Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéční makléř

Od: lucielucie82* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, má někdo z vás zkušenosti s nějakým hypotečním makléřem? Končí mi podnájem, tak jsem v létě kontaktovala nějakou firmu, která se zabývá vyřizováním hypoték.Všechno bylo fajn, paní si vzala všechny podklady, řekla jsem jí, jaký mám příjem, pak mi psala, že je schopná mi vyřídit hypotéku do určité výše. Tak jsem se začala rozhlížet po nějakým domečku. Mezitím jsme si dopisovaly, jak to pokračuje, ujistila mně, že u banky není problém, že jsem na tu určitou částku dostatečně bonitní. Tak jsem si u realitky zamluvila domeček, složila zálohu a od té doby je všechno v pr... Prý mi hypotéka u žádné banky nevychází, přitom příjem se mi zvýšil. Takže záloha propadne, já budu bez peněz a bydlet budu asi v autě. Kdyby hned řekla, že se jí to nezdá,ať si hypotéku rozmyslím, tak jsem si rovnou našla jiný podnájem. Co vy na to?

Lucie

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

to znam uplne to same me kdysi udelala maklerka awd (znama). Hlavne nezkousejte reklamy v blesku na ruzne pujcky je to dalsi past.

Odkud jste? Mozna mam jeste v praze zmanou co umi kouzla , je to hypotecni poradce primo jedne velke banky (me uz neco vyrizovala) ale ne zadarmo. ale nic neslibuji nevim jestli to jete dela a neni z manzelem v thaisku

lucielucie82*
hodnocení

Díky za nabídku, ale jsem z Přerova.

ann*

Především jde o to, že to s největší pravděpodobností nevychází proto, že onen domeček není z nějakého důvodu zajímavou zástavou pro banku!? A nebo vy nemáte dostatek svých prostředků na doplacení. Řešili jsme to taky, bohužel, jakmila to nevyjde u jedné banky, ostatní banky se o tom dozví a pak si dávají taky "pozor" . Musíte si uvědomit, že když si to berete sama na sebe, byť se zástavou domku, práci jistou nemá nikdo, a když o ni přijdete, tak nebude kdo splácet úvěr. V případě, že by jste žádala třeba s partnerem, byla by situace o něco "růžovější"! A nebo pak s ručitelem, ale do toho jen tak někdo jít nechce a ani se nedivím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]