Nejste přihlášen/a.
Dne 5. 8. jsem si koupila nové jeansové kalhoty. Byly mi těsnější, ale prodavačka mi tvrdila a ujišťovala,že se URČITĚ o jedno číslo vytáhnou. Ale zatím se tak nestalo. Zajímalo by mě, zda by je šlo vyměnit za jiné nebo vrátit peníze a do kdy je toho možno provést. Děkuji
Tak pokusit se domluvit v prodejně a nebo to zahrát ,že po praní se zmenšila velikost o 1 číslo.Reklamace a nebo vrácení zboží je složité.Podnikatelé bojují o každý kousek,tak neradi vracejí.
Já to třeba vidím naprosto beznadějně. Když se nechala ukecat a koupila si menší kalhoty? Věděla, že je kupuje malé, navíc je nosila. Kdo by to asi tak vzal zpátky? Zkusit vrátit to může, ale je to blbost. Pochybuju, že by se s ní někdo bavil - od toho jsou tam ty zkušebny, aby to "nebylo malé". Za blbost se platí - a tohle ještě vyšlo velmi lacino.
Tak já třeba také kupuji menší kalhoty o číslo,jelikož se natáhnou většinou a pokud né,tak hold se do nich zhubne
A totéž bych doporučil tazatelce, tedy když už si koupila kalhoty menší, nechť do nich zhubne...
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.