Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s vymáháním odcizených peněz. Peníze mě byli odcizeny,pachatel byl usvědčen dostal podmínku a povinnost mě peníze zaplatit, ale nepaltí mě nic. Co můžu dělat? Děkuju
zkuste ho přesvědčit, že když nebude platit, dáte to k soudu a protože má podmínku, bude potahovaný, (nepíšete, co za podmínku vyfasoval) pokud odnětí svobody, tak půjde sedět + mu přidají... dokažte mu, že pro něj je lepší platit pomalu, ale jistě, dohodněte písemně splátkový kalendář...
je to ovšem dvojsečné, jakmile ho po udání zavřou, tak už ty prachy nebude mít jak vydělávat a platit Vám...pokud by i v base makal, tak těch pár šupů, co mu zůstane... jedině, že by měl dobrou mzdu v base a hned mu z ní stahovali na uspokojení věřitelů...
Ok děkuji ,nevíte ještě prosím jaká je tam promlčecí lhůta? Myslím tedy od toho rozsudku,že je vinnen a že má zaplatit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.