Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 20 let měřím 176 cm a važím 64 kg.Mám problem s nabráním váhy.Například najim se například v 19:00 a zvažím se mám váhu 65,5 kg a druhy den když přijdu ve 14:00 z práce tak mám například 63,6 kg.Všem vřele děkuji za odpovědi.
BMI máš v normě, takže si myslím, že není potřeba zbytečně nabrat váhu. Jinak z vlastní zkušenosti, když jsem chtěl nabrat užívala jsem Pangamin, který se hodně doporučuje. Prý se po něm zvyšuje chuť k jídlu, člověk víc jí a nabírá. Ale že bych pocítila nějaký efekt se nedá říct. Hlavně je to o tom pravidelně jíst, dostatečné množství jídla. Jinak +/- 1 kg v průběhu dne nabrat nebo shodit není neobvyklý. Záleží jestli se vždycky vážíte jen po jídle nebo i před. Jinak tento dotaz je tu myslím poměrně často, takže zkuste zadat Váš dotaz do vyhledavače na poradte a ono Vám vyjede více rad.
Někdo má problémy váhu si udržet, někdo má potíže váhu snížit a někdo zase jako tazatel má potíže váhu zvýšit. Ve všech případech je to záležitostí metabolických procesů v těle každého z nás a každého, také jinak ovlivňuje jeho genetická výbava. To už je tak zařízené. S přibývajícím věkem se tato věc pravděpodobně bude měnit a jednou zde bude dotaz jak váhu třeba udržet. Do chvíle, kdy člověk netrpí nějakou chorobou s trávením je vše v pořádku.
Taky sem kdysi měl problém s váhou, vážil jsem v 15 letech necelých 39 kg..v 16 jsem začal hrát za SK Rapid Wien..a začal sem na sobě trochu "makat" , každý den posiluju, piju proteinový nápoj a taky mám pravidelnou stravu.. stačí to dodržovat a nějaký výsledek se dostaví sám..Popřípadě navštívit doktora.. *saq
Mám stejnou výšku jako vy,a ve dvaceti letech jsem vážila 60kg,cítila jsem se naprosto akorát,a dle BMI je to také akorát,vzhledem i k věku.Buďte ráda,že jste štíhlá,až budete mít dětičky,tak zase možná budete shánět ty nejlepší rady,jak zhubnout.
Já nejsem dívka ale kluk próto mě také trápí ta váha a jinak jím vše od sladkého až po tučná jídla
Jinak všem vřele děkuji za rady a odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.