Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rád bych se zeptal,co vše mám udělat při ztrátě peněženky?Měl jsem v ní občanku,řidičák,techničákod auta,zelenou katru od auta,dvě kreditní karty,kartu zdravotní pojišťovny a jiné další méně důležité karty.Musím hlásit krádež na policii a co vše musím udělat,abych předešel problémům.Děkuji a přeji hezký den.
Dobrý den. Ihned zablokovat karty a ztrátu dokladů samozřejmě nahlásit na policii.
doplněno 14.12.11 07:52:
Napolicii určitě nahlásit, mohlo by se stát, že si na Vaší občanku někdo vezme úvěr apod...
doplněno 14.12.11 08:18: www.penize.cz/bez/...
www.policie.cz/cl/...
Nestačím se divit, co se po vložení mé odpovědi do ní samo vložilo.
doplněno 14.12.11 11:35: Zajímavé, je do dotaz johnyohnyho: https://www.poradte.cz/volna-diskuze/11093-odpoved-z-ekonomie.htmlMě spíš šlo přímo o to,kde se jednotlivé karty či dokumenty mají zablokovat a nové získat.Karty jsem zablokoval a vše jsem nahlásil na policii ČR,ale co dál?První asi budu muset udělat občanku,ale jak se tam prokázat,když nemám ani rodný list,ten byl také v peněžence.Tak nejdřív rodný list?A vydají mi ho,když mám jen nějaký canc papíru od policie?Platební karty mi vydají na pobočkách bank,to jsem si již zjistil a zelenou kartu od auta mi asi vydá pojišťovna.Ale co řidičák a techničák?Mohu zajít kdekoliv na dopravní inspektorát a nebo musím v místě bydliště?Ve finále žiji v Praze,ale bydliště mám okr.Louny.
Děkuji za rady
Jezkovy voci, proc jste mel rodny list v penezence?
Kyz ukradli penezenku me a sla jse m si pro novy ridicak a OP, ukazovala jsem papir od policie, ktery OP vlastne supluje na dobu tech asi 14 dni, nez mi vystavili novy. Takovy papir mate? Ridicak mi vydali na policii, bohuzel OP uz si nevzpomenu. Musite samozrejme na policii sveho mesta, kde Vas eviduji.
Martino,pokud se nemýlím, tak řidičské průkazy se již mnoho let vydávají na matričních úřadech příslušných pověřených městských úřadech a ne na policii _ viz např. http://www.mulouny.cz/cs/mestsky-urad/kontakty/odbor-spravni
Zajímavé. Asi nějaký outsourcing, policie ve Znojmě nemá co dělat, tak vypomáhá odboru dopravy.
Tak netusim,jak to melo byt pred temi dvema (mozna tremi?) roky... nicmene si dodnes pamatuji, jak jsem tam urednicim ukazovala ten listek, co mi suploval obcanku
Oni se policajti u nas bezne staraji o veci, po kterych houby, a nic moc poradneho nedeleaji)
Musite na policii sveho mesta, kde vas eviduji? Co to je za nesmysl kolegyne?
doplněno 16.12.11 11:46:Uzivateli: martinaa
Kdyz jsem sla zadat o novy ridicak, musela jsem to resit v miste trvaleho bydliste.
doplněno 16.12.11 14:14:Mysleno na policii, ktera prislusi trvalemu bydlisti...
Na policii jste sla ohlasit ztratu ci odcizeni ridicaku ale policie zadosti o ridicak nevyrizuje. Kdo vam poradil, ze musite chodit na policii v miste sveho trvaleho bydliste?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.