Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou tyto předměty originální?

Od: original odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Na internetu jsem našel tento pásek Lacoste

moda.aukro.cz/...

A tuto kšiltovku Armani

outlet-italy.cz/...

U té kšiltovky jsem se ptal prodejce přes e-mail zda je skutečně originál, odpověď zněla že ano. U pásku jsem se ptal také ale odpověď zatím nepřišla. Tak jsem se chtěl zeptat vás, co si o tom myslíte. Děkuji mnohokrát

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Te ksiltovce verim, je to lonsky model, ta cena je dobra. Ovsem u pasku bych byla opatrna, novy pasek Lacoste stoji tak kolem 1000,-. Nicmene i kdyb to byla napodobenina, tak je hodne dobre udelana:)

olaf71*
hodnocení

1x

určitě Vám někdo řekne, že je to levý. na Aukru už bych značkové oblečení nikdy nekoupil. jednou jsem koupil dceři, která chtěla konkrétní boty od prodejce na Aukru. říkal jsem jí, že jí je radši koupím v obchodě,ale né,chtěla je. přišliv krabici od dortu a boty byly nepravé už od pohledu. dnes mám přinákupu na Aukru jasnou zásadu. nekupovat značkové oblečení a nic nekupovat od prodejců z blízkosti polských hranic.

martinaa*

Rekla bych, ze pasek bude podvrh... vzhledem k tomu, ze prodejkyne prodava saly Gucci nebo Armani za 400,-, je to z 99% jiste...

Nicmene mam z aukra plno veci, vcetne bot Mustangu, Converse, Puma. Vse original, krasne zabaleny, vetsinou s paragonem a zarucnim listem. Samozrejme to chce proklepnou prodejce, zda ma 100% a jeho dalsi aukce:)

martinsima*
hodnocení

1x

Věřím že Lacoste nedává pásky do takových pytlíků. Takový sáček jsem už hodněkrát viděl a v Lacoste jsem nebyl.

doplněno 14.12.11 22:10:

A pravý krokodýl je trochu jiný a hlavně obráceně, hlavu na pravé straně.

Jsou tyto předměty originální?

hodnocení

0x

Bekovka za litr!*ee* A pak že je krize...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]