Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímá mně práce na ropné plošině

Od: klesti odpovědí: 13 změna:

našel sem stránku praceuae.cz/... a nevim či to není podvod tato práce nechal bych se na to nalákat díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinxx1
hodnocení

0x

jo to by se mi taky libilo ale co to obnasi?uz drive jsem o tom premyslel:)

sargo*
hodnocení

0x

Vida, to nevypadá špatně. Kamarád dělal kuchaře na zaoceánské lodi přes podobnou agenturu a byl spokojený (když pominu, že už by do toho podruhé nešel, páč to byla pakárna *smich*) Dej pak, prosím, vědět, jak to dopadlo ;)

známý byl taky v cizině,za prví perfekt znalost jazyka,hlavně nesmíš padnout na blbce a na plošině to nebude žádnej med,pěkná pakárna,hlavně to není jít a hurá domů,kluci co byli v cizině už to taky zabalili,není to prý co bylo a nároky rostou

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

u shelu se ceka na praci na plosine v poradnuku asi 2 roky , u zamestnancu fi shell takze osobne pochybuji ze nekde nokdo bude nekoho hledat na netu kdyz je poptavka pomerne velka

chrest*
hodnocení

0x

Vypadá to zajímavě, jenom čeho jsem si všiml, tak třeba jak jsou ty termíny, tak je napsané "nástupní termín: 20.1.2012" a přihlášky do "20.12.2012" - to by mělo byt asi 20.12.2011 ne? Ve mně třeba takovéto detaily vzbuzují neserióznost. Samozřejmě to nic nemusí znamenat, ale když už, tak by ty termíny mohly být správně napsané.

doplněno 14.12.11 20:57:

vidím, že už si ty termíny opravili

marek99

Muj kamarad pres ne jiz vycestoval a vim, ze na plosine zacal pracovat, jestli je spokojeny nevim, ale minimalne vim, ze mu praci zajistili, rika, ze cechu tam zatim ale moc neni.

chrest*

A jak to měl např. s vízem, pracovním povolením, pojištěním atd.? Všechno mu zařídila tady ta agentura? A kolik si agentura bere za zprostředkování? Co jsem četl většinou jsou tyto agentury podvod, tak třeba tato ne.

norrek

je tam napsáno přihlášky do 5.1.2012 asi ses překouk ji jinak bych taky chtěl zkusit vycestovat když budeš chtít mužem to zkusit spolu aby jsme nejeli každej sám co?

chrest*

Ty termíny si opravili. Já chci první dodělat výšku ať mám školu a kdyžtak potom, takže pro mě toto připadá v úvahu tak příští rok. Já si stejně ale myslím, že to je podvod, jako všechny tyto stránky, kde napíšeš, pak musíš poslat peníze na různé papírování a vyřizování, myslíš si, že máš vyhrané a pak už se ti neozvou.

solmar
hodnocení

0x

už se někomu ozvali z praceuae?na plošinu?

chrest*

schválně jsem zkusil tam ten životopis poslat, ale podle očekávání nic..co ty?

solmar
hodnocení

0x

po odeslání 2 životopisů se nic neděje.(Na to že 20 je nástup na šichtu)

jindara

jak to dopadlo? uz nekdo z vas odletel pracovat na tu plosinu taky bych mel zajem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]