Nejste přihlášen/a.
Newím jestli sem kretén nebo co... Mám holku, sem do ní zamilovanej ona do mě, jenže když dojde na sex sem v háji, sice nejsem panic ale sem si nějak zvykl na to, že holka šla přeně pro to co chtěla, tadle mi řekne ať si s ní dělám co chci a já newím jak začít, dokáže někdo poradit? ;(
Takze zadny stres, ptej se ji, co se ji libi, a podle toho postupuj. Treba ji polaskej ("tady se ti to libi,"...atd). Kdyz ti rekne, at si s ni delas, co chces, tak zrejme pozaduje, abys byl dominantni. Tudiz se zkus prvne venovat ji - nejdriv hlazeni, nejaky oralni sex, a az pak zkus klasickou souloz. Holky vetsinou navnadi nejaka predehra
Kolik je vám oběma let, že si sami se sebou nedovedete poradit? Pokud je touha vzájemná, pak to začíná většinou líbáním, hlazením, mazlením... A pokud je to vzájemné, tak to obvykle končí tím, nač se ptáš...
Čím víc se budete soustředit na sex, tím hůř to půjde...Poddejte se svým citům a pocitům. Chce to se uvolnit a myslet jen na to příjemné...
Mě je 17 jí 18 (: přesně takhle bych si to představoval taky.. (: ale newim prostě asi se neznáme tak dobře abychom se do toho pustili ;(
Hmmm,poněkud divná to divaAť si s ní děláš,co chceš?!Pokud jste oba dva do sebe zamilovaní,jak píšeš,tak by ten zájem měl být oboustraný,takhle mně to připadá,jakoby ti to říkala kurtizána,pardón,ale tak to cítím!Nejsi kretén,máš zkrátka a dobře psychický blok,a ten dokáže odstranit jen ta tvá milovaná.Hodně štěstí
Teda, mě říct holka, ať si s ní dělám co chci, tak jí řeknu, ať mi jde teda vymalovat obývák... Ale vážně, tak si s ní dělej co chceš, ne? To je snad pro tebe bomba, ne? Až se jí to nebude líbit, si z obliga, mohl si přece dělat co chceš. Máš snad svoje sny, svoje touhy, je ti 17 tak snad jo, proboha. Tak si je splň. Mě tohle říct holka, tak by asi koukala Máš fantazii tak se odvaž.
Franta potká Pepíka, jak jede na krásném novém kole. Hned vyzvídá: Jů, ty máš ale pěkný kolo, kdes ho vzal?
Pepík: Jdu ti tak tuhle navečer lesem. Najednou proti mně jede krásná holka na kole. Jak mě uviděla, lekla se, skočila dolů s kola, stáhla sukni, kalhotky, lehla si do mechu, roztáhla nohy a vykřikla: Vemte si co chcete!
TAK JSEM SI VZAL TO KOLO!
Že Ty jsi jako ten Pepík?
"..." Když nevíš jak, dej si pauzu. Nevím, kam holku pozveš, kam s ní chodíš, mimo sexu. Začni tím, že sex musíš na nějaký čas odložit. Choďte po venku, kina, na pizzu, procházka, pusa, pomazlení u dveří a spěcháš, máš ještě něco dělat. Když se milujete, tak i jí bude chybět milování, hned to poznáš. Projeví zájem a pak už záleží jen na tobě, co bude dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.