Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych, co možná nejrychleji získat 1000Kč, nejpozději do 17.12. Nedaří se mi najít brigádu, prosím poraďte, pokud máte zkušenosti s tím, kde vezmou každého..
Je mi jen 16 a bydlím v Ostravě.. Potřebuju něco, co nebude moc časově náročné, protože musím studovat..
Děkuji za nápady
Úplně krátce - potřebovat vydělat tisícovku v podstatě co nejrychleji a přímo prachy na ruku = šel bych se sběrem - železo, papír, olovo, nebo něco co vykupují ve sběrnách starého šrotu. Že by nikdo ze známých neměl nějaký ten bordel k odvozu? Je to za hotové a i rychle.
doplněno 09.12.11 09:03:Díky kapkonaděje.
Na 1000kc to chce aspon 14 dni, coz by se nestihlo A nejsem si jista, jestli do call centra berou v 16, u nas byla podminka 18let.
1000 Kč 14 dní? Kde to berete? Dvě odpoledne+večery normální brigády a má tisícovku. Kdybych si měl 1000 Kč vydělávat 14 dní tak radší sedím doma
Ze zkusenosti. V call centru Vas plati za odvolane hodiny. Pokud tam mate cas vysedavat od 9 od rana do 17 do vecera, mate penize hned. Jenze pokud chodite do skoly, je to trosku potiz. Normalne maji novacci za mesic tak 2000 - 2500 kc.
Zase.. jak říkám jak kde... Call centra jsou většinou flexibilní... Druhý měsíc v call centru denně na 4 hodiny jako student a měl jsem 9000...
Teeeeeda Ja chodila kazdy druhy den na 6 h a mela jsem za mesic 2000,-... to nas asi spatne platili
Jdi jakéhokoliv supermarketu, třeba zrovna Tesko. Ti hledají na tyto dny brigádníky, vím to zcela určitě. Ale do 17.12. to se Ti určitě nepodaří. Dnes jsme 8.12. Zeptej se rodičů, ať Ti v tísni vypomohou, a Ty se jdi ucházet o brigádu a pak jim to vrať. A neboj se, v tuto předváčnoční chvíli o brigádu nouzi mít nebudeš. Ale budeš holt muset trochu zamakat.
Ano, Suzy mi vzala mou myšlenku, byla rychlejší. Do 17. 12. těžko co seženeš a těžko vyděláš. Požádala bych, být Tebou, rodiče o půjčku s tím, že jim to budeš vracet. Třeba postupně, po stovce či dvou, ale opravdu to vrátit. Oni jistě ocení, že jednáš fér a je možné, že Ti nějaký zbytek /třeba 2 stovky/ pak odpustí. A příště Ti třeba vypomohou zase. Neměl bys to ale praktikovat příliš často, i když bys to poctivě splácel, ono neustálé půjčování také omrzí. Jaga.
Najdi si po novém roce třeba roznos letáků. Nevydělá se sice mnoho, ale je to pravidelný příjem. A z toho jim to pak budeš moci splácet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.