Nejste přihlášen/a.
Ponechali mi soc.priplatek,ktery byl jinak vetsine zrusen,protoze,jak vyplivaze zakona,pecuji o zdravotne postizene dite.Tedy nemyslim,ze by bylo nejak postizene,ale ma celilakii a zakon rika,ze dokuk dite neni samo schopne rozlisit,co muze jist a musim denne mu stravu shanet a predkladat,tak to berou zrovna tak,jako peci o nemocne,samozrejme umerne financne.penez moc nemam jsem sama v castecnym ID a s nedoresenou dg.,neschopna delat skoro vubec,takze jsem byla rada,ze nam nejaky Koruny dali.na urade jsem cetla nekdy v lete,ze ale bude v roce 2013 koncit tato vyhoda.byla jsem s ti srozumena,ale ted jsem nekde cetla,ze uz to chteji zrusit v lednu ,tedy o rok driv.Prosim vas co je na tom pravdy?Hrozi nam zit z minima,coz je 10900kc.pro 4deti a dospela osoba.Na prispevek na bydleni nemam narok,nedockam se smlouvy.Jde o to,ze nez doresi moji diagnozu a uz rok nic nemohou zjistit a nedaji mi plny ID,tak jsme tak zvane,vite kde.takze ptam se pouze na ten soc priplatek,vysvetlovat ostatni ze zkusenosti nechci,mam na to pravo.Rozhodne nejsem zadna soc.vyzirka,dokud jse byla zdrava,delala jsem i misto materske.synovi bylo tenkrat 6 mesicu a byla situace,ze jsem sla,presto ze me to bolelo,jak mu ublizuji.,chodila jsem na smeny,doma hone´m vyprat pleny,uvarit a zas do prace.
Jak to bude fungovat od 1.1.2012 neví ještě ani úředníci, dávky budou všechny vypláceny na ÚP, mě bylo doporučeno vyčkat a pak dávky dostanete zpětně. Pokud jsem ale četla dobře ten ministerský výplod tak bezlepková a diabetes bude nějaké příplatky mít i v nadcházejícím roce. Být vámi kontaktuji soc. zaměstnance a ptám se, upozorňuji, že jsou dost nevrlé jelikož většina je od 1.1 bez práce.
Dcera pracuje na sociálce a je to šílené. Stěhují se za plného provozu do baráku ÚP. A neví vůbec nic! A jejich šéfové také ne. Žádné školení, žádné předpisy. Je to normálně na hlavu. Bez koncepce bez postupnosti, bez logiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.