Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyměnit eura?

Od: heterak® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,mám asi 800 eur které nepotřebuji. Kurs eura vůči koruně se houpe jako na lodi. Mám je proměnit na koruny?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

1x

Já bych si je nechal, nemám pocit, že by naše ekonomika a tedy i koruna šly nějak nahoru. I přes EU problémy. Také pár EUR mám a neřeším to.

hodnocení

...mám 800 eur které nepotřebuji... respektive sem měl na mysli,že je nepořebuji měnit proto,jelikož českých korun mám "dostatek".

hodnocení

0x

Momentálně je Euro velmi levné, takže určitě neprodávat a když už, tak jedině mě. *hej*

fran
hodnocení

0x

Buď si je nechat, nebo vyměnit za pevnější měnu "valutu", o které víte, že ji třeba v budoucnu budete moci použít. Zaplatíte rozdíl koupě - prodej, tak ten, který je malý, i výhledově*palec*.

hodnocení

0x

heteraku, já bych to nedělal,

osobně bych je koupil 800x24= 19 200Kč

jarahosek*
hodnocení

0x

Těžko říci, jestli bude v unii ještě hůře než nyní, tak to bude zlé. Bude padat euro ale stáhne i naší korunu. Já bych asi také počkal ale je to o ústa jak se říká. Dneska člověk neví co bude zítra. Hlavně neprodávat milanovicukrarovi za 24*smich* Takovej kurz by mu nedali ani u větví, ale on to zkouší:)

Jaro, odhalil jste mě, ještě že tazatel na to neskočil, co bych dělal s tolika eury...

jarahosek*

Milane vy jste šprýmař:)

jarmik*
hodnocení

0x

Kvůli 800 EUR nestojí za to nic dělat. Prostě to utratíte při nejbližší cestě do EUzóny...

Pokud bude vše při starém, kurs se dramaticky hýbat nebude, ČR je provázaná s Eurozónou. Pokud půjde EUR do háje, půjde CZK vteřinu za ním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]