Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uder do hrudni kosti - následky?

Od: lindaf* odpovědí: 3 změna:

Dobry den, chtela bych se ze‎ptat... Dostala jsem asi pred dvemi lety loktem do hrudni kosti... dost to bolelo asi tyden po tom, a nevim jeslti je mozne ze bych z toho mohla mit nejake nasledy treba bolesti ( prastil me jeden blb od nas ze tridy a nechtela jsem to rict doma) a ted mi kamaradka rikala, ze se take bouchla do hrudni kosti pri slatu a oid te doby ji boli a uz je to take dost davno tak nevim jeslti je mozne ze by me to jeste taky nekdy bolelo ( prece jenom je hrudni kost dost citliva, neni tam tuk ani svaly nic) Dekuju :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

valdik007*
hodnocení

0x

Sdelte to svemu obvodnimu lekari ci si zajdete do nemocnice na rentgen hrudniku

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den, naražená hrudní kost skutečně hodně bolí, ale dva roky určitě ne. Pravděpodobněji to bude závada na hrudní páteři, která se skutečně přenáší do hrudní kosti a tím postiženého mate. Na rentgenu by se to nejspíš ukázalo, ale stejně s tím nic moc nelze dělat , jedině vhodné cviky, záda nepřetěžovat, držet stále v teple. Lékař by ti s ohledem na věk řekl víc. U mne ke skolióze hrudní páteře došlo v důsledku odvápnění a změny těžiště v těhotenství, ale žít se s tím dá, na vrcholový sport to ale nevidím. Patronka :)

lindaf*
hodnocení

no ja mam skoliozu idiopatickou s dvaceti procentnim vykrivenim tak je mozne ze je to tim ;) jinak na rekntgen chodim jednou za pul roku na celou pater takze asi kdyby neco na hrudni kosti bylo tak by mi to rekli :) ael jiank dekuji moc, trosku me to uklidnilo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]