Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kravatou a šátkem - SPĚCHÁ

Od: kravata odpovědí: 8 změna:

Zdravím, napadlo mě, že bych koupil k vánocům kravatu pro taťku a šátek pro mamku. Našel jsem toto:

panskeoblekycz.cz/...

a toto:

aukro.cz/...

Tak jsem se chtěl zeptat, zda se jedná o originály Armani a Louis Vuitton (přece jenom zdají se mi až moc levné...) a u těch kravat zda jsou na "běžné"nošení nebo jestli jsou jen třeba na svatby... Děkuji mnohokrát

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

3x

Třeba tahle je celkem hezká

darios.cz/...

nebo tahle je taky možná zajímavá

vazanky.com/...

Ten druhý odkaz...Ta černá je moc pěkná...*hej*

doplněno 11.12.11 21:20:

A zaslouží si proto ode mne bodík.*palec*

jarahosek*

Díky*pusa* Jsem rád, že mám ještě trochu vkus...

jarahosek*
hodnocení

0x

Já tedy nechci být skeptický ale osobně si nemyslím, že třeba kravata je vhodný dárek. Když jsem byl mladý tak jsem dal otci kravatu a koukal na ni jako z jara a moc ji tedy nenosil. Jde o to, trefit se do vkusu taťky či mamky. Pokud jste si jist, zda se trefíte, klidně nakupujte. Na to abych určil, zda jde o originál, to moc dobře poznat nejde:)

doplněno 11.12.11 20:15:

A nejsem ženská, tak si netroufnu říci, zda je šátek na běžné nošení ale kravaty se určitě dají nosit i běžně. Osobně bych šel do té první s modrým prožkem:)

martinaa*
hodnocení

0x

Satek LV stoji original novy od 5 000,- klidne do 20 000,-. Za tri stovky? Penezenka od stejneho prodejce za 500? 100% padelek.

kravata
hodnocení

Tak děkuji za rady, od toho šátku teda upouštím, vymyslím něco jiného...

Ale u té kravaty mě zarazila doba dodání (dva týdny až měsíc) tak jsem našel jinou...

aukro.cz/...

O téhle si myslím, že je originál (je v originálním balení, to já poznám) a píše se, že je i nová... tak co na ni říkáte? Děkuji mnohokrát

martinaa*

Ta je pekna, cena adekvatni, prodejce ma zatim 100%.:)

jarahosek*

Já tě nechci zklamat, ale mě se nelíbí. Je úplně obyčejná(myslím vzor). Barevně fádní. Jestli prozradíš, co dělá taťka, kolik mu je? Musí být kravata značková. Když půjdeš někam do lepšího obchodu, kde sice nemají značkové kravaty ale mají tam hezké hedvábné tak do 500,- si určo vybereš a nekupuješ zajíce v pytli po internetu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]