Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechtějí mi vrátit peníze za vrácené zboží

Od: signoritta* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,přes internet jsem si objednala erotické prádlo.Konkrétně korzet,punčochy a košilku.Po rozbalení balíku,jsem zjistila,že velikost jsem opravdu neodhadla a prádlo bylo už při pohledu velké. Košilku jsem ani nezkoušela,a korzet jsem si jen zkusila podotýkám přes triko.Hned ten den jsem poslala prodejci email, s tím že je mi to velké.On mi odepsal,že mi prádlo vymění za jiné zboží.To jsem nechtěla jelikož v menších velikostech,tam měli opravdu jen minimální výběr,(z celkové nabídky konkrétně 3 věci),které se mi nelíbily.Pak už nekomunikoval.Hned první pracovní den v ponděli,jsem zboží doporučeně odeslala zpět. Dnes v pátek, mi ráno přišel od pána urážlivý email,že jsem drzá,že chci vrátit peníze za zapáchající spocené zboží.A že mi samozřejmě peníze nevrátí.Já mám svědomí čisté,a vím že je to lež.Dá se s tím ted něco dělat?předem děkuji za odpověd

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

3x

napište sem spotrebitele.info/... a ihned mu přepošlete ten email tak jsem to udelal ja

nebylo to oblečení ale něco jineho, drzého prodejce se ihned po zaslání emailu stal ustrašený slušný prodejce peníze vrátil v zákoné lhute pro vrácení zboží nakupu přes internet a dokonce jsem dostal dáreček.

signoritta*
hodnocení

Moc díky,jste zlato. Zkusím a uvidíme. Kéž bych také měla to štěstí.Lucka

buss
hodnocení

0x

Zeptejme se: je povinnost přijmout zboží zpět, že se mi nelíbí, nebo mi nesedí? Pokud jste to brala přes inernet, tak jste udělala chybu, přečtěte si možný postup v Obč. zákoníku. Ten jste si měla s chladnou hlavou načíst a pak konat. Těch rad je na intu kopa jak legálně postupovat, jistě i zde v historii.

kolicek*

Ano nastesti je, do 14 dnu muzete zbozi zakoupene na internetu vratit bez udani duvodu. Samozrejme musi byt nepouzite. Bohuzel jsem se nesetkal s touto situaci, kdy prodejce bude tvrdit, ze zbozi vypada pouzite, nicmene moznost do 14 dnu odstoupit od smlouvy tu zcela jiste je.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

pokud je na heurece a zbozi tak mu tam hodte komentar a rozhodte nejake negativni hodnoceni vsude, kazdej kdo ma rozum vrati penize protoze jeden nespokojenej zakaznik udela vic nez 1000 spokojenych

coop*

To je správná cesta. Taky bereme pro děvčata sexy spodní hadříky přes internet. Přísně hlídáme, aby v nich dívky při natáčení péčka nestrávily více než hodinku. A druhý den vracíme internetovému obchodu v souladu se zákonem. Měsíčně ušetříme kolem 60 000 Kč. Ten občanský zákoník je nad zlato.

blackflamesiczi*

jo takhle si u me objednavaly plesove saty a pak se divily ze jsem je posilal do haje kvuly utrzenym visackam ktere jsem zacal davat tak aby byly dost videt a byly velke*smich*

kolicek*

Spravne na ne, na hajzly. Ochrana spotrebitele je ochrana spotrebitele, ale kdyz toho chce nekdo zneuzivat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]