Nejste přihlášen/a.
Ahojky, potřebovala bych poradit. Antikoncepci Logest beru už asi čtyři roky a tohle se mi ještě nestalo. Zkrátka ve středu mi skončila menstruace a já si první tabletu nového cyklu vzala až v pondělí večer. Mezitím jsme se po menším konfliktu usmířili s přítelem a já s ním měla v pátek a v neděli nechráněný styk. Od pondělí beru tablety od začátku a v sobotu jsme spolu spaly znovu. Včera, tedy asi po týdnu mi bylo pěkně zle od žaludku. Myslíte, že mohu být těhotná?
Už to tu někde bylo psané zapomenuté prášky,ale neboj neměla by jsi být těhotná.Pro jistotu,ale aby jsi měla klídek zajdi si do lékárny a kup si těhotenský test.Stačí ten nejlevnějškí kolem 30kč možná to bude více.V některých supermarketech to prodávají volně,ale lékárna je jistější.Bolesti žaludku mohu být i psychicky vyvolané
Samozřejmě, že těhotná být můžeš, a to ikdyby jsi antikoncepci brala pravidelně..Je mnoho věcí, které ti účinnost antikoncepce snižuje, takže ti nic jiného nezbývá než naběhnout do lékárny a klasickým způsobem to zjistit Takhle ti to s určitostí neřekne nikdo..Hodně štěstí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.