Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po schůzce mi už neodpovídá

Od: hope* odpovědí: 5 změna:

kdysi jsem znala kluka(je tomu asi 13let), nedavno se mi ozval pres inernet, asi mesic a pul jsme si intenzivne dopisovali, byli jsme naladeni na stejnou vlnu, mela jsem pocit, ze je nesmely, ale svadi me. posilal mi napr. do mailu zamilovane pisne, sve prace apod. pak jsme se jednou videli, sli na caj, povidali si, bylo to fajn-ale od te doby se mi neozyva. nevim, co si myslet. podotykam, ze nevypadam jako pred 13ti lety, ale zruda nejsem-navic na internetu bylo me foto. jen se zlobim sama na sebe, ze jsem se po dlouhe dobe nekomu otevrela a hned jsem dostala facku...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Před 13 lety jste byly děti, dneska jste dospělí, máte jiné myšlenky, jiné nároky. A čas nezastavíte a člověk se mění. Brala bych to od něj spíš jako takový návrat do minulosti, spíš připomínku toho, co bylo, než budování nového vztahu. Nemyslete si, že jste dostala facku, každý se rád setká s přáteli z mládí. Je možné, že jste ho špatně pochopila, on chtěl jen zavzpomínat, Vy jste myslela na něco víc.

Nechte to být, jak to je, nevnucujte se mu, nepřipomínejte. Pokud mu bude setkání s Vámi chybět, ozve se jistě sám. Snad jen, až mu budete posílat vánoční přání, přidejte k němu dovětek, že Vám s ním bylo na tom čaji moc fajn a zdali si to zase někdy /brzy/ zopakujete. Že by Vám tím udělal radost. Prostě jen takové naťuknutí, ne ho k něčemu nutit. A uvidíte, jak se on zachová. Přeji Vám, ať to vyjde.*placni* Jaga.

dery*

S tímto naprosto souhlasím.

Určitě se nevnucujte, jen by bylo dobré napsat, že schůzka s ním se vám líbila. A vánoční přání je k tomu jako stvořené - nevtíráte se, jen pošlete přání jako spoustě dalších lidí, pouze připojíte malou P.S. poznámku.

Třeba taky neví, na čem je. Pokud mu zlehka naznačíte, že to pro vás s ním bylo fajn, tak se ozve, pokud je na tom stejně. A pokud se neozve, víte, na čem jste a nechte to plavat. ("neozve" - tím myslím, že nebude reagovat na vaši poznámku ohledně schůzky... popřání veselých Vánoc se nepočítá :)...)

hodnocení

2x

"Hope", zřejmě jste se otevřela až moc, ale nic si nevyčítejte a neberte to, jako políček. Pokud jste se cítila alespoň chvíli fajn v jeho přítomnosti, obohatilo to Váš život. On je třeba jen z prvního setkání po letech s Vámi zmatený, ale to neznamená, že k dalšímu mezi vámi nedojde. Dejte tomu čas, když bude mít stejné pocity, jako Vy, ozve se Vám. Nemyslete hned na nejhorší. Těch příčin, proč se odmlčel, může být spoustu a žádná nemusí souviset s vaším setkáním.

martinaa*
hodnocení

0x

Rekla bych, ze chtel treba videt davnou lasku... pres internet to slo, ale pri osobnim setkani uz mu to treba neprislo tak super. Takze proc by Vas dale kontaktoval, kdyz jste se oba zmenili a treba to nebylo ono?

Vse neni jen o krase. Kdyz poznavam nekoho noveho nebo potkam stareho znameho, zajima me spise, jak mluvi, o cem mluvi a jak uvazuje. Dle toho hodnotim spolecne rysy a moznost pratelstvi. Potkala jsem uz plno lidi z detstvi, u nekterych jsme si padli do oka hned, u jinych stacili dve tri vety, abych poznala, ze z celkem fajn kluka se stal namachrovany buran, z fajn holky totalni slepice a z velmi chytre divky holka, co se zajima jen o to, jak se kde poradne "vozrat" a kazdou vetu zacina slovem "Ja jsem..."

hope*
hodnocení

napsala jsem mu, jak se ma-napsal mi zpet, ze fajn, co delam v patek, ze bude hrat na nejakem charitativnim koncertu a mam se prijit podivat. nemam pocit, ze kdyz jsme si povidali, ze bych se mu nejak nezdala svymi komentari-spis naopak. jen tim, jak jsem samotar, tak kolem sebe stavim hroznou zed a kdyz si nejsem jista, na cem jsem tak mam pocit, ze musim hrozne branit sve uzemi :).

na koncert pujdu, uvidim...je to v ramci charity, takze aspon udelam neco dobreho. vsem dekuju moc za nazor, neverila jsem tomu, ale vazne je to prijemne slyset zpatne vazby...diky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]