Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mě dobře vyfotí?

Od: kina* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den rád bych se zeptal,jestli někdo ví,kde bych se mohl v Praze nechat vyfotit a kde je výborná kvalita za rozumnou cenu.Jde o fotky na občanku a na řidičák,ale nevím jestli je fotka na oboje stejně velká,snad ano,abych nemusel dělat dvoje fotky.

Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Myslím,že není třeba se obávat,tam,kde používají digitální fotografii,je možná mezioperační kontrola.Pak si z deseti obrázků vyberu pro mne nejpřijatelnější.

JABRAKA

sargo*
hodnocení

2x

Ano, obojí je stejně velké.

Já byla asi nejvíc spokojená u Škody ve Vodičkově :)

doplněno 15.12.11 17:24:

Kuk na net... od sto pade, možno si vybrat více variat :)

fotoskoda.cz/...

Zamlouvalo se mi, že si s člověkem vyhráli, i když jsem se trefila do fronty. Vyšla z toho čestná výjimka v sérii občankových fotografií, málem jsem tam vypadala jako člověk :-D Ale záleží, na koho se natrefí, to se ví. :)

kina*
hodnocení

A cena za fotografie?

Děkuji za odpověd

olaf71*
hodnocení

1x

já se vyfotil v automatu přímo na úřadě. sednete si, hodíte peníz(100kč) , zmáčknete start a hlas Vás navede. nakonec vypadnou čtyři průkazová fota, která jsou na občanku i na řidičák. dvě mi zbyly na příště

olaf71*
hodnocení

0x

v policejní cele pěkně fotí, ze tří stran a zadarmo*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]