Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s drogově závislým dítětem?

Od: janina155 odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer,potřebovala bych poradit,uz jsem projela cely internet na socialce si nevi rady poradili mi jen detsky domov a diagnostak jen az projde soud a nebo ze ho tam muzu umistit sama,ale nechci pro kluka zadny diagnostak,ale chci ho po detoxu umistit nekam na doleceni ,ale nevim kam s nim ,protoze pro 15 ti lete jsou jen ambulantni lecby a to je na houby!nevite nekdo kam umistit tedy 15ti lete dite na doleceni z drog? dekuji za kazdou dobrou radu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejlépe vám poradí v krizových centrech,takzvaných káčkách.Jsou to vlastně poradny pro drogově závislé a jejich rodiče,vše je tam annonymní a bezplatné.Většinou tam pracují lidé s Vš a s bohatými zkušenostmi.Fungují v hodně městech.

artik*
hodnocení

2x

někam na farmu , kde bude muset makat jak mourovatej

janina155
hodnocení

no to by taky slo.ale bohuzel tady u nas nikde farma neni za druhe musi chodit do skoly a za treti ma jeste hodne nemocne klouby :( je to fakt tezky a deti v 15ti nikdo nezamestna a taky je problem najit neco kam ho umistit az mi ho vrati z psychiatrie ..

clovek*
hodnocení

2x

Nejlepší odpověď dá knížka J, kročáka FEŤÁK. Je to jednoduchou formou psaný čtivý životní příběh s jedinečným východiskem - trvalým, spolehlivým, bezpečným - na rozdíl od lékařských metod.

janina155
hodnocení

dekuji skusim tu knihu sehnat :)

uska*
hodnocení

1x

Musí chtít sám, léčba je dobrovolná. Nepotřebuje ani detox. Koukněte na pastorbonus.cz/...

mobilemob*
hodnocení

0x

Zkuste se zeptat přímo v drogové poradně. Jsou tam lidé, kteří tomu rozumí a opravdu poradí... Můžete tam zavolat, ale na jejich stránkách je i on-line poradna. Samozřejmě nechybí ani tipy užitečné tipy pro rodiče, které se mohou hodit...

drogovaporadna.cz/...

Přeji silné nervy! ;)

lidka*
hodnocení

0x

Janino, zkuste si prostudovat níže uvedené stránky. Jsou tam nejen potřebné informace, ale i odkazy, kam se obrátit.

Ale hlavně asi budete potřebovat hodně trpělivosti. A moc bych vám přála, ať vše dobře skončí.

jpittner.euweb.cz/...

doplněno 02.01.13 18:47:

Ještě jednou zkusím vložit odkaz: jpittner.euweb.cz/...

iz*

Oprava odkazu:

Možnosti a způsob/...

___ Detox sám o sobě je téměř k ničemu, základem je ústavní dvanáctitýdenní léčba, teprve po ní má smysl pobyt v doléčovací komunitě.

Jestli dítěti bylo 15 let, může absolvovat oboje - léčbu i komunitu.

frenekka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

prosím pošlete mi Váš mail. Napíšu Vám více.

doplněno 05.01.13 00:22:

Doporučuji kontaktovat terapeutickou komunitu Kladno - Dubí, na webu mají, že je nutné absolvovat prve základní léčbu, ale dá se s nimi domluvit. Zvlášť co se týče nezletilých.

janina155
hodnocení

pulpanova4

Dobrý den, přečetla jsem si, že doporučujete komunitu v Kladně Dubí. Chtěla bych se zeptat, zda s ní máte nějaké zkušenosti. Děkuji Jana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]