Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Mám asi tak týden registraci na portálu Ad sense s pomocí tohoto portálu si mohu přivydělat vkládáním reklam na své webové stránky nebo ke svým videím na youtube.com! Registrace mi byla schválena a všechno proběhlo úspěšně nic méně mi to prostě nějak nefunguje a nevím kde se mám koho zeptat jak mohu si přivydělat s pomocí portálu Ad sense,jak konkrétně mohu přidávat reklamy ke svým videím na youtube.com. Dvekrát jsem na google.cz posílal tento dotaz nic méně pojaly to jen jako můj názor na vylepšení portálu ne jako můj dotaz k mému problému takže mi nan nijak neodpověděly. Je to webová adresa Ad sense-google.cz. To jsou správci této stránky nic méně mi to tam nikdo nevysvětlil jak to mohu krok po kroku provést aby jsem si něco z reklam které budu přidávat ke svým videům vydělal! Je tu někdo kdo trochu rozumí internetu a google a youtube? Potřeboval bych zkutečně někoho kdo se v této oblasti dokáže snadno orientovat a dokázal by mi poradit! Nestojím jen o radu ano možná zkuste to snad asi zkuste možná to vyjde ale někoho kdo je v tomto tedy v této oblasti podnikání trochu už obratný! nebo mi dejte odkaz na email nějakého administrátora google.cz na kterého by jsem se přímo připojil a který by mi na mou otázku dokázal odpovědět! reklama na youtube.com na vydělávání s pomocí Ad sense se mi už na mém profilu nezobrazuje zajímalo by mě proč koho se mohu tedy zeptat které konkrétní osoby a nemohu to prostě tuto možnost nyní na youtube.com dohledat! Můžete mi prosím v tomto trochu pomoci? Je tu někdo kdo těmto věcem trochu rozumí? Moc děkuji za vaše odpovědi a s pozdravem Dalibor.
Proboha je to tak stupidně jednoduché i v jejich nápovědě... pří práci 2x tolik...
Při uploadu videa na jůtůb se pod ním (možná až po rozkliknutí) objeví hláška zda má být k videu přidáa reklama...
S webem je to obodné... nápovědy google musí pochopit i mražené kuře ..
Jinak je třeba si řádně přečíst pravidla ne jen odklikat... jinak ti klído zruší adsense účet a hned tak si zase na své nevyděláš ani cent..
A taky to nesype tisíce denně...
Ta nápověda adsense mi vyskakovala při registraci atd .. je to opravdu na úrovní houpacího koně.. a to je již déle co jsem se regostroval.. časem vše ještě zjednodušili...
ono ja co, a jak to u koho funguje. Ja resil adword na slovensko (jinak ho nepouzivam okupuji v cr prvni stranky na to co potrebuji) a bez sance rozchodit ucet, tak jsem pouzil jinej co jsem mel na analitics (nechtel jsem to na nem delat kvuly jistym duvodum) a ten fungoval bez problemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.