Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může otěhotnět panna?

Od: topta® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

pročetl jsem si hodně otázek na zdejším serveru, ale odpověd jsem nenašel.

Před 3 dny jsme s přítelkyní měli sex (ne pohlavní styk!), při kterém se jí část semene dostala zřejmě až na stydké pysky. Přítelkyně je ještě panna. Mám se obávat těhotenství? Za jak dlouho po sexu se dá poznat, jestli je těhotná a jak se to projevuje? Mívá nepravidelnou menstruaci, teď bere prášky na ustálení a příští týden by to měla dostat. Když to nedostane mám se obávat, že je těhotná? A když to dostane, je jasné, že těhotná není?

Mockrát děkuji za odpovědi, potřebuji vědět na čem jsem. Je pár dnů před Vánocemi a já se takto trápím, příště už nic takového nedopustím, nestojí to za ten stres.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

1x

Podle jedné velmi staré knihy panna otěhotněla, ale v tomto případě je pravděpodobnost těhotenství velmi nízká, spíš žádná, buďte v klidu, za pár dnů budete mít jasno.

kdokoliv*
hodnocení

1x

Tak jak to popisujete není čeho se obávat. To by musel být zázrak aby se podařilo těm malým zárodečkům následného života urazit nemožnou cestu! U mnoha žen je nepravidelná menstruace častým jevem z řady příčin ale to je jiné téma.

hodnocení

1x

Záleží ke kterému druhu žen vaše partnerka patří. Jsou ženy, které můžou mít nechráněný sex x-krát denně a nic a pak jsou ženy, které se na kolem jdoucího muže usmějí a otěhotní z toho. Ale berte to trochu s rezervou a hlavně se ničeho nebojte. Tohle si prožil skoro každý. Příště chránit i při hrátkách.

lidus*
hodnocení

0x

Je to sice velmi nepravděpodobné ale přece jen může, panenská blána není špunt. Nepropadejte panice, byl by výkon hodný zapsání do učebnic. Hezké Vánoce a klídek.

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi. Přítelkyně to dneska dostala, mám se ještě obávat?

kdokoliv*

Obávat se můžete, ale úplně něčeho jiného...

doplněno 11.12.11 18:32:

třeba, že napadne sníh

doplněno 11.12.11 19:56:

Dokonce s určitostí se dají vyloučit i její plodné dny! V té době jak píšete byla mimo ně!

hodnocení

nemůže se stát, že by to nedostala další měsíc?

jarahosek*

Stát se může naprosto cokoli ale jak vidíte, celkem jsme se zde s ostatníma kolegama gynekologama shodli, že to u vás nehrozí

jarahosek*

No, teoreticky se může stát, že i když "to" má, že může být těhotná. Ale vzhledem k tomu, jak by mělo ve vašem případě dojít k početí a vzhledem k tomu, že to dostala, tak bych to vypustil z hlavy a příště buď kondom nebo ona prášky. V nouzi Postinor:)

martinaa*

Dokonce i prakticky:) Hodne zen ma menses az do ctvrteho mesice...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]