Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webtrh a podobné stránky

Od: caabik* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.. :) Mám pár otázek okolo webtrhu. Když chci cokolikv udělat třeba odepsat na nějakou nabídku, vložit nabídku atd., tak to chce fakturační údaje. Já se ale bojim že mi pak pošlou nějakej velej účet a budu to muset platit každej měsíc. Chci se tedy zeptat jestli se něco platí za to, že odepíšu někomu na nějakej inzerát? Popř. kolik?
Znáte nějaké podobné stránky webtrhu a dokonce zadarmo? Nejlepší by to bylo kdyby byly v češtině. Kdyžtak mi je sem napište děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Webtrh máš česky a je zdarma. Fakturační údaje udaváš jen proto, že si tam můžeš koupit kredity.

gocars*
hodnocení

0x

Webtrh je zdarma, platí se pak za další funkce, jako je vkládání inzerátu, aukce atd...

Jako další možná lupa.cz

caabik*
hodnocení

Takže odpovídání na inzeráty je tedy zdarma?.. :) Díky všem :)

petr123*
hodnocení

0x

Neber to osobně, ale pokud máš problém najít si podmínky zveřejňování nabídek na Webtrhu tak nemá ani cenu abys je tam dával...

caabik*
hodnocení

Já se tam díval na ceník, ale všechno jsem z toho nepochopil .. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]