Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,přes internet jsem si objednala erotické prádlo.Konkrétně korzet,punčochy a košilku.Po rozbalení balíku,jsem zjistila,že velikost jsem opravdu neodhadla a prádlo bylo už při pohledu velké. Košilku jsem ani nezkoušela,a korzet jsem si jen zkusila podotýkám přes triko.Hned ten den jsem poslala prodejci email, s tím že je mi to velké.On mi odepsal,že mi prádlo vymění za jiné zboží.To jsem nechtěla jelikož v menších velikostech,tam měli opravdu jen minimální výběr,(z celkové nabídky konkrétně 3 věci),které se mi nelíbily.Pak už nekomunikoval.Hned první pracovní den v ponděli,jsem zboží doporučeně odeslala zpět. Dnes v pátek, mi ráno přišel od pána urážlivý email,že jsem drzá,že chci vrátit peníze za zapáchající spocené zboží.A že mi samozřejmě peníze nevrátí.Já mám svědomí čisté,a vím že je to lež.Dá se s tím ted něco dělat?předem děkuji za odpověd
napište sem spotrebitele.info/... a ihned mu přepošlete ten email tak jsem to udelal ja
nebylo to oblečení ale něco jineho, drzého prodejce se ihned po zaslání emailu stal ustrašený slušný prodejce peníze vrátil v zákoné lhute pro vrácení zboží nakupu přes internet a dokonce jsem dostal dáreček.
Zeptejme se: je povinnost přijmout zboží zpět, že se mi nelíbí, nebo mi nesedí? Pokud jste to brala přes inernet, tak jste udělala chybu, přečtěte si možný postup v Obč. zákoníku. Ten jste si měla s chladnou hlavou načíst a pak konat. Těch rad je na intu kopa jak legálně postupovat, jistě i zde v historii.
pokud je na heurece a zbozi tak mu tam hodte komentar a rozhodte nejake negativni hodnoceni vsude, kazdej kdo ma rozum vrati penize protoze jeden nespokojenej zakaznik udela vic nez 1000 spokojenych
To je správná cesta. Taky bereme pro děvčata sexy spodní hadříky přes internet. Přísně hlídáme, aby v nich dívky při natáčení péčka nestrávily více než hodinku. A druhý den vracíme internetovému obchodu v souladu se zákonem. Měsíčně ušetříme kolem 60 000 Kč. Ten občanský zákoník je nad zlato.
jo takhle si u me objednavaly plesove saty a pak se divily ze jsem je posilal do haje kvuly utrzenym visackam ktere jsem zacal davat tak aby byly dost videt a byly velke
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.