Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lži na ulozto.cz?

Od: mrnousek* odpovědí: 7 změna:

Dobré odpoledne.

Mám problém se stahováním. Do ulozto.cz zadám že chci nějaký film, ono mi jich to tam nabídne asi 20. Vyberu si jeden -746,14 MB co by MĚL trvat 2 hodiny, 10 minut a 30 vteřin. Stáhnu. Po stáhnutí chci film pusti ale místo již zmíněného času to trvá sotva 30 vteřin! Kde je problém? U mě, nebo na ulozto?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

1x

tak nehledejte na download servrech ale na forech k tomu urcenych , jeste se me nestalo ze bych stahl neco spatneho a to mam rekord 640gb za mesic (neco stahuji i vickrat kdyz se na to chci po tydnu podivat znova)

hodnocení

0x

Je fakt že někdo tam občas hodí něco jinýho než tam má bejt proto je dobrý občas kliknout na ten soubor a vybrat si ten, kterej už někdo okementoval.

solenza*
hodnocení

0x

Já to dělám tak, že když chci nějaký film, tak ho dám stahovat a po asi 2 minutách zastavím stahování, otevřu soubor jestli odpovídá danému filmu a jestli jde zvuk. Když to odpovídá, tak dám pokračovat ve stahování. Pro stahování všeho používám opetru a filmy stahuji nejčastěji v avi.

doplněno 09.12.11 14:51:

I to se může stát. Ale aspoň minimalizujete chyby zvuku atd. Jinak stahuju přes Operu. Teďka aktuálně verze 11.01 Omlouvám se za přepis.

Solenzo, taky se mi párkrát stalo že 2hodinovej soubor byl složenej z 10minutovejch opakujících se videí.

3g0
hodnocení

0x
..pokud nerozšiřujete archív filmů tak proč zbytecně stahovat něco co můžu zkouknout online..např kino_tip apod..
mrnousek*
hodnocení

ale já to stahuji a pak vypaluji na DVD, kvůli cestování. Táta jezdí kamionem a chce se na něco koukat v přenosném dvd, tak mu vypaluju nové filmy.

naihonn*

To je dost mizerná kvalita, když se to porovná. Online se podívám na nějaký ten nový díl seriálu, talk show nebo tak. Ale někdy si chce člověk sledování opravdu vychutnat, hlavně u filmů, a tam pak je ten rozdíl dost znát. A další věc samozřejmě je, když chce člověk sledovat to, co stáhne, aniž by musel být u toho připojený k internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]