Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce - pozdě jsem vzala 1. pilulku

Od: radka11* odpovědí: 5 změna:

Ahojky, potřebovala bych poradit. Antikoncepci Logest beru už asi čtyři roky a tohle se mi ještě nestalo. Zkrátka ve středu mi skončila menstruace a já si první tabletu nového cyklu vzala až v pondělí večer. Mezitím jsme se po menším konfliktu usmířili s přítelem a já s ním měla v pátek a v neděli nechráněný styk. Od pondělí beru tablety od začátku a v sobotu jsme spolu spaly znovu. Včera, tedy asi po týdnu mi bylo pěkně zle od žaludku. Myslíte, že mohu být těhotná?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Už to tu někde bylo psané zapomenuté prášky,ale neboj neměla by jsi být těhotná.Pro jistotu,ale aby jsi měla klídek zajdi si do lékárny a kup si těhotenský test.Stačí ten nejlevnějškí kolem 30kč možná to bude více.V některých supermarketech to prodávají volně,ale lékárna je jistější.Bolesti žaludku mohu být i psychicky vyvolané*slunce*

al bunda*

Jak se říká děvčatům, co zapomínají brát antikoncepci?

Maminko...

martina30*

Jéééé tak to já bych asi byla 1OO násobná matka*slunce*

itecka*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že těhotná být můžeš, a to ikdyby jsi antikoncepci brala pravidelně..Je mnoho věcí, které ti účinnost antikoncepce snižuje, takže ti nic jiného nezbývá než naběhnout do lékárny a klasickým způsobem to zjistit ;)Takhle ti to s určitostí neřekne nikdo..Hodně štěstí..

frogi*

myslím že je taky důležité v který den má slečna správně vždycky brát první pilulku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]