Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pročetl jsem si hodně otázek na zdejším serveru, ale odpověd jsem nenašel.
Před 3 dny jsme s přítelkyní měli sex (ne pohlavní styk!), při kterém se jí část semene dostala zřejmě až na stydké pysky. Přítelkyně je ještě panna. Mám se obávat těhotenství? Za jak dlouho po sexu se dá poznat, jestli je těhotná a jak se to projevuje? Mívá nepravidelnou menstruaci, teď bere prášky na ustálení a příští týden by to měla dostat. Když to nedostane mám se obávat, že je těhotná? A když to dostane, je jasné, že těhotná není?
Mockrát děkuji za odpovědi, potřebuji vědět na čem jsem. Je pár dnů před Vánocemi a já se takto trápím, příště už nic takového nedopustím, nestojí to za ten stres.
Záleží ke kterému druhu žen vaše partnerka patří. Jsou ženy, které můžou mít nechráněný sex x-krát denně a nic a pak jsou ženy, které se na kolem jdoucího muže usmějí a otěhotní z toho. Ale berte to trochu s rezervou a hlavně se ničeho nebojte. Tohle si prožil skoro každý. Příště chránit i při hrátkách.
Obávat se můžete, ale úplně něčeho jiného...
doplněno 11.12.11 18:32:třeba, že napadne sníh
doplněno 11.12.11 19:56:Dokonce s určitostí se dají vyloučit i její plodné dny! V té době jak píšete byla mimo ně!
Stát se může naprosto cokoli ale jak vidíte, celkem jsme se zde s ostatníma kolegama gynekologama shodli, že to u vás nehrozí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.