Nejste přihlášen/a.
Chci koupit jako dárek starožitné krbové hodiny a nejvíce mi vyhovují nákupy po netu. Na Aukru je dost lidí, kteří obecně repliky vydávají za starožitnosti ale já to bohužel nepoznám. Co si myslíte např. o tomto : údajně z r . cca 1850- zezadu je vyraženo cosi jako 1991. http://aukro.cz/hodi...1971223369.html
Můžete si to prohládnou vše - prostě přijdete na Aukro - zadáte starožitnosti- hodiny- krbové hodiny a je to. Nejsem už žádný kluk a nerad bych dal člověku kterého si vážím nějaký šmejd.Odpověď typu - kup u starožitníka atd. nic neřesí- chci vědět, jestli hodiny na Aukru jsou starožitnost nebo repliky. děkuji za laskavost
Hodiny jsou pěkné,dole je dobrozdání o pravosti.Ta cena ale jaksi je mimo,starožitnoct by byla někde na desetinásobku.Můj názor.Jako dekorace,pěkné.
Když se podíváš, tak cena je od koruny, do konce aukce zbývají 2 dny a cena může v posledních vteřinách astronomicky narůst. Podobné hodiny, repliky, se dají třeba i se svícny na Aukru koupit okolo 2.000,- Kč. Pokud bych o ně měl zájem a chtěl originál, tak není nic jednoduššího než před přihozením kontaktovat prodejce a zeptat se ho.
Těchto odpovědí jsem se bál. Jsem na Aukru denně , tak o přihazování vím víc než dost, ale na to jsem se bohužel neptal .
Prodavajici uvadi, ze revize u hodinare potvrdila, ze jde o starozitnost. Pokud by to nebyla pravda, jedna se o podvod a lez a to se na aukru obvykle tresta. Prodejce je obvykle nuceny vratit penize, nebot mu hrozi podani TO.
Nicmene prodejce ma 100%, vsechny komentare pozitivni a to by mohlo svedcit o pravdivosti obchodu...
Myslím že to 1991 se týká hodinovýho strojku a ne samotnýho tělesa hodin, to může bejt klidně starožitnost ale cena je na starožitnost nízká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.