Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem měla možnost vyslechnout prezentaci od zástupců firmy Reinsurance Company a jelikož se mi to zdálo dost zajímavé, tak jsem kejvla a podepsala smlouvy, čímž jsem vlastně koupila Filtrovací zařízení na splátky, které údajně za nedlouho splatím. Zdálo se mi to fajn. Ale teď, když nad tím tak přemýšlím, tak nevím. Máte z touto firmou zkušenosti? Co když mi peníze vydělat nepůjdou a já se tak jenom zadlužila a budu to muset splatit? Ach jo, nevím jestli jsem naletěla...myslíte že mohu odstoupit od smlouvy? Ale co když je to zase dobrá věc a opravdu se tím dá dobře vydělat?
Jestli máte někdo zkušenosti, tak prosím pomozte, nevím jak se rozhodnout.
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.
Dobrý den, od smlouvy nejde bez sankcí předčasně odstoupit, budete muset pokračovat. Přeji hodně úspěchů a napálených lidiček.
Opravdu to bez sankcí nejde? Někde na netu jsem četla že do 14 dnů je možnost odstoupit, kvůli unáhlenému rozhodnutí...a mohu se tedy zeptat kolem kolika Kč se sankce běžně pohybují?
doplněno 04.12.11 12:07:Jde ještě o to, že tu filtraci, kterou jsem vlastně koupila, a měla bych jí splácet, tak tu ještě nemám, měli by mi jí nainstalovat tento týden. Tak pokud jí nepřevezmu tak přeci nemůže být problém odstoupit od smlouvy ne? Nebo alespoň tak to někdo tady na internetu vysvětloval.
Ano,pokud chcete odstoupit od smlouvy,tak si nepřeberte zboží,také jsem to tak udělala,a mám klid,je to POFIDERNÍ FIRMA..,
nevěřim jim ani slovo
Nevím o jaký produkt tedy jde ale již ze zásady na nejrůznější prezentace jakože obchodních zástupců nechodím, nenáchám si je pozvat a tak dál = k těmto praktikám, jak z lidí vytáhnout prachy na základě jejich propracovaných zavádějících informací, bylo už mnoho řečeno a já na to mám také svůj názor. Vím, že tato informace Vám asi nepomůže (možná do budoucna) ale mohla by varovat ostatní - ONO STÁLE VAROVÁNÍ Z MÉDII o nejrůznějších podvodech asi nestačí!? Ale nenechte si tím kazit předvánoční atmosféru.
To si samozřejmě uvědomuji, ale navezla mě do toho kamarádka, která tomu věří a já věřila jí...teď když jsem si to přes noc promyslela tak nestačím koukat jako co jsem to udělala. Nevím jak mě dokázali přemluvit to podepsat.
Ale ten dotaz jsem sem dávala hlavně proto, abych se dozvěla zkušenosti přímo z touto firmou, jestli se tam ty peníze opravdu vydělat dají a nebo jsou to jen další podvodníci.
Ale děkuji za odpověď.
Dobře, můžete čekat na to až Vám někdo odpoví podle toho co chcete slyšet ale ještě jednu poznámku: myslíte si, že nějaká (jakákoliv) firma bude takto prezentovat něco na čem by jiní vydělávali? Samožřejmě celá strategie takovýchto prezentací je založena právě na tom ( jedna paní povídala) nebo známí, nebo kamarákda atd. Váše vystřízlivění v této věci je pochopitelné, na prezentacích Vás proti vlastní vůli ovlivňují - na to mají precizně připraveny strategie. Také moc nevěřím, že by se dalo jen tak od těchto smluv odstoupit. Rád si přečtu nějaký příspěvek, který zde někdo uvede jakože zkušenost. ( dobrou?!)
Jenomže ta filtrace vody se mi zdá jako velice užitečná věc, ráda bych jí doma měla. Jenomže jsem na ní ty peníze neměla tak jí mám na splátky, které budu prej posílat z toho co si tam vydělám. Nevím, na jednu stranu se mi to zdá dobré a na druhou stranu si říkám že jsem jenom další naivní k*áva, s odpuštěním, že jsem na něco takového kývla. Ale už se stalo a teď jen nevím jestli mám dát na ty, co mi říkají ať to zkusím, že si můžu určitě dobře vydělat, anebo na ty, co tvrdí opak - že jsem jenom další z řady lidí co se nachytali a teď budou muset splácet dluh...
Tak už tomu konečně začínám rozumět, pravdu mají bohužel ti ostatní - ti kteří tuto možnost označili jako vyhození peněz ale kdo ví třeba zrovná Vám se na prodeji takto zkažené vody podaří vydělat. Voda po té zázračné filtraci ztrácí látky,které jsou ve vodě velmi prospěšné a že by někdo kupoval od někoho takovou vodu? když mají výběr v obchodech v nepřeberném množství? S rostoucí krizí bude víc a víc docházet k těmto ( MOŽNÝM PŘIVÍDĚLKUM od nejrůznějších firem) - bohužel, jako doprovodný efekt bude ještě větší zadluženost domácností!
Lidi,proboha,nevěřte Reinsurance Company ani slovo,jsou to podvodníci a kdesy cosy,chtějí akorád vytáhnout z lidí peníze,mám s nimi vlastní zkušenost,a naštěstí všecko dobře dopadlo,podepsala jsem smlouvu,ale zboží jsem si nepřevzala,normálně jsem ho odmítla,hlavu Vám nikomu zato neutrhnou,ale radím Vám...
Dejte si na ně pozor,jsou to podvodníci...
A jakou s nimi máte zkušenost? Když jste odstoupila od smlouvy tak asi žádnou!já to podepsala před třemi měsíci,sehnala dva lidi a od té doby mi chodí renta k platu.Jestli čekáte,že koupíte filtračku a budete sedět doma na prdeli a někdo vám dá jen tak peníze,tak to ne! To by jste nesměli být líný a udělat to,co vám poraději a budete mít peníze.Filtračku mám už zaplacenou a jsem v plusu. Doma mám skvělou vodu a jsem spokojená,šla bych do toho znova! Pozdravujte ve fabrice!
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, obchodní zástupce mi řekl že odstoupit nelze, ale já ihned druhý den po uzavření smlouvy odeslala výpověd na home credit i na RC. Home credit bez problémů smlouvu ukončil, ale RC mi do ted žádný dopis ani odpověd neposlala a už je to více jak 14 dnů od toho, co převzali mojí výpověd. Mám se jim tedy nějak ozvat znovu, nebo je to s nima ukončené? Děkuji
O domácím "čištění"vody si myslím svoje.
Podle mě to vypadá, že jste podlehla "tlaku"prodejce a koupila jste věc, kterou jste dlouhá léta nepotřebovala. Zkuste od smlouvy odstoupit písemně doporučeným dopisem s dodejkou, do 14. dní. V dopise uveďte, že odstupujete od smlouvy. Zdarma se můžete obrátit na Sdružení obrany spotřebitele.
Google: Odstoupení od kupní smlouvy smlouvy uzavřené mimo provozovnu
Google: spotrebitele.info/... Sdružení obrany spotřebitele.
Koupíte nějakej nepotřebnej krám za x tisíc (kdo říká, že to je celosvětově unikátní a nejlepčejší? oni?) a zároveň vás ta samá firma vlastně bude zaměstnávat a vy si u ní budete vydělávat. Už to zní jako pěkná blbost. Co kdybyste pro ně třeba tři týdny pracovala ve fabrice na ty filtry a oni vám pak místo platu dali jeden domů, abyste měla hezky čistou vodu? Tohle je vlastně to samé..
Děkuji Vám za vaše odpovědi, mojí kamarádce i další známé prostě peníze chodí, takže to zkusím. Do 14 dnů prý můžu kdykoli skončit, takže podle mě to za to stojí. Pokud to bude levárna tak si pak můžu nadávat, ale kdo nic nezkusí, taky nic nezíská...
doplněno 04.12.11 15:03: A na úřadu práce mi zatím nikdy nic nenabídli, takže sedět doma se založenýma rukama a nebo to zkusit změnit? Když to nevyjde tak si holt budu muset splatit filtraci, která je podle mě důležitá.
Ale děkuji Vám všem, že jste se zúčastnili diskuze,
i když se neozval nikdo, kdo má přímé zkušenosti.
Ale v kupní smlouvě je samozřejmě napsáno že od ní odstoupit nelze, co jsem taky mohla čekat. Takže teď mi vlastně ani nich jiného nezbývá než to prostě zkusit a dělat tam aspoň dokud si nesplatím ten dluh...třeba se z nich nakonec vyklube solidní firma, ale já tomu moc nevěřím. Holt, jsem důvěřivá a naivní, tak si to musím teď vyžrat sama...
Dobrý den, po přečtení vašeho příspěvku mi to nedá a musím něco napsat. Já jsem byl na této prezentaci asi tak před 4 měsíci a nechal jsem se zlákat. Celou noc jsem kvůli tomu nespal a stále si říkal, jestli jsem nenaletěl. Nakonec jsem si filtrační zařízení koupil a musim napsat, že jsme celá rodina moc spokojená. Voda je výborná a nedělá nám problém každému vypít cca 2 litry vody denně. Do této doby se mi vrátilo 3/4 kupní ceny a to se tomu moc nevěnuji, ale už nyní mám stálý měsíční přivýdělek. Po Novém roce do toho půjdu naplno. Můj známý co si taktéž toto zařízení koupil mi stále telefonuje a stěžuje si, že naletěl a že to nefunguje. Když se ho ptám co proto udělal, tak říká, že nic. Nikam se mu nechce chodit, nechce nikomu nic říkat atd. Tito lidé si budou stále stěžovat a vše hanobit. Smutné je, že tito lidé o tom pak píšou špatné věci na internet a jsou naštvaný. Firma je seriózní a plní vše co má, ale jestli chcete něco vydělat, musíte pro to něco udělat.
Naštěstí ten člověk, se kterým jsem smlouvu podepsala nebyl takový hajzl a bez problémů mi poradil jak od smlouvy odstoupit - musela jsem napsat dopis, že odstupuji - a teď je vše v pořádku...samozřejmě filtr jsem nepřevzala, jinak by to dopadlo asi jinak...
Taky jsem se nechala kamarádkou zlákat na kávu s nabídkou parádního výdělku, když ví,v jaké finanční situaci jsem.V tu chvíli uvěříte snad čemukoliv.Smlouvy jsem podepsala a až doma si je pořádně pročetla a do toho telefonát s kamarádem, který v něčem podobném taky jel...celou noc jsem nespala a druhý den jsem chtěla vše vrátit.Ve smlouvě je sice napsané, že se odsoupit nedá,ale je to tak,jak jsem četla v předešlých příspěvcích.Do 14 dní můžete odstoupit.Dnes jdu také posílat doporučeně dopis s ostoupením od smlouvy.Myslím si, že člověk na tom vydělá, pokud okolo sebe má kamarády a známý, co mají peníze a podepíšou to.Pokud má okolo sebe lidi, kteří na to peníze nemají a nikdy mít nebudou...
Lidičky!Já jsem taky před měsícem dostala takovou nabídku!Je to neskutečně psychologický tah.Jednak Vaše nějaká blízká osoba do toho šla a podepsala to a teď to chce i Vám nabídnout a vydělat si přitom pěkné peníze a dělá to i pro Vaše dobro, aby i Vy jste si vydělala.Ona je ještě plná nadšení a stejně nemůže vědět,jak to s ní dopadne...tam není žádná záruka...ano Vy si můžete říct...mám i v práci nějakou záruku?Teď je krize a můžou mě taky, kdykoliv vyhodit...ano můžou, ale nemusíte jim nic splácet...,tak, jak je to tu,kde si na splátky vezmete filtraci, která stejně nemá ani takovou hodnotu(41tis.) a tak je to i u jiných předváděčkách..vzpomeňte::vysavače cca 70tis.,matrace,hrnce,bylinky...atd.),koupíte si ten vysavač, když Vám ho dneska nabídnou?Nekoupíte, protože už víte, že je to podvod ...ALE I NA TOTO DOJDE!...,ale zase až se to proflákne o co vlastně jde tak to už budou někteří lidé plakat.Můžou být tam i Ti, kteří něco vydělají,ale vydělají tak, že si to koupila jejich dobrá známá nebo někdo od rodiny, kde máte záruku, že ta známá/rodina na tom vydělá?Ale to jsem odbočila, vrátím se na začátek ,kdy Vaše známá je u Vás s tím hlavním týpkem, který to provádí..,1)nadšená kámoška Vás hlavně přesvědčí, protože i ona do toho šla, tak proč by jste nešla i Vy. 2)dá Vám to na splátky tzn.1000kč měsíčně u takových bank jako je Cofidis či home kredit a teď si spočítejte,jaké oni mají úroky...takže samozdřejmě můžeme až 20000kč přeplatit.(mají to na 60 měs.) spočitejte si to...4)slevovou kartu (kterou dostanete k filtraci) tu Vám už dá každá banka ZADARMO.5)za prvé pokud Vám to nevydělá budete naštvaní na svou nej kámošku a pozor ...pokud Vy jste do toho zatáhla své lidi tak věřte tomu, že máte po vztahu.., ano pár měsíců můžete Super něco vydělat,aby tam bylo chvilkové nadšení..vyděláte možná pár tisíc,ale to co stojí filtrace i s úrokama..tak to určitě nebude.A kolik máte do té doby za sebou lidí, které Vy jste odstartovala?..stačí přece jenom DVA ..ano stačí,protože takhle se rychle zapomene na Vás, která už možná teď pláče.Vy seženete Marii,která musí na to vše přistoupit a pak Katku,která též přistoupí.Máte peníze z Katky(4 tis)..Katka sežene Lenku,která do toho jde a pak Janu, která do toho jde a vy opět máte z Jany (4tis.)..,a co Marie A Lenka Ti tak musí opět sehnat někoho,že?Přece do toho šly také?Jééé ta firmička si nad námi naivce mne ruce..ta má,ale peněz...LIDI buďte rozumní!Na naší blbosti se vždy vydělává nebuďte MEZI NIMI..já tam byla jeden den.. a teď jsem šťastná, že jsem odstoupila a co má kamarádka, která mě do toho dostala?Moje keci jí nezajímaly...,ale ona už z toho nemůže odstoupit...Pokud jste to podepsali ..můžete do 14 dní odstoupit...
Ano máme tady lidi... hrstku spokojených a větší hrstku nespokojených...Je logické, že Ti ,,jako´¨spokojení nás potřebují a oni už od smlouvy nemohou odejít..budou tu psát jak je to výborné...je to hrozná FALEŠ...už jsou pohlceni přetvářkou...potřebují nás za každou cenu...
Ahoj, opravdu lze odstoupit, tam je totiz dolozka, ze se tohoto prava zbavujes. Jak to proslo u tebe?
Ano, opravdu odstoupit jde, ale asi záleží s jakou přesně osobou se zapleteš. Já měla jediné štěstí, že ten chlápek, co mi dělal tu prezentaci, tak mi vyšel vstříct a poradil jak odstoupit. Měla jsem ještě v záloze rodinného právníka, který ale říkal že záleží hlavně na domluvě, jelikož v té smlouvě opravdu stojí, že se práva o odstoupení zbavuješ. Naštěstí jsem se tedy s tím chlápkem domluvila, on mi řekl abych napsala dopis - odstoupení od kupní smlouvy - a zaslala to jak na onu firmu, tak i té bance u které jsem si měla vlastně vzít úvěr na tu filtraci. Musíš ale odstoupit ve lhůtě 14ti dnů od podepsání. Banka mi poté odpověděla, že mojí žádosti vyhovuje a že zbytek bude řešit přímo s tou onou firmou...takže mám po problému, filtraci jsem samozřejmě nepřebrala (jinak by to dopadlo asi jinak - samozřejmě hůř) a mám po problémech. Doufám, že už nikdy na takovou pitomost nenalítnu. Věřím, že si tam lidé dokaží vydělat, ale zatáhnout tam svoje nejbližší přátele, když nemám jistotu jaké to vlastně je a jestli vůbec zaplatí, tak to mi za to opravdu nestojí. Oni umí velice dobře vymýt mozek, že se vám to zdá jako naprosto skvělé řešení vašich finančních potíží, ale věřím tomu, že kdybych neodstoupila, tak jsem na tom ještě hůř, jelikož by mi třeba neplatili, měla bych dluh u HomeCreditu a navíc velice špatné svědomí, že jsem do toho zatáhla kamarádky. Díky bohu za to, že jsem nepodepsala. Teď už mám naštěstí obyčejnou práci, kde mám ale jistotu, že mi zaplatí a nemusím přemlouvat lidi k něčemu, o čem sama nevím jestli je to správné. Tsakže já sama za sebe radím - odstupte dokud je to možné. Snad vám to vyjde tak jako mě.
a nemas nahodou v pc jeste tu vypoved? pripadne email: trony@seznam.cz podepsala jsem v pátek a v ruce bohužel nemám úvěrovou smlouvu, tak nevím u jaké je to společnosti, jsem koukala, že dotyčná společnost je vlastnena stejnym muzem, jako uverove s.r.o., zda nyni neprobihaj uvery pres tuto firmu - je právě uvedena i v brožuře, mě do toho právě namočila kamarádka a ta se mnou radší nekomunikuje a dotyčná konzultantka přes kterou to je, odjela a nechce komunikovat a během prezentace si zpětně vybavuji, že mluvila velmi chaoticky a tu úvěrovou smlouvu mi podstrčila mezi dalšími smlouvami a nebyla o tom prakticky řeč, jen, že se to pak splatí z provizí z dalších lidí. moc díky za pomoc, zvažuju i trestné oznámení, ale to asi bude k ničemu
ahojki,
Mohla by si mi prosím také poslat zprávu o odstoupení,potřebuji ji taky co nejdříve odeslat.taky jsem naletěla,děkuju moc a pěkný den Hanka
Ahoj, mohla bych také poprosit o zaslání vzoru k odstoupení, raději ji chci poslat co nejdřív, abych se toho už zbavila a měla čistou hlavu. Děkuji (iv_v@centrum.cz)
Ahojky, můžu tě taky poprosit o vzor odstoupení od smlouvy? Děkuji hrozně moc a snad budu mít taky úspěch a už nikdy nebudu tak blbá (email: iv_v@centrum.cz)
ahoj, asi vas zklamu, ale po debata s jednou z tymu zmynene firmy, tak pridali dolozku, ze uz posledni tyden dva opravdu odstoupit nelze a potvrdil mi to i pravnik, takze kdo podepsal, pokud mozno zaplatit 42 000 a vycouvat co to jde a soudit se? dokazovaní, dokazování...
Ahojky.Taky jsme to zavčasu stihla zrušit,stačilo mi když jsem si na inetrentu přečetla ti recenze a hned jsem mu volala tomu pánovi co to semnou zařizaval že to chci okamžitě zrušit ale byl tak vugární že mě v tom nechal samotnou a ať si s tím dělám co chci.A v životě už nikdy nikomu takhle neuvěřím,jsou to pouze jen podvodníci a nic jného.
Zalíbil se mi tvůj vzkaz,jak si to hezky napsala
Dobrý den chci se jen zeptat když ruším smlouvu u teto firmy tak se chci zeptat kam mam poslat tu výpověď ..?
Pozor na to! Nemusí to platit všude stejně, že do 14 dnů můžete od smlouvy odstoupit. Záleží na tom, co mají ve smluvních podmínkách. Hodně lidí už dneska takto naletělo, že podepsali různé smlouvy aniž si pořádně přečetli drobným písmem psané doložky atd. Jednou z podmínek pak může třeba být pravidelné splácení i když si to pak třeba rozmyslíte, zboží nepřeberete a chcete smlouvu ukončit. Takových pofiderních firem je u nás na našem trhu poslední dobou bohužel hodně jako např. ZEPTER, Amway, AXA, Edbussy atd...Když pak nebudete splácet, tak oni se pak ani neštítí peníze z Vás vymáhat. Buhužel s právního hlediska jim to takto pro Vás nevýhodně uzavřená smlouva umožňuje. Důležité vždycky je když chci vstoupit do nějakého obchodu, tak: a)zjistit si předem reference o dané firmě nebo společnosti b)solidní firma vám předloží návrh smlouvy a dá nějaký čas na to než smlouvu podepíšete - ponaučení: kdo na Vás začne tlačit a chce smlouvu podespat hned na první schůzce, tak nepodepisovat! Na 100% se jedná o podvodníky a chtějí z Vás tahat jen peníze.
Ani náhodou, já už mám vyděláno na pasivním příjmu 32 000 a to pouze za tři měsíce. Kožní potíže se mi podstatně zlepšily a díky slevové kartě už jsem ušetřila necelé 4000.
jestli tu byla někdy takováhle příležitost jako u této společnosti, tak jsem o ní nikdy neslišela. Kdybych měla odvahu tak i presentuju.
Nic než zlodějina. Filtr za 5000 prodávat za 42000 nebo přes půjčku za 65000 to může udělat jedině ZLODĚJ a koupit jedině blázen. Hledej na netu co píší jiní poškození.
Zajímavé, .. víte, že tyto produkty jsou docela odlišné od toho, který je nabízen společností RC? Dále slevový systém, pasivní příjem - Toto vše má určitou hodnotu. Máte ovšem pravdu, pokud si někdo vezme zboží na splátky, je jisté, že přeplatí (spočítejte si kolik přeplatíte u auta na úvěr nebo leasing). Proč ale nezmínite to, že tento produkt neplatíte z vlastních peněz, ale právě z pasivního příjmu, a ještě vám bohatě zbyde každý měsíc na vaše další potřeby? Proč to asi většina lidí zdarma předčasně doplatí? .. Jen k zamyšlení
Pěkný den.
Václav
Největší zloděj je MONIKA DUŠKOVÁ z Leštiny 43. Doufám že ji brzo někdo zaklepe na dveře a spočítá jí to za nás za všechny.
Dalš zlatokopka a kolegyně Duškové je PAVLA HUDCOVÁ z Pelhřimova.Vyfiltruje pouze vaši peněženku!
Nejde nereagovat- milá TESSE, já jsem za tu ZLATOKOPKU ráda- p. Hudcová mi za 2 měsíce vydělala 28 000,- Vše bylo tak, jak bylo řečeno při prezentaci. Zkus udělat to, co Ti radí a pak nebude problém- ono je tak jednoduché shodit svůj neúspěch na ostatní- myslíš, že ona měla jiný začátek než ty? - že by tě štvalo, že ona to dokázala dotáhnout tak daleko? - zamysli se a nadávej spíš sama sobě- jednodušeji peníze fakt vydělat nejdou a pokud někdo nedokáže ani tohle- udělat 2! doporučení, tak je mi ho akorát tak líto
. A vůbec
, je tu možnost i aktivního příjmu- tak si dojeď na školení, staň se referentem a vydělej si ty peníze sama
Uvědom si, co máš doma za produkt- asi se Ti líbil, když sis ho pořizovala- společnost Ti dala i možnost si na něj vydělat- a ne svým uměním, což jiné nedělají- např. vysavače si lidé platí ze svého a to stojí víc než F.J. - stěžují si? Hmmm? Jen když je to na koho shodit, to je totiž nejlehčí, viď?
Ach jo, ta lenost, to je ale hrozná věc- no nic, užívej splátek a ať se daří...
P.S. p. Hudcová, mockrát Vám děkuji a z TESSE si nic nedělejte- je nás dost, co jsme Vám vděčni za to, co pro nás děláte a za to,
jak se o nás staráte- holt ne každý může být spokojený
Také si dovolím reagovat. Jste ráda, že když vy sama si nedokážete vydělat, tak díky někomu dalšímu máte provizi, co za vás prodá produkt nebo spíše vstup do systému? Nevím, zda jste četla občanské právo a mohla objektivně říci, že ve Vašem případě nedochází k naplnění skutkové podstaty trestného činu, ale s tím, čím jsem se setkal já, tak tomu tak bylo aspoň podle výkladu právníka. A kupodivu se ho nedopouštějí prezentéři, ale ti drazí kamarádi, co shánějí další ovečky. Jo, a sečtěte si geometrickou řadu, co prezentují, jako jejich provizní systém, třeba budete překvapeni jaké číslo Vám vyjde. Je to Vaše cesta...
P.S. ano nemůže být každý spokojený, jsem zvědavý, jak dlouho u Vás vydrží spokojenost
Dobrý den,
minulý týden jsem pomáhala své známé odstoupit od smlouvy. Nevěřtě ničemu, byla jí podsunuta úvěrová smlouva a zaplatila by navíc 25.000Kč! A kdoví, kdy se Vám podaří sehnat dva klienty, ze kterých Vám půjdou údajné peníze. Přečetla jsem si podrobně jejich smlouvu a víc se prodělá než vydělá. RUCE PRYČ!
Přeji pěkné odpoledne,
jelikož jsem za poslední dobu četl různé kritky na společnost Reinsurance Company s.r.o. - a to ať už negativní či pozitivní, rád bych se s Vámi podělil o své dosavadní zkušenosti.
Společnost byla mnohými definována jako letadlo - nechvalně známý podvodný systém. Je velmi důležité, aby si lidé uvědomili, že letadla jsou zákonem zakázaná. Myslítesi tedy, že společnost jako je například Home Credit, a.s. by umožnila certifikaci a profinancování společnosti Reinsurance Company, pakliže by byla letadlem? Rozhodně ne.
Systém jsem docela dlouhou dobu obhlížel, zjišťoval jeho výhody či nevýhody, a po přibližně měsíci úvah jsem došel k závěru, že v něm není nic špatného. Produkt je velmi kvalitní - ověřeno např. rozbory vody před a po - s desetiletou zárukou. Společnost navíc nabízí - pro ty, kteří mají zájem a nepřejí si být pouze koncoví zákazníci - přivýdělek formou doporučení (reklama). Proč tomu tak je? Domnívám se (a neberte mne prosím za slovo), že v roce 2020 budou filtrační jednotky povinné do určitých novostaveb. Jak nejlépe tedy může společnost podpořit prodej, než skvělým ohlasem zákazníků, kteří si navíc mohou přivydělat nějakou tu korunu k běžnému platu.
Rád bych se vrátil i k podstrčení úvěrové smlouvy. Když jsem si já vyslechl prezentaci, byly nabízeny možnosti profinancování produktu. Buď hotově, nebo pro ty, kteří na to nemají, skrze úvěrovou společnost Home Credit. Co je na tom tedy špatného? Lidé si současně mohou vybrat dobu splácení a u každé splátky přeci něco přeplatíme. Copak jste nikdo neměl na splátku třeba vůz nebo pračku? Nicméně je pravda, že většina lidí - co jsem vyslechl i sám podle sebe zjistil - filtrační zařízení nesplácí celou dobu (pokud nechce), ale má jej doplaceno mnohem dříve - například i díky možnosti pasivního příjmu. U mě osobně se pouze tímto pasivním příjmem vylepšila finanční situace o více než 20.000 za jeden (první) měsíc. Ovšem, mnozí mohou navrhnout, že je to hloupost, a podobně, nicméně my - Češi - jsme líný národ, který i na všem dobrém hledá něco špatného.
Věřím, že ne všichni referenti této společnosti jsou 100% upřímní, nicméně systém, kterým společnost funguje, a produkty - ať už různé slevy, filtrační zařízení nebo pasivní příjem - jsou opravdu dobré a kvalitní. Kdo tedy uvažuje o vstoupení do systému, neprohloupí, pokud má alespoň trošku rozumné smýšlení. Ovšem, jako vše, ani toto není pro každého. Přeji pěkný den.
Václav
Četla jsem Vaše dotazy a připomínky na tuto firmu. Chtěla jsem jen říci jednu zásadní a důležitou věc. Tato firma je na trhu jedna z lepších,pokud jste dobře poslouchali nebo zkoumali internetové stránky, tak zjistíte, že tato filtrační jednotka není špatná věc. Studuji chemickou fakultu a mohu jen doporučit všem rodinám, aby si tuto čističku pořídili. Neumíte si ani představit co ve vaší rádoby pitné vodě je. Jde o zdraví vaše a vašich dětí. Brzy bude také uzákoněné, aby každá nová stavba měla zároveň i čističku. A co se týče jména firmy? Nemají drahý produkt ale i pro někoho je to moc a proto poskytujou možnost přivýdělku či dlouhobé spolupráce. Pokud to nezkusíte,nevyděláte a pak všichni budete takto negativně reagovat. Kdo si chce peníze vydělat,vydělá si je,ale nejsou zadarmo. Jsem mladá holka,ale vím jak je těžké ty peníze vydělat...Tato firma není podvodník a ani její zaměstnanci.
Ostatně přesvědčete se sami
Biovoda z biojezera přes biočističku.. 53% lidí na světě nemá upravovanou pitnou vodu, 8% lidí nemá vodu vůbec.*
Proč by si jako každej měl čistit vodu doma ve sklepě, když se může mnohem efektivněji čistit za úplatu u dodavatele v zařízení k tomu určeném?
*Čísla jsou výplodem mé fantazie a nijak se nezakládají na skutečnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.