Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stala se mi nemilá věc. Nemám náladu ani chuˇto celé psát od znovu, proto zkpíruji test mailu, který jsem posílal prodávajícímu.
"dobrý den, stala se mi nemilá věc, kterou nevím, jak vyřešit. Aukru jsem již napsal, doufám, že se k tomu postaví vhodným způsobem. Nedá se to nazvat moji nepozorností, ale spíše blbostí toho, kdo vytvářel nový vzhled na Aukro. Toto je první nákup od nového vzhledu, proto jsem si toho nikdy nevšiml. Měl jsem zájem zakoupit řetězy od Vás, tak jsem dal přihodit, následovalo vyplnění přepravy zboží, chtěl jsem to potvrdit, ale formulář se mi vracel pořád zpět, asi 3×. Nevěděl jsem, kde je chyba. Aktualizoval jsem stránku s Vaší nabídkou a uviděl jsem, že nejvyšším přihazujícím je nějaký "v...e", řekl jsem si, že mě někdo předběhl. Tak jsem zakoupil řetězy v jiné aukci. Nechápu důvod, proč se ta nezobrazuje celé uživatelské jméno, které je "vrchlabskyzire". Nejsem jasnovědě, abych věděl, co se skrývá pod "v...e". Nyní mám zaplatit za dva předměty. vůbec nevím, jak celou situaci řešit, nic méně byl nebyl rád, kdybych musel zaplatit oba dva předměty a ani bych nebyl rád, kdyby Vy jste na tom ztratil. Zatím jsem s Aukrem neměl žádné problémy a to tu jsem již pár let. celá situace mě mrzí, omlouvám se, doufám, že Aukro dá vědět co nejdříve, budu také rád, když se k tomu vyjádříte Vy. díky za pochopení."
Prosím o radu. Děkuji.
hodně stránek mění svoje vzhledy a většinou k horšímu. i mě se nelíbí jejich vzhled. není vidět kdo a jak přihazuje.kvůli každé informaci je potřeba klikat, proto na celé Aukro jak se říká se.. a to jsem ho měl rád. stejně už to ani ze strany prodejců není to co to bývalo. jsou to dnes z větší části nabídky obchodů a to už mě nebaví, protože jejich zboží je dražší než jinde na netu.
Bohuzel se jedna o Vasi "nepozornost", ackoli se Vam neco na strance nezobrazilo... nikdy jsem nezazila, ze bych nevidela vlastni nick na aukci. Pokud jste aukci vyhral, je pouze na prodejci, zda bude ochotny tento problem smaznout, nebo po Vas bude pozadovat penize. Rozumejte, Vy jste zbozi vyhral, a podvodniku je na aukru vic, nez dost. Prodejce nemuze vedet, zda zrovna lzete a zaplatit nechcete, nebo se opravdu stala nejak neprijemnost...
Uz Vam neco odpovedel?
Ještě neodpověděl... moje nepozornost.. No, já přece nemohu za to, že na Aukru zavedou nějaký skrýtí nicku, o kterým jsem se teďka dozvěděl. Hlavně, že každý týden posílají maily s reklamami apod., ale aby tam teda napsali takovouto "novinku", to né.
Aha, tak to se omlouvam, o tom skyti nicku nevim. V tom pripade bych opravdu prodejci napsala, ze jsem nepoznala svuj skryty nick a tim padem si myslela, ze aukci ved nekdo jiny, a nakoupila u druheho prodejce.
doplněno 07.12.11 20:02:Ted jsem se na ty skryte nicky divala. Je to vazne dost velka stupidita, sama sebe bych rozhodne nepoznala.
Pokud je alespoň jeden prodejce podnikatel, můžete u něj odstoupit od smlouvy a on si požádá aukro o vrácení provize. Aukro vás ještě může kontaktovat, jestli je to pravda. Prodejce tak tratí jen poplatky za vystavení a čas.
Že poslední změny na aukru jsou na ééé, říkám už rok. Pořád něco nefunguje, ale pořád se řeší pitominy a třeba zjistit odkud je prodejce je na tři kliky...
Nový vzhled mě na aukru taky dal zabrat.Měla jsem podobný problém,napsala jsem prodávajícimu že se omlouvám ale nový vzhled mě trochu zmátl a nemůžu si dovolit zakoupit předmět,omluvila sem se a nabídla mu za ušlou škodu 100 kč.Odepsal že to chápe a souhlasí.Poslala jsem mu 100 kč odškodnění a problém byl vyřešen.
Dobrý den, nedá mi to a musím se ozvat. Také se mi nelíbí, že jsou skryté nicky na Aukru, ale rozhorně nemohu souhlasit s tím, co tady píšete a nevím proč se k takovýmto podobným problémům většina lidí takto staví. Jak je možné, že když jste udělal a stutečně udělal, sám to píšete chybu a to třikrát, a vy píšete nedá se to nazvat mojí nepozorností? a čím by jste to nazval? a proč jste schopnej napsat spíš blbostí jiného? Více sebekritiky, prosím. Byla to vaše nepozornost a nechápu, proč to nechcete přiznat. Doufám a přeji vám, aby jste se s prodávajícím úspěšne dohodnul o stornování aukce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.