Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manžel mě už nepřitahuje

Od: andilekcc odpovědí: 12 změna:

Chtěla bych se s vámi podělit o svůj životní zížitek. Snad mě mnozí z vás neodsoudí.

Je mi 26 let, v 21 jsem se vdávala a s manželem jsem letos již 6 rokem. Máme roční dcerku, kterou moc milujeme.

Bohužel jsem teď v takové situaci, že si nevím rady, a nedokážu se s tím svěřit svému blízkému okolí.7

Můj manžel mě již už absolutně nepřitahuje. Bohužel to tak bylo i před mým těhotenstvím. A bohužel to tak bylo ještě než jsem poznala jeho kamaráda...

Je to už tři roky. Nejdříve jsem se s ním scházela asi rok. Je mi z toho zle když to ted píšu, ale bohužel jsem ze strany manžela necítila a neslyšela nic jiného než: Budeme to dneska dělat?...meho manzela nezajimalo nic jineho nez jeho matka, sex a práce...a já jsem se dala dohromady s jeho kamarádem Petrem.

Petr byl strašně přitažlivý, inteligentní, krásný, tajemný, a sexy - prostě úplný opak mého manžela...

byl to krásný rok, ale já to nevydržela a řekla jsem to svému muži, komplet. Už jsem mu prostě nedokázala lhát, přitom Petr na to žaludek měl...

pak mě proto petr nechtěl vidět. celé to bylo postavené jen na sexu. |Nechtěl ani nikam se mnou jít, jen prostě si užít s blondatou hubenou holkou a čau. Ale furt jakoby hrál na city, že mě má rád a tak, ale miluji tě nikdy nepronesl. Pak jsme se viděli až na obědě, kde jsme se měli sejít, a oznámila jsem mu že čekám s romanem dítě.

Pak jsme se opět neviděli, až když bylo malé měsíc. Zase to v nás vzplanulo..na pár měsíců...a pak znova jsme se sešli, a od te doby jsme se pul roku nemohli odtrhnout:(...nejde to, zkoušela jsem to už několikrát,ted vsak uz rika, ze me miluje, ze se po te dobe zamiloval, pritom ja vedela vzdy ze me miluje, ale je hodne komplikovany. A já ted nad tim vsim premyslim...s mužem stastna nejsem...milenec, jen má svuj podnajem. Nejdrive nas k sobe chtel...ale pak couvl, protože uz mel rozjednany maly byt...a chce to zase takové volné. Když nepíšu já-píše on, a naopak...už se v tom nedá vydřžet:(...co mám dělat lidičky:( jak ho mám z té hlavy dostat

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý večer. Soudit Vás určitě nechci. Záleží na Vás, zda si chcete rozbít rodinu, či ne. Žijete v manželství 6 let a máte malé dítě. Říkáte, že dcerku moc milujete, tak na ní myslete především. Pro ní je důležité pevné rodinné zázemí, láska a péče obou rodičů. Neničte to jen pro chvíle svého poblouznění. Váš milenec to s Vámi stejně zřejmě nijak vážně nemyslí a mohlo by to být hodně zraňující a bolestivé pro všechny strany. Ale hlavně pro Vaši dceru, která by měla být pro Vás na prvním místě. Snažte se na to myslet. Pokud budete činit jakákoliv rozhodnutí, učiňte je v zájmu dcerky.

martinaa*

Nejsem si jista, jestli zustat ve vztahu, ktery me nenaplnuje... zalezi, zda se jedna jen o tu sexualni pritazlivost, nebo je vztah s manzelem celkove nefunkcni. V tom pripade je pro dite mnohem horsi zustat mezi rodici, co se hadaji, maji chladny vztah, ignoruji se. I velmi male dite toto vyciti a je nestasten. A ackoli je stale zazite predpotopni "zustante spolu kvuli detem", psychologove doporucuji pravy opak...

A k dotazu - milenec Vas ma na prilezitostny sex, Vy ho milujete. To nikdy fungovat nebude - a doporucuji nepsat, kline zmenit cislo, nevolat, nevidet se. Tak jako s prvni platonickou laskou i tohle prejde.

andilekcc
hodnocení

kdybych ho aspon tolik nemilovala...:(

Soustřeďte lásku na svou dcerku. Vrátí Vám jí. Každá zamilovanost jednou vyprchá, ale vztahy se dávají špatně dohromady. Manželství zřejmě tak špatné nemáte a člověk nemůže holt mít vše, co by chtěl. Musí brát ohled na druhé. Držím Vám palce, ať se rozhodnete správně a nikdy nelitujete svého rozhodnutí.

hodnocení

1x

Cituji Vaši větu: Petr si chtěl prostě jen užít s holkou a čau.

V tomhle je obsaženo všechno. Pochopte už konečně, že Vás má Váš milý jenom na sex. Na nic jiného. Jako s partnerkou s Vámi naprosto nepočítá. Neodsuzuji Vás za milence, brknout může každý z nás, ale odsuzuji Vás a moc, za něco jiného: za to, že Vás při první vhodné příležitosti hodil přes palubu!*bzum* A Vy za ním znovu dolézáte? To nemáte ženskou hrdost po tom, co se k Vám tak zachoval? Tím mu jen parádně nahráváte v jeho ješitnosti, jistě si myslí, jak je neodolatelný, že jen kývne a vy za ním zase poběžíte. Jste prostě loutka v jeho rukou. Když zklamal jednou, už bych ho neznala. Zklame zas! TO NEMÁTE, PROBOHA NA VÍC, NEŽ NA TAKOVÉHO PODRAZÁKA? /rozešel se s Vámi, když jste všechno řekla manželovi - už chápete , proč Vás měl/. Navíc to s Vámi, jak píšete, chce takové volné. To znamená šup sem, šup tam, žádné závazky a klidně si běž domů a přijď zase ve středu. Takovéhle jednání by mě uráželo!:(

Naopak, vážím si manžela, za to, že i když se všechno dozvěděl /a že to muselo pro něho být kruté/, má Vás dál rád a chce s Vámi i nadále být. Jinak by s Vámi nezplodil dítě, ale nakopl by Vás do zadku /lze říci, že oprávněně/. Asi chce zachránit manželství. Máte 2 možnosti:

1/ zůstat se svou rodinou a oplácet manželovi jeho slušné chování k Vám.Že Vás nepřitahuje? Ano, prvotní bláznivá zamilovanost se během manželství s léty vytrácí, ale mění se ve vzájemnou úctu, toleranci, zodpovědnost, pochopení toho druhého. Pokud Vám to něco říká, vydržíte s ním. On Vás nepřitahuje a kdoví, jestli Vy dosud přitahujete jeho. Ty roky utíkají všem, tedy i Vám a také už nejste to dvacetileté poupě. Jste na tom úplně stejně a přitom nepíšete, že on by obšťastňoval nějakou vaši kamarádku. Je lepší a zodpovědnější, než Vy.

2/ pokud to s mužem opravdu nevydržíte, rozveďte se. Ale v žádném případě už neposkytujte sexuální servis tomu vykukovi, který Vás má jenom na to jedno a jenom někdy. Muselo by Vám být zle ze sebe samé.*cert* Jaga.

hope*
hodnocení

0x

tezko rict, ja bych poradila naslouchat srdci, co rika. i dite pozna, kdyz mama neni stastna. na druhou stranu, u chlapu nikdy nevite, jestli se nezmeni v okamziku, kdy maji zenu svym zpusobem jistou, uz nema konkurenci v manzelovi a vy jste volna...

dery*
hodnocení

0x

S milencem bych to skončila. Pokud se chová, jak se chová (že vás k sobě nechce a nebere to úplně vážně), tak nestojí za to, abyste do něj investovala čas, energii a lásku. A už vůbec ne, abyste obětovala rodinu. Jste sice zamilovaná, ale jako zkušená žena víte, že to přejde... Vždycky to přešlo, i když jsme si to nedokázaly představit :)

S manželem si zkuste promluvit o tom, co od sebe vzájemně čekáte. Zkuste provést nějakou změnu - v trávení volného času, ve změně zajetého stereotypu. A pokud vám to samotným nepůjde, zkuste poradnu. Nic tím nezkazíte. A jakmile se dostanete z tohoto kolotoče, třeba se do manžela znovu zamilujete - nikdy neříkejte nikdy. Určitě bych vztah s ním nezahazovala. Dejte tomu ještě šanci a čas (viz jak píšu výše).

jumba
hodnocení

0x

Manžel vás nepřitahoval již před porodem.Přitahoval vás vůbec před svatbou? Měla jste možnost od manžela odejít, než se narodila holčička. Neudělala jste to!

Pak jste poznala milence a zjistila jaký je" Super" chlap, ale jen přes sex, jinak vás s dítětem nechce mít u sebe.Žít jste s ním nezažila. Ž e je sexy, přitažlivý, krásný, to spokojenou rodinu neudělá. Manželovi jste řekla, že jste mu nevěrná a čekala jste, že on rozhodne za vás, neudělal. Ale ani jste nezauvažovala, že vás i dítě má rád?! Jestli manžela nemáte ani trochu ráda, tak se zbalte a odejděte od něj, ale nečejte až budete mít zázemí u jiného chlapa. To je jen vypočítavost. S manželem nejste štastná- jak si takové štěstí vy představujete? Aby byl manekýn, sexy, inteligentní, copak je hloupý? Nestará se o vás? Tak si s ním promluvte o všem, nebo odejděte.

Když někoho milujeme, lépe nám utíká čas, ale zase časem ubývá i láska. Tak se pokuste s manželem tu lásku( jestli tam vůbec někdy byla) zachránit, obnovit, změnit. Milence vymažte ze svého života, ten vám brání se rozhodnout rozumem, uvažovat jako matka, manželka.

Nenapsala jste, jak reagoval váš manžel, když jste mu nevěru přiznala. Co si o tom myslel?

andilekcc
hodnocení

no on prakticky na jednu stranu uznal ze je to i jeho vina, protoze v dobe kdy se to stalo, mi opravdu nedaval zadny svuj cas, stale byl s kamarady, ovlivnen alkoholem kazdy den, a ani rána nepadla daleko ode mne, a proto jsem prave v petrovi hledala utechu.

Ted jsem s nim dva dny skoro nekomunikovala, a on dnes prijel za mnou domu...že mě chce strasne videt, videli jsme se chvilku, ale uz ted vim, ze to bez nej nezvladnu, ale budu muset.

martinaa*

Bude to znit tvrde, ale zvladly to tisice zen pred Vami, Vy to zvladnete taky. Jen nechapu, proc ho vidite jako andela strazneho a toho, ktery Vas ma zachranit, kdyz on se chova jako blbec a jen Vas vyuziva. Kdybyste mela opustit osudovou lasku, nereknu, ale nekoho, kdo Vas ma jen na pobaveni... takovy clovek by Vam naopak v zivote uz chybet nemel.

andilekcc
hodnocení

ano, asi si se mnou na jednu stranu hraje a na drhou, ja take citim, ze me miluje, je mu 28, a bál se doted vazat, protoze mel petilety vztah, a ta slecna ho hodne zklamala. a proto se nechce do niceho poustet:( ale mate pravdu, jen ja si ho nedokazu v myslenkach zprotivit:(

hope*

nezlobte se na me, ale mam pocit, ze mate pres svou zamilovanost nasazene hodne ruzove bryle, myslite jen na sebe. ale co dite? nestoji dite nahodou na prvnim miste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]