Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS zdarma do Německa

Od: cestovatelka* odpovědí: 7 změna:

Dobry den chtela bych se zeplat jak poslat sms do nemecka zdarma.pritel tam ma nasi sim kartu vodafon s romingem ja bych mu na mobil chtela poslat sms .moc dekuji za odpoved

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Dva příklady...

Pokud máte paušál, na které máte SMS na Vodafone zdarma, nebo třeba jen na to jeho číslo, tak klidně pište, budete platit či neplatit dle tarifu co máte v Čechách...

Pokud platíte každou SMS i v Čechách, tak nejspíše přes nějakou SMS bránu přes internet

ahasver4*
hodnocení

0x

Zdarma Vás žádná brána do Německa nepustí.Pouze na území ČR.

jarahosek*

Přiznám se, že jsem nad tím přemýšlel. Máte to opravdu vyzkoušeno? Do SMS brány se zadává číslo i s mezinárodní předvolbou a odesílatel přece nemůže vědět vždy, zda-li se české číslo nachází na území ČR či v zahraničí...

doplněno 12.12.11 23:44:

Protože ona vás ta brána nepouští do německa, ale na české číslo, které je v Německu. To je možná rozdíl. Ale přiznám se, že si nejsem tímto moc jistý, ale mělo by to fungovat jako u normálních SMS, tam se taky neplatí třeba nic, když to mám v paušálu a je to do německa. Vtíp je v tom, že na českou kartu. Na německou SIM by to bylo samozřejmě jiné:) Ale nechci se hádat, fakt si nejsem jist na 100%

ahasver4*

Já jsem to zkoušel a vždycky mi to napsalo,že správu nelze odeslat.Ale je to dlouho a podmínky se mění,je možné,že je to teď úplně jinak.

cinematic*

SMS poslaná přes Vodafone bránu dojde zdarma každému, kdo je klientem u CZ Vodafonu, když je v zahraničí, pak musí mít samozřejmě aktivní roaming a pak mu přijde také.

jarahosek*

To jsem rád, že jsem si to myslel správně:) Dle mého soudu to tak bude u všech operátorů:)

746540455
hodnocení

0x

ahoj lucko rad bych zavolal lucce musim sni mluvit ale nejde mi skajp posli mi prosim marceli tel dekuju marek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]