Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem Danča...potřebovala bych poradit jak mám zapůsobit na kluka..=( Od září do října jsme spolu chodili.=( Byla jsem s ním fakt šťastná, ale on se semnou rozešel protože se měl stěhovat.=( Jenže se nějak nestěhuje.=( Do teď ho miluju, jsem bez něj prostě jako vyschlá holka bez energie..=/ dokonce si kvuli němu i ubližuju.=(* Ale jeho kámoši mi píšou že mě pomlouvá, a že mě prostě nechce.=(..A když se ho zeptám, tak řekne že o mě nic takovýho neříkal.=( Nevím komu mám věřit..Moje kamarádky mi říkají že mám na mnohem lepšího a hezčího kluka, který si mě bude vážit..=( Jenže já na něj nemůžu zapomenout.=// Je fakt úžasnej...Když se ho zeptám, jestli jsem mu ukradená, napíše: aji jo aji ne..=( Tak jsem z toho docela zmatená..=( prosím můžete mi nějak pomoct?..Třeba čím bych ho zaujala?.=/ příjde mi že můj život bez něj nemá cenu.=(*...A pokaždé když mu napíšu že ho miluju, napíše jj já vím.=( Tak co si mám o tom myslet?.=((..Jsem fakt na dně.=// Nevím co mám dělat...když za ním s kamarádkami jedu, tak on chce mít u sebe jenom mě..=/ Možná je problém v tom že ho nechci jen já.=( A když se ho zeptám jestli bych u něj měla ještě šanci : napíše nwm.=(( Tak prosím..něco čím bych ho fakt okouzlila.=// Mockrát děkuju.=(
Ahoj Dančo. Proč bys měla okouzlovat měkoho, kdo o Tebe nemá zájem? Snaž se okozlit někoho, kdo si Tě bude vážit a bude o Tebe stát. Nevnucuj se nikomu, kdo je nerozhodný a kdo o Tebe nestojí. Zamilovanost Tě přejde, tak se netrap a měj svojí hrdost. A třeba tím, že o něj nebudeš jevit zájem, si ho získáš. Pokud mu na Tobě záleží, najde si k Tobě cestu sám.
A neubližuj si k vůli němu. I bez má život cenu. Někdy prostě člověk nedostane to, co by chtěl. Ale tím život přece nekončí...
Proc chces okouzlit nekoho, kdo ti lhal, pomlouva te a taha te za nos? Trosku sebeucty, holka, prece se pred takovym frajirkem nebudes plazit po kolenou a doprosovat se.
Od takoveho sraba, co lze, utikej co nejdal. Chvili to bude bolet, ale potom bude lip a budes cekat na kluka, ktery si te bude vazit a bude te mit rad. Ne na polovicni dite, co si z tebe dela legraci.
Vymaz cislo, odeber z facebooku, at te ve slabe chvilku nelaka mu psat. Cim vic mu pises, tim vetsi ma z toho srandu - a tim vic budes v jeho ocich klesat.
Ahoj,
z toho jak ho popisuješ je to naprosto obyčejnej puberťák, pro kterého byla záminka stěhování důvodem proč tě opustit. Našel si jinou a už tě nechce, jen je to srab, který ti to slušně nedokáže říci do očí. Být tebou, poslechnu kamarádky a poohlédnu se jinde. On ti zato nestojí. A takových nešťastných lásek ještě bude. Opravdu, nevzhlížej již k němu a "jdi o dům dál"
No nevím, ale život mě naučil, že se láska druhýho nedá vynutit, to prostě nefunguje.
Když tě nechce tenhle, bude tě chtít jinej. Proč se kvůli tomu trápit. Nemá to cenu.
Já vím, tohle nechceš slyšet, ale je to tak. Ono až ti bude jako je teď mě, (a odhaduju, že to bude tak +- za 30 let) taky se na vztahy budeš dívat jinak.
Ztrapnuješ se před ním. Dělá mu to dobře, že za ním lezeš a přitom za zády se směje a kamarádům vykládá, jak jsi do něj zabouchnutá. Dal bych mu kopačky a snažil se najít někoho jinýho. Zbytečně plýtváš s ním čas a ještě si ubližuješ. Jestli jeho kamarádi říkají pravdu nevím, ale ani bych to nepotřeboval vědět. Vidíš to sama,podle toho, jak se chová. Pobul si trochu, možná to bude i bolet chvíli, ale jsou i užasnější kluci, než je on. On tě nechce, ale zatím mu to tak vyhovuje, mít tě občas jako záložku, a předmět k posměchu. Poslechni kamarádky, vybodni se na něj. Ale musíš to udělat ve vzteku, pak to dokážeš a nebude tě to tak mrzet. Když budeš pro něj stále vzdychat, tak to nedokážeš.
Souhlasím s ostatnía. Ne, že ty nejsi dost dobrá pro toho kluka. To on není dost dobrý pro tebe. Znáš ten zákon: když něco nechceš, tak se to stane. Přestaň si ho všímat. Najdi si něajké aktivity! Aktivity jsou velice důležité pro rychlé vyléčení zlomeného srdce. Může se stát, že tě časem bude lákat ven. Nechoď! Buď zaneprázdněná. Kluk, o kterém píšeš si je stebou jistý tak, že o tebe ztratil zájem. Chlap musí o ženskou stále bojovat. Jak si je s ní jistý, jde to z kopce. Pokud bys jeho následnému naléhání na schůzku podlehla, podrazila bysis sama nohy. Jen bys mu dokázala to, co si myslí on sám - můžu ji mít kdykoli se mi zachce.
jestli si mu nerekla ze ho milujes tak je to v pohode .Kluk si mysli ze je zajimavej protoze na sebe moc upozornuje ty mu musis ukazat ze ho nechces ale srdce ti bude rikat chciho at se deje co se deje.Kdyz na kluka budes koukat predvadet se nebo se smat tak na hlas ze mu budes pripadat trapna ale ty urcite trapna nejses ja taky miluju kluka tak strasne ze na nej nezapomenu ale jednou knemu di a rekni mu n e milujes me atd... nestid se prednim on si stebou bude povidat neboj rekni mu nejaky vtip jak se ma a tak a jestli ti to nevijde tak poslechni kamaradky urcite nebo treba maji pravdu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.