Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druhy tetování?

Od: zanyyy odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, chtěla bych tetování, ale néé to na celý život. Vím že existuje henna ale ta prý vydrží tak 4 týdny. Chci se tedy zeptat existuje něco co by vydrželo déle jak henna a méně jak pravé tetování? Třeba 5 let? Děkuji za opovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zanyyy
hodnocení

panebože :D zobrazuje se mi to nějak pošahaně :D nevím jesli jen mě ale pro případ vkládám otázku znova :) : Dobrý den chci se zeptat, chtěla bych tetování, ale néé to na celý život. Vím že existuje henna ale ta prý vydrží tak 4 týdny. Chci se tedy zeptat existuje něco co by vydrželo déle jak henna a méně jak pravé tetování? Třeba 5 let? Děkuji za opovědi

sargo*
hodnocení

0x

Existuje, ale jen teoreticky - tetování permanentním make-upem. Ve skutečnosti se časem začne rozpíjet a nemizí úplně, i když třeba hodně zesvětlá - koukněte pod tímhle názvem na net, píše se o tom docela dost včetně fotek, jak to za pár let vypadá :)

Vybrala jsem Vám jeden z mnoha článků, tak si úsudek udělejte: Dočasné tetování _ mýtus nebo realita?Technika "pětiletého tetování"- Jak by to v praxi mělo vypadat? Amatérská studia se snaží nalákat zákazníky rádoby odbornými termíny a detailními technikami, kterým laik těžko porozumí, na webových stránkách jednoho takového salonu jsem se dočetl, že u nich ve studiu místo člověka tetuje asi kyborg, garantují totiž vložení inkoustu pod kůži, s přesností na 0,3 až 0,5 mm pod kůži, čistě teoreticky, pokud by se to někomu podařilo, byla by určitá netrvanlivost možná, nicméně i obyčejný člověk si dokáže domyslet, jaký je nesmysl, tetovat např. 5 hodin v kuse přesně 0,3 mm pod kůži, dokážete si samy představit jak malý to je detail? Ať máte sebelepší nástroje (jehly, strojky,..) na světě, ručním tetováním je to nerealizovatelné. Jediné co může v praxi ovlivnit trvanlivost tetování v dnešní době, je barva, nic jiného. Pokud se pro takové tetování rozhodnete, věřil bych i tomu, že se daný tatér či tatérka bude snažit aplikovat tetování do nejnižší vrstvy kůže, ale zaručit vám nic nemůže. Takové tetování je pak světlé, nekvalitní, zkrátka amatérsky odvedené a ještě několikrát dražší než normální, když si to sečteme, takové tetování si rozumný člověk nemůže pořídit. Po pár letech může tetování částečně zmizet, než klasická kérka, ovšem zcela jistě nezmizí celé, takže budete mít na těle nějaký kousek ničeho, v lepším případě rozteklý flek, připomínající mastnou skvrnu.Pokud k tetování tíhnete, lepším řešením jsou třeba tetovací rukávy. Jsou to speciální textilní návleky, které kopírují pigment lidské kůže. Když Vás omrzí, jednodušše je odložíte.;)

banan*
hodnocení

0x
pokud nechcete tetování na celý život, je opravdu nejlepším řešením henna. Takové to tattoo "na pět let" není ve skutečnosti na pět let, nýbrž na celý život. Je totiž aplikováno podobně jako permanentní make-up, např. oční linky. Tento druh tetování je sice povětšinou krásný první dva tři roky, poté se začne rozpíjet, blednout a nakonec je z něj jeden černo-modro-šedý hnusný flek, takže stejně 99% procent takto tetovaných si po těch dvou-třech letech nechala toto přetetovat na normální, celoživotní kérku. Takže bych doporučila si tetování buďto řádně promyslet, pokud ho opravdu chcete nebo opravdu ne. Zkuste nejdřív tu hennu. Ale musím varovat, pokud do toho půjdete, je to droga ;) já už jich mám pět :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]