Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidé, co říkate na lazer game? Máte zkušenosti? Kam chodíte?
nedávno jsem četl jednu diskuzi a tam se nějaký týpek vyjádřil že lazer game je pouze pro děti nebo pro ty co jsou líný někam jít. Docela mě to zarazilo, protože si to vůbec nemyslím. .. jinak jaké typy preferujete? Máte nějakou oblíbenou hru?
tak by mě zajímalo, proč když tvrdí, že je to pouze pro děti to hraje tolik dospělých lidí a dobře se při tom baví :D nevím jestli sa dá říct že máme nějakou oblíbenou, hráli jsme agenty, zombíky, deathmatch a lovce. Já jsem se najvíc bavila při zombících :D
Houbeles Takových hlupoňům jejich názor nechte, jejich problém
Sice jsem to osobně ještě nehrála, ale partou to plánujeme.
Tož se ozývám pod tíhnou prvních zážitků Včera jsme byli poprvé (laserarena Olomouc) na tři hry za sebou, a ačkoli dneska chodíme jak zombíci a pomalu nemůžeme vyjít schody, bylo to super. Zřejmě nejlepší byl deathmatch - všichni proti všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.