Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmeny v roce 2012

Od: juglans® odpovědí: 3 změna:

Ponechali mi soc.priplatek,ktery byl jinak vetsine zrusen,protoze,jak vyplivaze zakona,pecuji o zdravotne postizene dite.Tedy nemyslim,ze by bylo nejak postizene,ale ma celilakii a zakon rika,ze dokuk dite neni samo schopne rozlisit,co muze jist a musim denne mu stravu shanet a predkladat,tak to berou zrovna tak,jako peci o nemocne,samozrejme umerne financne.penez moc nemam jsem sama v castecnym ID a s nedoresenou dg.,neschopna delat skoro vubec,takze jsem byla rada,ze nam nejaky Koruny dali.na urade jsem cetla nekdy v lete,ze ale bude v roce 2013 koncit tato vyhoda.byla jsem s ti srozumena,ale ted jsem nekde cetla,ze uz to chteji zrusit v lednu ,tedy o rok driv.Prosim vas co je na tom pravdy?Hrozi nam zit z minima,coz je 10900kc.pro 4deti a dospela osoba.Na prispevek na bydleni nemam narok,nedockam se smlouvy.Jde o to,ze nez doresi moji diagnozu a uz rok nic nemohou zjistit a nedaji mi plny ID,tak jsme tak zvane,vite kde.takze ptam se pouze na ten soc priplatek,vysvetlovat ostatni ze zkusenosti nechci,mam na to pravo.Rozhodne nejsem zadna soc.vyzirka,dokud jse byla zdrava,delala jsem i misto materske.synovi bylo tenkrat 6 mesicu a byla situace,ze jsem sla,presto ze me to bolelo,jak mu ublizuji.,chodila jsem na smeny,doma hone´m vyprat pleny,uvarit a zas do prace.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Jak to bude fungovat od 1.1.2012 neví ještě ani úředníci, dávky budou všechny vypláceny na ÚP, mě bylo doporučeno vyčkat a pak dávky dostanete zpětně. Pokud jsem ale četla dobře ten ministerský výplod tak bezlepková a diabetes bude nějaké příplatky mít i v nadcházejícím roce. Být vámi kontaktuji soc. zaměstnance a ptám se, upozorňuji, že jsou dost nevrlé jelikož většina je od 1.1 bez práce.

hodnocení

0x

Dcera pracuje na sociálce a je to šílené. Stěhují se za plného provozu do baráku ÚP. A neví vůbec nic! A jejich šéfové také ne. Žádné školení, žádné předpisy. Je to normálně na hlavu. Bez koncepce bez postupnosti, bez logiky. *cert**plac*

hodnocení

To je zamer tech smejdu nahore,aby nikdo nic nevedel,vsechno bylo nesrozumitelne podane.Pak to na nas vybalej.hajzlove.Nadavam kudy chodim.Od 1. konci,jo?O je tak to si musim dat obvzlast pozor na jednu z nich,jeste ke vsemu spoluzacka.Ale lidi,protivnejsi urednici jsem nevidela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]