Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtela bych se zeplat jak poslat sms do nemecka zdarma.pritel tam ma nasi sim kartu vodafon s romingem ja bych mu na mobil chtela poslat sms .moc dekuji za odpoved
Přiznám se, že jsem nad tím přemýšlel. Máte to opravdu vyzkoušeno? Do SMS brány se zadává číslo i s mezinárodní předvolbou a odesílatel přece nemůže vědět vždy, zda-li se české číslo nachází na území ČR či v zahraničí...
doplněno 12.12.11 23:44:Protože ona vás ta brána nepouští do německa, ale na české číslo, které je v Německu. To je možná rozdíl. Ale přiznám se, že si nejsem tímto moc jistý, ale mělo by to fungovat jako u normálních SMS, tam se taky neplatí třeba nic, když to mám v paušálu a je to do německa. Vtíp je v tom, že na českou kartu. Na německou SIM by to bylo samozřejmě jiné Ale nechci se hádat, fakt si nejsem jist na 100%
Já jsem to zkoušel a vždycky mi to napsalo,že správu nelze odeslat.Ale je to dlouho a podmínky se mění,je možné,že je to teď úplně jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.