Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lazer game

Od: lubosh* odpovědí: 8 změna:

Zdravím lidé, co říkate na lazer game? Máte zkušenosti? Kam chodíte?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laurama*
hodnocení

0x

já jsem to už párkrát hrála, je to docela zábava :P byla jsem v Brně i v Praze

lubosh*

Něco hledám... jsme menší parta tak by mě zajímalo kolik lidí nejméně musí být na hru..

sandram*

Byli jsme 6 a hráli jsme jako první hru deathmatch a pak ještě zombíky. Je více typů her kde je jiný počet hráčů.

dejvik*
hodnocení

0x

lazer game je skvělá hra... nejprve jsem preferoval paintball ale ten se blbě hraje v zimě či za deště.. tak můžeme jít kdykoliv s partou na lazer game sa pořádne zabavit :P

lubosh*
hodnocení

0x

nedávno jsem četl jednu diskuzi a tam se nějaký týpek vyjádřil že lazer game je pouze pro děti nebo pro ty co jsou líný někam jít. Docela mě to zarazilo, protože si to vůbec nemyslím. .. jinak jaké typy preferujete? Máte nějakou oblíbenou hru?

laurama*

tak by mě zajímalo, proč když tvrdí, že je to pouze pro děti to hraje tolik dospělých lidí a dobře se při tom baví :D nevím jestli sa dá říct že máme nějakou oblíbenou, hráli jsme agenty, zombíky, deathmatch a lovce. Já jsem se najvíc bavila při zombících :D

martinaa*

Houbeles:) Takových hlupoňům jejich názor nechte, jejich problém:)

Sice jsem to osobně ještě nehrála, ale partou to plánujeme.

doplněno 13.10.13 19:14:

Tož se ozývám pod tíhnou prvních zážitků:) Včera jsme byli poprvé (laserarena Olomouc) na tři hry za sebou, a ačkoli dneska chodíme jak zombíci a pomalu nemůžeme vyjít schody, bylo to super. Zřejmě nejlepší byl deathmatch - všichni proti všem. :)

ondro458*
hodnocení

0x

také si myslím, že je to jejich problém :D možná pouze závidí :D :D já lazer game hraji dost často a stále mě to baví. Alespoň mám nějaký pohyb a adrenalin :D při mé první hře mi skoro vyskočilo srdce tak jsem se všeho bála a hlavně toho že první vypadnu :D

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]