Muzete mi nekdo prosim poradit?...Uz asi dva mesice chodim s jednim klukem.Denne si pisem hodne moc smsek..Problem je v tom,ze si v smskch pisem jinak( hezcejs )nez kdyz jsme spolu..Kdyz jsme spolu venku,tak jdem jen vedle sebe a obcas prohodime par slov..Nevite nekdo prosim,jak se "rozhoupat"?
Pište si méně sms a více komunikujte, ať se "otrkáte" a máte si co říct. Ono je to z očí do očí těžší, říct si to co si píšete, protože máte pocit, že už jste si to všechno napsali a že se budete opakovat.Takže si to hezké říkejte osobně, voďte se za ruce, smějte se spolu...a telefony vypněte!
Pamatuji si z mladých let, že jsem to měl taky tak. Je potřeba prolomit první nesmělost a pak už to půjde samo. Dnes už nemusí začínat kluk, tak se chopte iniciativy , dejte mu pusu, chyťte ho za ruku a svět se s vámi zatočí... kruci ještě jednou to tak prožít!
Jo jo, z oka do oka se to hůř říká, viď? Je fajn že si píšete, ale musíte taky mluvit... spolu! Něco spodu podniknout - napadá mě, co jít třeba bruslit? u toho je spousta možností pro doteky a objímání... co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.