Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na internetu jsem našel tento pásek Lacoste
A tuto kšiltovku Armani
U té kšiltovky jsem se ptal prodejce přes e-mail zda je skutečně originál, odpověď zněla že ano. U pásku jsem se ptal také ale odpověď zatím nepřišla. Tak jsem se chtěl zeptat vás, co si o tom myslíte. Děkuji mnohokrát
určitě Vám někdo řekne, že je to levý. na Aukru už bych značkové oblečení nikdy nekoupil. jednou jsem koupil dceři, která chtěla konkrétní boty od prodejce na Aukru. říkal jsem jí, že jí je radši koupím v obchodě,ale né,chtěla je. přišliv krabici od dortu a boty byly nepravé už od pohledu. dnes mám přinákupu na Aukru jasnou zásadu. nekupovat značkové oblečení a nic nekupovat od prodejců z blízkosti polských hranic.
Rekla bych, ze pasek bude podvrh... vzhledem k tomu, ze prodejkyne prodava saly Gucci nebo Armani za 400,-, je to z 99% jiste...
Nicmene mam z aukra plno veci, vcetne bot Mustangu, Converse, Puma. Vse original, krasne zabaleny, vetsinou s paragonem a zarucnim listem. Samozrejme to chce proklepnou prodejce, zda ma 100% a jeho dalsi aukce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.