku, ze si Vas bude vsimat i mimo nej.

Prilis pozde jste zjistila, ze o Vas mozna zajem mel - a vlastni vinou jste ho "zasklila". Berte to treba jako ponauceni pro priste, ledove kralovny opravdu nemivaji spokojene milujici vztahy. Proc? Protoze nema muz zadnou odezvu, porad se musi o neco snazit on, zatimco kralovna mlci, nic nedela a chova se chladne.

Muzete mu zkusit narovinu rict, co citite, a cekat, co se z toho vyvine. Nicmene budte pripravena, ze si mezitim nasel jiny objekt zajmu.

On není přece zodpovědný za to, jak se k tomu stavíte.Nic si nelze na druhém vynutit a Vy se musíte naučit respektovat vůli druhého, ať se Vám to líbí, nebo ne! On nemá žádnou povinnost vůči Vaší osobě, to si musíte uvědomit.

doplněno 16.12.11 11:06:

Na život se nevztekejte, jaké si to člověk udělá, takové to má...

ledovakralovna
hodnocení

Velmi kvalitní rady...dítě srazí na ořechodu auto, ale jaké si to udělalo takové to mělo? HEH :d

A co si na něm vynucuji? On vůbec netuší, že něco vnitřně prožívám...

Jistě, jsou věci, které člověk ovlivnit nemůže, ale to není případ Vašeho příspěvku. To, že si z rad berete pouze to, co se Vám hodí, je Váš problém, ne náš. Všechno je to jen ve Vás a o Vás, ale to zjevně slyšet nechcete...*nevi*

cinematic*

Obdivuji Vaši tpělivost, kapkonaděje! Pokud tazatelka tímto neprovádí jen jakési psychologické cvičení, pak jí musím dát za pravdu - ano, je labilní povahy.

amadeus*

Milej zlatej k vám přeci nemá žádné povinnosti ani vztah. Pokud jako kamarádka stojíte za prd, proč by se s vámi vybavoval? Nevíme jistě, že to tak je. Napište mu a na rovinu se zeptejte, aspoň bude mít jasno. Šťastné a veselé!

Máme vás politovat? Mám dobrou radu. Jezte, spěte, tloustněte a učte se.

Názor na psychiatry máme stejný. Na druhou stranu jsou mezi nimi i ti, co opravdu léčí, nebo přinejmenším pomáhají = předepíšou medikamenty.

katra

Amadeus vy byste měl za ty vaše odpovědi dostat řád zlatýho ...

buss
hodnocení

0x

Každý jsme odpovědni sami za sebe, za své jednání, chování a to najde odezvu u jiných vůči nám. Nelze po nikom chtít, aby mi skočil kolem krku, nemá tu povinnost. Když si uvědomím, jaký jsem, tak se nedivím. Bylo dobře jak, že jste se spolu vždy vyspali? To se omrzíí. Nebo si najdi někoho jen na ten sex.

dzordz*
hodnocení

0x

"V životě (krom včerejška) jsem mu nenapsala první, v životě jsem neplánovala, aby jsme se viděli, vždy se musel na setkání ptát on, kdy se uvidíme. Neřekla jsem, že se na něj těším, maximálně když mi říkal, že se těší, až se uvidíme, jsem řekla - já taky. Nevyvinula jsem žádnou aktivitu mu dát najevo, že mi na něm záleží"

No a teď se divíte? Asi by to chtělo napravit, jen jestli už není moc pozdě.

ledovakralovna
hodnocení

Tak jsem nedala tenhle týden druhou zkoušku a to jsem doposud jela na červený diplom, evidentně nejsem už dobrá ani v tom, v čem jsem dobrý byla, den ode dne vše přestává mít smysl...chtěla jse mu dnes napsat, ale není online, takže další neklidná noc přede mnou a zítra 12ctka v práci...za týden Vánoce a budu zase sama, proč nelze čas vrátit o týden, to jsem byla ještě šťastná :(

ledovakralovna
hodnocení

Tak prý je mezi námi vše v pořádku, nic se nestalo, pouze má moc práce a řeší nějaké problémy. Požádala jsem ho, abychom spolu mluvili a jednali na rovinu, že je to lepší než ze sebe dělat blbce a on, že s tím souhlasí a rozhodně nemá v plánu nějak mlžit... můj názor: úhybný manévr

cinematic*

Super, těším se na další epizodu! *klik*

ledovakralovna
hodnocení

mrzí mi, že z toho někdo má legraci... jsem vážně na dně

buss

Ále neber to tak vážně, kolik kolem tebe jsou samy, dodělej řáádně školu a najdi pořádné zaměstnání co tě bude bavit, to je snad důležitější.

cinematic*

A mě zase mrzí, že si myslíte, že z toho má někdo legraci... neberte se tak vážně, já to myslím vážně, píšete to jako román na pokračování, tak proto ta reakce. Ale v žádném případě nebyla míněna jakkoliv posměšně. Držím palce a přeju ať to dobře dopadne! ;)

doplněno 16.12.11 20:20:

Asi jsem měl spíš napsat - super, konečně nějaká pozitivní zpráva!

ledovakralovna
hodnocení

děkuji ;) říkala jsem, že jsem labilní, tudíž jsou mé reakce značně přehnané...když jsem zamilovaná - jíst, pít, spát nepotřebuju, když jsem ve stresu, tak zas nemůžu. Trošku psychopat ... obávám se, že pokračování nebude a román skončil ..

wonder*
hodnocení

0x

Ahoj))

Procházím si něčím podobným. Měl jsem rok přítelkyni a před 2měsícema se semnou rozešla ,ani ted nevím proč ,ale totálně mě zazdila.. Taky nemůžu zapomenout.

Jenom nečekej že ti vše spadne do klína ,pro štěstí a lásku se musí jít naproti .. pak budeš litovat a budeš se cítit jak se cítíš. Neboj se mu otevřít a řekni mu co k němu cítíš ,možná si jenom nic neslibuje ,protože ste se na tom domluvily. Nadruhou stranu bud ráda za to co cítíš a neměla by ses za to stydět. Muži mají rádi ,když mu dá holka najevo její city ) Věř mi ..bud otevřená a alespon se dozvíš vše narovinu. hodně štěstí )

ledovakralovna
hodnocení

Děkuji za povzbuzení, ten pocit prázdnoty a nicoty je k ničemu, najednou si člověk začne vážit toho, že napsal, nebo měl chuť se sejít..po dnešní reakci se však obávám, že to je pryč..malovala jsem si kouzelné Vánoce u krbu a pohádek se skleničkou něčeho ostřejšího. Místo toho budu sama dřepět a koukat do blba.

ledovakralovna
hodnocení

To vážně neumí jednat narovinu? Co je sakra na tom, říct - srry holka, užili jsme si, ale už jdeme dál, bylo to fajn měj se...ne, já se zeptám, co se děje, že už jsme se pár dní neviděli a nepsali a on - mám moc práce, řeším nějaký problémy...bla bla bla ..fajn teď je dvě hodinu připojenej, spamuje a lajkuje jako kretén, ale mě nenapíše ani řádek, když jsme si psali denně miliardu hodin...

martinaa*

Holt vetsina kluku narovinu jednat neumi, nebo nechce. "Resim problemy, moc prace" - klasicka vymluva. Pokud komunikuje se vsemi, ale s Vami ne, zrejme opravdu nema zajem.

Mozna to bude tvrde, ale co kdybyste misto cekani na Godota napsala Vy jemu? Ne pozvani na rande, ani, jestli by Vam vysvetlil, co se deje, ale narovinu mu napsat, ze evidentne nic vysvetlovat nechce, komunikovat take ne, takze "vztah" ukoncujete. Cim vic budete nalehat a dolejzat, aby neco vysvetlil, tim hure pro Vas...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]