Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtela bych se zeptat... Dostala jsem asi pred dvemi lety loktem do hrudni kosti... dost to bolelo asi tyden po tom, a nevim jeslti je mozne ze bych z toho mohla mit nejake nasledy treba bolesti ( prastil me jeden blb od nas ze tridy a nechtela jsem to rict doma) a ted mi kamaradka rikala, ze se take bouchla do hrudni kosti pri slatu a oid te doby ji boli a uz je to take dost davno tak nevim jeslti je mozne ze by me to jeste taky nekdy bolelo ( prece jenom je hrudni kost dost citliva, neni tam tuk ani svaly nic) Dekuju
Dobrý den, naražená hrudní kost skutečně hodně bolí, ale dva roky určitě ne. Pravděpodobněji to bude závada na hrudní páteři, která se skutečně přenáší do hrudní kosti a tím postiženého mate. Na rentgenu by se to nejspíš ukázalo, ale stejně s tím nic moc nelze dělat , jedině vhodné cviky, záda nepřetěžovat, držet stále v teple. Lékař by ti s ohledem na věk řekl víc. U mne ke skolióze hrudní páteře došlo v důsledku odvápnění a změny těžiště v těhotenství, ale žít se s tím dá, na vrcholový sport to ale nevidím. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.