Nejste přihlášen/a.
V červnu jsem byl zlákán po telefónu společností Vodafone, která mi nabízela "výhodný tarif", na který jsem pouze telefónicky přikývl s tím, že mi přijde simkarta poštou. Nic jsem nikde nepodepsal, poštou mi přišly 3 Sim-karty, provolal jsem asi cca. 400,- Kč z jedné, ostatní jsem ani neaktivoval. Smlouvu jsem telefónicky vypověděl, s tím že ji nechci. Oni ji aktivovali také pouze po telefónu. Samo sebou na to nereagovali. ( oni se mnou uzavřeli po telefónu a já s nima nemůžu smlouvu zrušit po telefónu? ) Od začátku léta už jsem je nepoužíval, cena hovorů byla vyšší než u mé původní T-mobile TWIST karty. Na konci listopadu mi poštou přišla složenka s exekucí na 7500,- Kč, následně další 3400,- Kč za září říjen a listopad která došla 13.12. Zašel sem do Vodafonu, tam mě pouze odkázali na jejich telefon, že si to mám zrušit po telefónu. Najednou pan po telefónu přislíbil že smlouva je zrušená, ale musí se vše zaplatit. Vše jsem tedy přes můj účet zaplatil.
Po telefonu mi slíbili platbu 150,- Kč za měsíc, ale v průměru dle faktů to vyšlo na 2150,- Kč měsíčně aniž jsem telefónoval.
S osobních zkušeností s tímto má problém stále více lidí, co se ptám známých a po svém okolí.
Je to na žalobu či nikoliv?
Děkuji za odpovědi,
Váš Pavel Bobek.
Nejhorší je v tomto směru asi T-Mobile, který velice rychle pohledávky prodává třetím stranám, které poté neváhají za krátkou dobu provést exekuci. Tyto hovory jsou většinou nahrávány. Žaloba asi podle mě nemá cenu, mají pravděpodobně i tento hovor nahraný jako důkaz, že jste souhlasil s podmínkami a že jste věděl, co uzavíráte.
doplněno 17.12.11 16:57:Zrovna dneska vyšel na iDnesu zajimavý článek na obdobné téma.
mobil.idnes.cz/...
Již jsem to několikrát řešil osobně. Problém pro vás zákazníky je to, že operátoři mají velmi dobře zpracované podmínky, mají právníky mají všechno a tak "sepsat" smlouvu po telefonu není problém. Je mi záhadou, když třeba 15ti letý kluk vezme tátovi doklady a zřídí si paušál že to může projít ale to je něco jiného. Každopádně to dneska jde. Pokud to ale chcete rušit, vše poštou. Poslat výpověď poštou, doporučeně a ještě s dodejkou. Máte jistotu a máte papír v ruce, že jste to poslal. A že oni to přijali. Po telefonu nikomu nevěřit. Oni slíbí a neudělají a zákazník se pak diví. pokud to byl paušál, nemusí se nic aktivovat. SIM karta je aktivována a počítá se paušál od aktivace u operátora ne až po vložení do telefonu, tzn. vy když budete mít doma měsíc sim kartu s paušálem, aniž ji strčíte do telefonu, stejně vám přijde platit ať voláte či ne. Na to s tou aktivací se ptá hodně zákazníků a všichni se diví...
Chtěl bych vás upozornit, že ve firemních materiálech VODAFONE, které mě osobně přišly poštou po jednom takzvaném sepsání smlouvy po telefonu na SIM kartu zdarma, je černé na bílém napsáno, že pokud si zákazník sjednal danou službu jinde než ve firemní prodejně, bude mu objednaná služba zařízena až po aktivaci SIM karty v telefonu. Jasné sdělení! Totéž mi opakovaně sdělil telefonický naháněč, že zákazníkem a využívatelem služby se stanu až po aktivaci SIM karty, kterou mi posílají zdarma. Tedy jasné a právně jednoznačně vyložitelné skutečnosti. V dokumentech, které mi přišly poštou, nebylo nikde uvedeno sdělení, že pokud se službou nebudu souhlasit, mám SIM kartu do 30 dnů vrátit. Toto sdělení mi neřekl ani naháněč. Kartu jsem z plastového obalu nevylomil (služba pro mě nebyla výhodná, což jsem si ověřil následně anonymním dotazem u pultu VODAFONE a věc jsem dále neřešil). Přesto mi začala chodit vyúčtování. Po třech měsících mi došla trpělivost a byl jsem u pultu VODAFONE podat stížnost. Tam jsem se dozvěděl, že telefonicky mě tenkrát neoslovila firma VODAFONE, ale jakési CALL centrum a ti že prý posílají SIM karty již předem aktivované! Na pultu jsem obsluze sdělil, že se v tomto případě cítím podveden a budu velmi rád, pokud VODAFONE moje "zákaznictví" okamžitě zruší a anuluje domnělý dluh. Jsem velmi zvědavý, jak to dopadne. Z této zkušenosti mi vyplývá, že jsme opravdu banánovou republikou, kde se podnikatelům a firmám přidělila taková moc při získávání "oveček", že to hraničí s hanebnostní a lichvou.
Co má republika společného s tím, že vám zavolá nějaký naprosto cizí člověk a vy s ním uzavíráte smlouvu přes telefon, aniž byste znal její detailní podmínky, smlouvu si v klidu přečetl a podepsal. Mohu pouze interpretovat postup mého prvního ředitele, když za ním někdo přišel s hloupým dotazem, tak se zeptal "Máš občanku?" když dotyčný odpověděl "Ano" tak zvýšeným hlasem mu sdělil "Tak se podle toho chovej nebo si nechej přidělit opatrovníka!" Když se tím budete řídit, vyhnete se spoustě nepříjemností.
Prostudujte si §57, odst 1 a 3 OZ. Došlo tam k novele, a možná by se Vám to mohlo hodit. Jen nevím, vzhledem k tomu, že jste už zaplatil, stejně to bude na právníka a na soud. Nicméně dobře napsaná a zdůvodněná žaloba...
doplněno 30.01.12 05:07:Jo, a zapomněl jsem. Ta novela, to důležité, je právě v tom odst.2.
Pro "Pavelbobek" Jakmile zazvoní telefon, někdo se představí a začne nabízet jakoukoliv službu, nebo tarif, balíček, máte okamžitě říct, děkuji, nemám zájem a zavěsit. Jakmile zazvoní znovu, je to obtěžování a zavěste. Máme hodně známých, nebo sousedů co bydlí vedle nás, každý si stěžuje, jak po telefonu uzavřel smlouvu a nyní i když jí už zrušil, musí ještě platit. Přesně, jak píšete vy, nechají se přesvědčit o výhodném tarifu a pak spláčou nad výdělkem, protože se nemohou doplatit. Když máte internet, tak díky radě tady na "Poradně", jsem se naučila, posílat SMS zdarma, přes internet. Nyní to doporučuji všem známým, aby také ušetřili peníze. Pak stačí řešit telefon, jen na volání. Zaplatit za vydřidušný tarif, který jste částečně použil, budete muset. Doufám,že příště už zavěsíte, jak jen uslyšíte příjemný hlas slečny, nabízející služby.
Váš příklad bude odstrašujícím a poučným příkladem, pro ostatní lidi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.