Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám už nějaký čas celkem problém a napadlo mě napsat sem a vyslechnout si třeba jen názory.Mám 2 a půl roku přítele je mu 23 a je moc hodnej,pracuji společně s ním a jeho matkou,na to si stěžovat nechci ale asi po půl roce vztahu jsem prokoukla jaký oni mají spolu vztah,zdá si mi to prostě už moc.Vše řídí ona,a on jenom poslouchá,když je volno nadiktuje mu program,tím pádem já sedím doma na zadku a moc spolu nikam nechodíme.Když o tom chci mluvit-zase jenom reju do jeho mámy,takže s ním se to řešit nedá už mě kolikrát napadlo se s ním rozejít,protože ten vztah mi nedává žádnou motivaci nemůžu se těšit na budoucnost,nevím v ní co hledat,ale já ho mam moc ráda a hodně si rozumíme,v čem je problém?nebo sem tak netolerantni,že mi to vadí?je šance že se mnou jednou třeba půjde bydlet?
Tvé výhrady jsou dost konkrétní a při střízlivém zamyšlení je patrné, že váš vzájemný vztah pojímáte každý po svém. Já, jako nestranný, bych asi vztah nechal pozvolna přejít v přátelství a hledal partnera pro trvalejší vztah vhodnějšího. Ale je to jen mé mínění...
To máš pravdu, taková situace je dokonce velmi pravděpodobná... Jen málo lidí může konstatovat, že veškerá svá rozhodnutí (pro ně důležitá) realizovalo opravdu správně. Jsme vždy nespokojení a cítíme, že jsme mohli svého času situaci řešit jinak. Ale o tom je život - jinak by to vlastně byla nuda... Je to jen můj názor...
chceš si být jistá? Tak v nějaký termín, kdy budete mít volno něco naplánuj ty. Trvej na tom, že je to pro tebe důležité! Pokud to opět bude ignorovat, tak víš na čem jsi. Je otázka zda by to nevyřešilo odstěhování od jeho mámy... ale to asi nebude tak rychlé
no tak to bude asi jasný,teda zatim je nemocnej ale pak bych to zkusila dobrej nápad,díky ale celkem se bojim no..
Dokud bude bydlet u maminky, máš prostě smůlu. I pak by mezi jím a jeho matkou mělo být aspoň 150 kilometrů, protože jinak ten vztah ztroskotá. Není to první syn závislý na matce a vy nejste první, kdo má tenhle problém. Odstěhovat se daleko (a bez jeho matky), nebo najít jiného přítele. BTW ta Strejcova rada nahoře je velmi dobrá - je to elegantní způsob, jak z tohoto neperspektivního vztahu vycouvat.
Hezký den.
Mám kamaráda ,který je stejný jak píšeš,když s někým chodí tak po půl roce zjistí,že maminka je na prvním místě a po roce se rozchází, i když ho mají rády.Maminka uvaří,vyžehlí atd.Pokud je víkend tak jede s maminkou na chaloupku,ale ty tam nesmíš.Budoucnost to žádnou nemá.Zálěží,ale na tobě
no tak tohle je spíš naopak,je to zapeklitý,jeho máma je workoholička a svůj volnej čas tráví v práci a obchodech..no ještě aby s ní někam jel..to už by byl fak konec,když si teda načla tohle téma on doma vaří a uklízí,takže když si píšem po icq on napíše..mmt musim vytřít a uklizí pokoj a utírá prach i svojí(nepořádný)matky hele jak to píšu začíná se mi to zdát fak hrozný..
Třeba je to naopak,ale něco na tom je.Mi to řešíme jednoduše prostě si s ním promluv co zamýšlí do budoucna.Byla jsem jednou z jeho přítelkin,ale já ho prokoukla na začátku.Tak,že jsme kamarádi,ale znám jeho přítelkyně a ty se vždy obraceli na mě a vždy stej nej problém.
no jo ale do budoucna..to pro něj muže být 10 let to je jasný že mi naslibuje hory doly i s horákama,hele a kde teda myslíš že je chyba?já teda upřímně že je to chyba matky,ten kluk neni jedináček jeho brácha má rodinu a podle mýho má matka komplexy ze svýho věku(viz,jak se oblíká a nosí účes)ale furt mi nejde do hlavy proč ho k sobě tak poutá a proč on se nechá?ikdyž popravdě je to ženská který se sama bojim něco říct
Tak nějak jak píšeš maminka ho ho nechce pustit ze spárů a už to došlo tak,že mu zakazuje ,aby za ním žensky mohli chodit.Několikrát jsem to s ním probírala,ale on je v takové situaci.Bydlení má na půl s rodiči.Chatu na půl z rodiči a stěhovat se nikam nechce.
no to bude ASI to samý ikdyž nemůžu říct že by mu něco zakazovala,ale spíš mu pak třeba vyčítá že se šel bavit a doma nic neudělal,přitom si sama ani nevyklepe popelník,jednou to posrala tak že u nás týden bydlel,ale vzhledem k psům to dál nešlo,jééé a co je to už velkej kluk,co je jí do toho?
Bohužel těch věcí je více a určo hodně stejných a podobných.Tak zatím to nějak trp,ale už se poohlížej po někým jiným,ale říkám vše záleží na tobě.Třeba to přítel časem pochopí.Jste ještě mladí,ale můj názor budete na dlouho
no máš pravdu a tak nějak už hledam zadní vrátka,,ale strašně se bojim tý situace až mu řeknu že takle to nejde a řikala sem mu to mockrát a jeho vztah se svojí matkou prostě nezkousnu,tak on mi třeba řekne..tak to je mi líto nebo tak,ale tohle žádná holka nevydrží,to vim,možná nějaká náctka ale stejně by časem poznala..přitom teda pěknej kluk no..
Je to normální mateřskej komplex. Já ho vychovala, já ho živila, já ho oblíkala, já ho převlkala, atd. To znamená , já mám na něj větší právo, než nějaká cizí ženská. Já ho chci mít doma a musí mě poslouchat, protože jsem jeho maminka.
To znamená-vytrhnout ho ze spárů matinky a když nebude chtít, tak to máš bohužel smůlu. Ale šikovná ženská si s tím svým dovede zamanipulovat, že? Utáhnout ho na něco co má rád, to přece musíš vědět
no na tom něco bude,ale v tomhle směru nejsem šikovná je to můj druhej ,,vážnej,,vztah a ten první zase po mě chtěl moc a já nechtěla,přece nemůžu říct hele budeš mít každej den kuře ale poď ke mě bydlet,no to by nešel,cejtim tak z vašich odpovědí že je to ztracený,ale jeho chyba je že on nic pro to neudělá,já si občas dám nějaký pifka a pak sedm dost upřímná ale on je akorát dotčenej
No tady u toho to případu bych řekla,že utáhnout na něčem co má rád asi nepůjde.Pro chlapa je důležité mít klídek a všechno udělané a to má u maminky,i kdyby jsi to dělala maminka si vždy něco najde ,aby ho odpoutala.Na druhou stranu,kde zas chceš hledat pořádného chlapa v dnešní době
a nebylo by dobrý mu třeba říct že si s nim dávam pauzu a až bude sám sebou dáme to zas do kupy?dobrý vydírání ne?
Nevím neznám ho,ale vydírat né.Spíše si najdi nějakou činnnost,aby poznal,že s ním také nemusíš být a třeba začne žárlit.Ohledně těch chlap jsem myslela normálního
no ta činnost je dobrej,moc dobrej nápad,budu chodit s klukama!(s kámošema) se bavit ať se s tim popere!
No super šikulka,ale nedělej to provokativně.Tak akorát opatrně.Můžeš chodit i s holkama,ale jdeto ,aby ty jsi se bavila a nebyla závislá a uvidíš jak se zachová.
no já teda popravdě kámošek moc nemam,nebo jo ale jelikož se jim po základce nechtělo nic,opatřily si děti takže pro mě ámen s nima,takže kámoši..
jo,budu mít kámošedíky moc ikdyž z některých rad mi běhal mráz po zádech,ale tohle je nejlepší řešení jak se s tim klukem někam dostAT.díky moc si skvělá a rozchóód neberu,je ještě brzo
A jakmile bude mít činnost, elegantně z toho vztahu vypadne a ani to nebude bolet. Hele tohle fakt nemá perspektivu. Pokud chce být tazatelka celý život až ta "druhá" tak jo, ale jinak je to na pytel. Nikam to nepovede.
Ale jistěže. Přijdeš do jiného prostředí, na jiné myšlenky, mezi jiné lidi.
Ani ti to nepřijde - půjde to úplně samo. A bezbolestně.
Zaregistruj se - tedy jestli se tady chceš ukázat častěji. Má to své jisté nepopiratelné výhody. Třeba tvůj nick ti nkdo nevezme.
Hezký den.
Nejprve to,ale musí zjistit zda to má cenu nebo nemá.Ono navázat další vzah není jednoduché v dnešní době.
jak si poradila najdu si své aktivity,ať se s tim mladej popere když ne já mam jasno,díky otevřela si mi oči
To jsem ráda.Já si to prožila a kamarádku tak trošku zachránila.Tak doufám,že ty se rozhodneš také dobře.
Hmm.. Tak jsem si přečetla vaši dlouhou diskusi. Já se na to dívám takto: syn dělá mamince doma služku, a to zadarmo. A nechá si to líbit. Přijde mu to asi normální. Má smůlu, že má jeho brácha už rodinu, odstěhoval se, a on zůstal v bytě s matkou. Možná nechápe, co dělá za hloupost. Matka si ho vychovala k obrazu svému. Jestli záměrně či jen tak mimoděk je naprosto jedno, výsledek je stejný. Velký vliv má asi to, že je matka velmi dominantní a syn je (jak bych to řekla?) něco jako ženatý chlap pod pantoflem.
Holka, tak jestli bys do takového vztahu chtěla dál investovat... tak nevím. Nezdá se mi to rozumné. Já bych to asi nedělala. Ale určitě bych si s ním o té situaci vážně promluvila a otevřela mu oči. On asi vážně neví, co se s ním děje. Dobrý nápad je to odstěhování se z domu do vlastního bydlení. Pokud by to vyšlo, počítej ale s tím, že budeš podle matky ta nejhorší semetrika pod sluncem. Avšak i tady je nebezpečí, že přítel bude chodit do bytu matce uklízet. A to ti bude asi vadit ještě víc. A jestli nic z toho nezabere, postupně se odmilovávej .. Míň to pak bolí. Tedy, pokud si chceš zachovat zdravý rozum aspoň Ty. Hodně štěstí!
Zdravím tě cigareto
Problém mateřské lásky (alespoň ze strany matky) dost pravděpodobně nepomine a co se týče tvého přítele,tak asi jen tak taky ne.Hold bude muset přijít o tebe, aby si pak časem uvědomil, že je "někde" chyba. Ale bohužel to asi nebude jen rozchod s tebou, ale podle mého bude potřebovat víc takových facek než to pochopí a hlavně než bude schopen uvěřit, že nějaký problém má. Říct mu o tom můžeš, ale myslím,že jediné co si z toho vezme bude to, že jsi proti jeho mámě a pro tebe to bude pouze mínus.Myslím si, že pokud nechceš ten vztah rovnou vzdát, začni si žít svůj život, ikdyž po jeho boku, ať vidí, že není na prvním místě..Pokud tě miluje a stojí o tebe, tak ho začne mrzet to, že svůj volný čas trvávíš jinde a někým jiným než s ním a začne se zajímat proč. Potom si myslím, že bys mu mohla říct pravdu..Dřív to ale nemá cenu...Jestli to s ním ani nehne, ukonči to...Tohle jen tak nezměníš..Na to musí přijít sám...Nikdo mu nevysvětlí, že žije se závislostí na matku...Přeji hodně štěstí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.